Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


I. kerület
Találatok száma: 11
1  2  »  
I. kerület - Hunyadi János út
27 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 74.110)
A Mátyás templomtól, Clark Ádám tértől karnyújtásnyira, Budapest szívében, mégis zöld környezetben eladó egy 2. emeleti ( lift van), tulajdoni lapon 27nm-es, belső kétszintes, jó állapotú, csendes, világos lakás. Az ingatlan jelenleg gázkonvektor fűtéssel rendelkezik. A lakás 435cm-es belmagasságának köszönhetően a szoba felett még egy szint kialakításra került, melynek belmagassága 165cm, illetve területe az alatta lévő szobával megegyezően 16,5nm-es. Az ingatlanhoz tartozik egy körülbelül 10 nm-es tároló. Az ingatlant befektetők figyelmébe is ajánlom, mivel nemcsak hosszú távú, hanem rövidtávú kiadásra is tökéletes! Az épületből kilépve a Budavári Palota és Citadella egyszerre csodálható meg, képeslapok kedvelt témája az egyik leghíresebb magyar építész, Hauszmann Alajos (Budavári Palota, Néprajzi Múzeum, Boscolo Palota) által tervezett épület.
Részletek
Ref. 10514
8 kép1 alaprajz
I. kerület - Mészáros utca
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 74.110)
A Mészáros utcában, közel a MoM Parkhoz, így kiváló infrastruktúra mellett eladóvá vált egy 40 nm-es, galériázott, felújított lakás. A Naphegy tövében található, így mind a zöldövezet, mind a közlekedési csomópontok jól megközelíthetőek. Az épület egy szépen felújított, liftes polgári társasház, rendezett anyagi háttérrel. A lakás felújítása majdnem kész, minden vezetéket és csövet kicseréltek, újak a nyílászárók, burkolatok és a szaniterek. A hall felett hangulatos fekvőgalériát alakítottak ki, ami külön hálóként funkcionálhat. Fenntartása kedvező, a közös költség 6.000 Ft, ezen felül minden mérőóra alapján fizetendő. Fűtése egyedi, gáz konvektorral történik. Kiváló befektetésnek, de kezdő lakásnak is ideális.
Részletek
Ref. 10567
8 kép1 alaprajz
I. kerület - Logodi utca
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.900.000 Ft (Kb. € 90.291)
Eladó a Budai Vár alatt, egy csendes utcában, téglaépítésű, jó állapotú, összetartó lakóközösségű, polgári épület földszintjén egy 1,5 szobás, jó állapotban lévő lakás. A környék infrastruktúrája remek, kiválóak a tömegközlekedési lehetőségek. Parkolásra az utcán, akár az épület előtt is van lehetőség. A lakás 37 m2-es, 1,5 szobás, de mindkét szoba galériázott, így minden hely kihasználásra került. DNy-i fekvésű, világos lakás sok beépített szekrénnyel, tárolási lehetőséggel. A fűtést és a meleg vizet kombi cirkó kazán biztosítja. A társasházhoz tartozik egy közös használatú hátsó kert, mely ideális a kikapcsolódásra, ping-pong asztal, kosárpalánk van. A közös költség 9700 Ft/hó, melyben benne van a vízhasználat is.
Részletek
Ref. 10446
12 kép1 alaprajz
I. kerület - Csalogány utca
60 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 96.764)
Az I. kerület Vízivárosban a Csalogány utcában eladó egy liftes, jó házban lévő 2. emeleti, 60 nm-es 2,5 szoba + hall-os lakás. Az ingatlan házközponti fűtéssel rendelkezik, melynek díja benne van a közös költségben a vízfogyasztással együtt. A lakás jól alakítható, amerikai konyhás nappali kialakítása esetén a jelenlegi konyha hálófülkeként használható. Az ingatlan csendes, világos és kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A ház előtt egy parkoló helyezkedik el.
Részletek
Ref. 10053
10 kép1 alaprajz
I. kerület - Lisznyai utca
46 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 96.764)
Eladó a Naphegy egyik kedvelt utcájában, egy emeleti, 1,5 szobássá alakítható, napfényes lakás. Pár percen belül elérhetőek a fő tömegközlekedési vonalak (2-es metró, 56-os villamos, buszjáratok), viszont a lakás csendes, zöld környezetben található. Rezsije kedvező, a közös költség 12000 Ft a vízfogyasztással együtt, fűtése konvektorral történik. Egy jó állapotú, polgári épület első emeletén található a lakás. A pincében külön zárható rekesz tartozik hozzá.
Részletek
Ref. 10607
5 kép2 alaprajz
I. kerület - Hattyú utca
58 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 30.900.000 Ft (Kb. € 100.000)
Eladó az I.ker-ben, a Hattyú utcában, egy kimondottan jó állapotú, liftes házban lévő 4. emeleti, jelenleg 2 szoba+hallos, világos, egyedi fűtéses lakás mely akár 2,5 szobássá is átalakítható. Az ingatlanhoz saját nagy méretű pincerész tartozik. A lakás tökéletes közlekedésnél található, hiszen a Széll Kálmán tér pár perc. A közös költség tartalmazza a vízdíjat is.
Részletek
Ref. 10206
10 kép2 alaprajz
I. kerület - Szabó Ilonka utca
58 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 34.900.000 Ft (Kb. € 112.945)
Eladó a Vár tövében a Szabó Ilonka utcában, egy erkélyes, 44 nm-es ,1+1 szobás csendes világos lakás. Az erkélyről az épület lankás zöld kertjére, a Budai hegyekre és a pesti oldal felé nyílik kilátás. A lakás jó elosztású, de akár tovább is alakítható, a 44 nm-en túl tartozik hozzá egy 13,85 nm-es rész, ami a lakáshoz is hozzáépíthető. Az épület zárt lépcsőházas, biztonságos, jó lakóközösségű. Kedvező rezsivel és egyedi fűtéssel rendelkezik.
Részletek
Ref. 10688
17 kép1 alaprajz
I. kerület - Ostrom utca
78 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 42.900.000 Ft (Kb. € 138.835)
Eladó a Széll Kálmán tértől és a Mammuttól karnyújtásnyira egy II. emeleti, erkélyes, 78 nm-es 2,5 szoba+hallos lakás. A Széll Kálmán téren számos tömegközlekedési lehetőség megtalálható, a lakás mégis csendes mivel egyik frontján a ház belső zöld kertjére néz, a másik pedig az Ostrom utcára. Felújítandó állapotú viszont a felújítás során akár 2+2 fél szoba is könnyedén kialakítható. Az egyedi cirkó fűtés már kialakításra került és a lakás fenntartási költségei nagyon kedvezőek. A ház zárt lépcsőházas, liftes.
Részletek
Ref. 10629
9 kép2 alaprajz
I. kerület - Krisztina tér
87 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 44.900.000 Ft (Kb. € 145.307)
Eladó az I. kerületben, a Krisztina téren, 10 lakásos társasházban, 1. emeleti, 87 m2-es, jelenleg 3 szoba + félszobás, 2009-ben teljes felújításon átesett, DNy-i fekvésű, tágas, jó elosztású lakás. A fűtést kombi cirkó kazán biztosítja. Jelenleg irodaként funkcionál, ennek köszönheti impozáns jellegét. A közös költség 11.304 Ft. Egy saját, zárható, kb. 6 m2-es pince tartozik a lakáshoz! Tehermentes! Az utóbbi években a társasház több önkormányzati pályázaton nyert, a társasház felújítása folyamatos. Érdemes megnézni, hívjon minket bizalommal!
Részletek
Ref. 10354
7 kép1 alaprajz
I. kerület - Hunyadi János út
106 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 86.000.000 Ft (Kb. € 278.317)
A Mátyás templomtól, Clark Ádám tértől karnyújtásnyira Budapest szívében mégis zöld környezetben kínálom ezt a teljes körűen frissen felújított de még nem használt lakást eladásra. Az épület nyitányából a Budavári Palota és Citadella egyszerre csodálható meg, képeslapok kedvelt témája az egyik leghíresebb magyar építész, Hauszmann Alajos (Budavári Palotát, Néprajzi Múzeumot, Boscolo Palota) által tervezett épület. A lakóközösség kiváló, a szomszédokkal az 1 évig tartó felújítás ellenére baráti a viszony. A felújítás az alábbiakat érintette: - Teljes felületen új beton alapozás és szigetelés - Teljes víz és szennyvíz hálózat csere, központi elosztóval - Teljes fűtés rendszer csere, új Wissmann kondenzációs kazán, kémény bélelés, legmodernebb telefonról zónánként irányítható Honeywell Evo Home okos fűtés. Új, modern radiátorok - Különleges légkondicionálási (hűtő-fűtő inverteres) megoldás kimondottan műemlékvédett épületre. 5.1KW, kültéri egység nem látszik, hangszigetelt. - Teljes villanyhálózat csere, maximálisra emelt 32A új villany óra, összes világítás új, energiatakarékos melegfényű LED. Schneider Electric kapcsolók - Teljes alapoktól újra festés, drivit hálózás - Álmenyezet szerviz nyílásokkal konyhában, fürdőben, WC-ben - Összes közmű (kazán, elektromos kapcsolótábla, riasztó, stb) engedélyezve és átadva egy rejtett galérián mely könnyen hozzáférhető - Teljes burkolat csere, prémium olasz mozaikkal és csempével, valamint prémium német meszes tölgy laminált padlóval - Teljes új fürdő, Ravak és méretre gyártott bútor - Vendég WC külön, mindenhol Villeroy and Boch szaniterek, csészéből szagelszívós rendszerrel - Teljes új konyha, Whirlpool 6th sense és méretre gyártott bútor, étkező - 36 ágú antik kristály csilláros nappali, diszkrét hangulat led világítás - 1 kapcsolóval összes fény le/felkapcsolás mint a szálodákban - 3.5 m!!! falba süllyesztett 60 cm mély álom gardrobe, IKEA pax alap. Olyan beosztást szerelsz be, amilyet szeretnél. (Pl. nyakkendő, pipere, stb. tartók teljesen az igényed szerint) - Ajtók, spaletták felújítva, új ajtók méretre gyártva stílushoz igazodva - Összes ablak felújítva, a kor követelménye szerint hang is hőszigetelve - 2 kamerás biztonsági rendszer, mely telefonról nézhető, felvevőegységgel és külön monitorral pánikszobában - Új riasztó rendszer mozgás és nyitás érzékelőkkel, biztonsági cégre riasztással - Vas biztonsági ajtó páncél zárral, 20cm-re falba integrálva - IP6, koax kábel mindenhol új, központi router helyhez fűzve - Lakáson kívül előtér kifestve, párkány és könyöklő méretre gyártva kávézáshoz vagy szivarozáshoz. Ha kulcsrakészen szeretnél lakást Budapest szívében, a Vár szomszédságában egy patinás épületben és nem szeretnél sok ősz hajszálat a felújításnál, ne habozz. Megtaláltad azt a projekt managert, aki magának épített egy tutit és 65 jómunkásemberen rágta magát át ehhez, és sokkal többet invesztált bele első lakásként, mint bármelyik generál kivitelező.
Részletek
Ref. 10399
10 kép1 alaprajz
1  2  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet