Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


II. kerület
Találatok száma: 34
1  2  3  4  »  
II. kerület - Keleti Károly utca
46 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 92.000)
Közvetlenül a Millenáris Park mellett, kiváló közlekedéssel egy néhány éve teljes körűen felújított, külön bejárattal és belső udvarral rendelkező, dél-nyugati fekvésű, napos lakás egy kevés lakásos jó állapotú társasházban. A tágas, hangulatos nappali, melyben egy, meghitt hangulatot varázsoló gázkandalló is helyet kapott, valamint a külön nyíló hálószoba kényelmes életteret biztosít az ingatlan lakóinak. Az ingatlanban egy külön konyha, valamint egy sarokkádas fürdőszoba is kialakításra került, amelynek falai a természetes fényviszonyok érdekében üvegtéglákkal lettek kiegészítve. A műanyag nyílászárók duplafalu, hő- és hangszigeteket thermoplan üveggel szereltek. A lakáson kívüli tárolást egy pince könnyíti meg. A lakás azonnal birtokba bevehető, a bútorok a vételár részét képezik. A Marczibányi-tér, a közkedvelt Lövőház utca, a Mammut bevásárlóközpont, a Fény utcai piac pár perces sétával elérhetőek.
Részletek
Ref. 13720
7 kép1 alaprajz
II. kerület - Hűvösvölgyi út
58 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 32.900.000 Ft (Kb. € 101.231)
A Hűvösvölgyi út elején, kiváló közlekedésnél eladásra kínálunk egy 58 nm—es, magasföldszinti, cirkós, 2 szobás lakást. A kiváló állapotú ingatlant, a tágas terek és a praktikus beosztás jellemzik. Remek választás azok számára, akiknek fontos a könnyű közlekedés, a belvárostól nem szeretnének távol élni, mégis már a zöldövezeti részen egy megfizethető ingatlanban, mely készen áll leendő tulajdonosa költözésére.
Részletek
Ref. 15522
6 kép
II. kerület - Szépvölgyi út
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 33.900.000 Ft (Kb. € 104.308)
KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN! A Kolosy tértől pár perc sétára egy rendezett, liftes társasház I. emeletén, csendes belső zöld parkra és utcára néző, déli fekvésű, napos, kiváló elosztású, klimatizált, hangulatos lakás. A lakásba belépve az előszobán át minden helyiséget elérünk, így a tágas 20 nm-es szobát, a 8 nm-es ablakos, praktikusan kialakított, gépesített étkezős konyhát, valamint a kádas fürdőszobát is. A lakáson belüli tárolást az előszobában kialakított gardrobe szekrény könnyíti meg. Lokációja és infrastruktúrája kiváló, pár perc sétára a Duna-part, a budai fonódó villamoshálózatnak köszönhetően pedig hamar elérhetjük a főbb budai csomópontokat.
Részletek
Ref. 15472
7 kép1 alaprajz
II. kerület - Kapás utca
49 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 37.900.000 Ft (Kb. € 116.615)
Zöldre néző, csendes, napos, erkélyes, jó elosztású lakás, rendezett liftes házban. A lakás fenntartási költsége igen kedvező, 26.000 ft közös költség (hideg, meleg vízzel), amin felül csak villanyt kell fizetni. A környék kiváló, minden egy karnyújtásnyira. A társasház rendezett. Hossztávú befektetésnek jó választás, könnyen kiadható a közlekedésnek és az alacsony rezsinek köszönhetően.
Részletek
Ref. 14769
7 kép1 alaprajz
II. kerület - Káplár utca
53 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 41.000.000 Ft (Kb. € 126.154)
KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN! A II. kerület közkedvelt részén, közel a Lövőház utcához egy jó állapotú, rendezett társasházban csendes, jó elosztású, dél-nyugati fekvésű, napos, előkertre néző lakás. A felújítás alatt álló lakásban a külön és egymásból is megközelíthető tágas nappalin és hálószobán kívül, étkezős konyha kamrával, fürdőszoba, és külön nyíló mellékhelyiség található. A lakáson belüli tárolást beépített szekrények, a lakáson kívülit pedig egy 4 nm-es pince könnyíti meg. Lokációja, infrastruktúrája kiváló, közelben a Millenáris Park, a Marczibányi tér, a Mammut bevásárló központ, Fény utcai piac, a Széll Kálmán tér. Pár perc sétával elérhetjük a 2-es metrót, a 4-6-os, 17-es, 61-es, 59-es villamost és több buszjáratot. A környéken számos éttermet, kávézót, kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget is találunk.
Részletek
Ref. 15498
1 kép1 alaprajz
II. kerület - Darázs utca
66 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 41.500.000 Ft (Kb. € 127.692)
KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN! A Zsigmond térnél, pár perc sétára a Duna-parttól, csendes zsákutcában utcára és belső udvara néző, tágas terekkel rendelkező kiváló elosztású lakás egy 1910-es években épült társasházban. A tíz éve teljes körűen felújított lakás középpontjában a 43 nm-es tágas, világos, hangulatos szoba áll, külön galéria résszel. A praktikusan kialakított 5 nm-es, ablakos konyhát az előszobából érjük el, csakúgy, mint a 8 nm-es, kádas, ablakos fürdőszobát is. A lakáson belüli tárolást egy 4 nm-es gardrobe helyiség, a lakáson kívülit pedig egy 6 nm-es pince könnyíti meg. Az ingatlan kiváló közlekedéssel bír, a budai fonódó villamoshálózatnak köszönhetően könnyen elérhető a Margit-híd budai hídfője, a Kolosy tér, a Margit-sziget és a Széll Kálmán tér is.
Részletek
Ref. 15299
7 kép1 alaprajz
II. kerület - Margit körút
62 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 43.900.000 Ft (Kb. € 135.077)
KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN! A Mechwart liget közelében egy rendezett liftes ház második emeletén, két erkélyes, napos, csendes belső kertre és utcára néző, külön nyíló helyiségekkel rendelkező, jó elosztású, klimatizált lakás. A tíz éve teljes körűen felújított ingatlan központi részén a 27 nm-es, tágas, erkélykapcsolatos (~6 nm) amerikai konyhás nappali áll, melytől távolabb kaptak helyet a külön nyíló, belső zöld kertre néző hálószobák, melyek egyike szintén erkélykapcsolatos (2 nm). A zuhanyzós, ablakos fürdőszobán, a külön nyíló, szintén ablakos mosdón kívül egy gardrobe helyiség, és egy tágas, beépített szekrénnyel praktikusan kialakított előszoba található a lakásban. Lokációja és infrastruktúrája kiváló, közelben a Mechwart liget, a Millenáris park, Mammut bevásárlóközpont, és a Fény utcai piac, a 4-6-os és a 17-es villamos, a 11-es busz megállója pár perc sétára található a lakástól, valamint a Széll Kálmán tér is hamar elérhető.
Részletek
Ref. 15491
7 kép1 alaprajz
II. kerület - Zivatar utca
58 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 44.900.000 Ft (Kb. € 138.154)
Rózsadombon, zöldövezeti részen, csendes egyirányú mellékutcában, félemeleti, dél-keleti fekvésű, világos, utcai és udvari nézetű, egyedi fűtéses lakás egy 1910-es években épült jó állapotú társasházban. A lakásban két tágas, 23 nm és 18 nm, külön és egymásból is nyíló, nagy nyílászáróinak köszönhető világos szobák kényelmes életteret biztosítanak. A lakóhelyiségen kívül egy 6 nm-es, ablakos konyha, egy 3 nm-es ugyancsak ablakos kamra, egy 4 nm-es előszoba, valamint egy fürdőszoba és egy külön nyíló mellékhelyiség található. A lakáson kívüli tárolást egy 3,5 nm-es pince könnyíti meg. A lakás igény szerint amerikai konyhás nappali + 1,5 szobássá alakítható, belmagasságának köszönhetően akár galériázható is. Közlekedése kiváló, pár perc sétára a Mechwart-liget, a 91-es, 291-es busszal a Margit-híd budai hídfője igen hamar elérhető.
Részletek
Ref. 13634
5 kép1 alaprajz
II. kerület - Nyúl utca
71 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 44.900.000 Ft (Kb. € 138.154)
A kerület egyik legkedveltebb, ősfás kertekkel tűzdelt, hangulatos, csendes utcájában egy 1930-as években épült rendezett Bauhaus társasházban kertre néző, csendes, világos, kombi cirkó fűtés lakás. A lakás középpontjában álló tágas, amerikai konyhás nappalin kívül egy hálószoba, egy alkóv, egy kádas fürdőszoba, külön vendégmosdó, kamra és gardrobe található az ingatlanban. A lakást négy éve teljes körűen gépészetileg és esztétikailag is felújították, megtörtént a vezetékek cseréje, a nyílászárókat hő és hangszigeteltre cserélték, Bosch kombi cirkót kazánt szereltek be. Lokációja kiváló, Széll Kálmán tér, Millenáris park, Városmajor park, Mammut bevásárlóközpont gyalogosan is pár perc alatt elérhető.
Részletek
Ref. 15606
2 kép
II. kerület - Szépvölgyi út
62 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 45.900.000 Ft (Kb. € 141.231)
KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN! A Kolosy tértől pár perc sétára egy rendezett, liftes társasház II. emeltén, csendes belső zöld parkra és utcára néző, erkélyes, déli fekvésű, világos lakás. A lakásban egy tágas, 19 nm-es erkélykapcsolatos nappali valamint egy 15 nm-es hálószoba és egy félszoba található az ablakos konyha, a kádas fürdőszoba, külön nyíló mellékhelyiség, az előszoba és a közlekedő mellett. A lakás igény szerinti jól alakítható, akár amerikai konyhás nappali + 2 hálószobássá is. Lokációja és infrastruktúrája kiváló, pár perc sétára a Duna-part, a budai fonódó villamoshálózatnak köszönhetően pedig hamar elérhetjük a főbb budai csomópontokat.
Részletek
Ref. 15383
5 kép2 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet