Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


II. kerület
Találatok száma: 35
1  2  3  4  »  
II. kerület - Lukács utca
22 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.500.000 Ft (Kb. € 62.102)
A Duna-partól pár perc sétára, csendes mellékutcában egy teljes körűen felújított, világos, hangulatos garzonlakás kevés lakásos, jó állapotú, társasházban. A remek elosztású lakásban a 14 nm-es szép nappalin kívül, egy 8 nm-es fekvő galéria, egy 3 nm-es praktikusan kialakított, gépesített, ablakos konyha és egy 3 nm-es zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet. A lakáson kívül tárolást egy pince könnyíti meg. Közlekedését tekintve kiváló, hamar elérhető a Margit híd és az Árpád híd budai hídfője, így a pesti, valamint a budai oldal, valamint a Margit-sziget is. Közelben boltok, piacok, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek.
Részletek
Ref. 12876
3 kép1 alaprajz
II. kerület - Lukács utca
36 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 26.500.000 Ft (Kb. € 84.395)
A Duna-partól pár perc sétára, csendes mellékutcában egy teljes körűen felújított, napos, magas emeleti garzonlakás, kevés lakásos, jó állapotú, társasházban. A rendkívül jó elosztású, hangulatos, klimatizált lakásban a déli fekvésű 16 nm-es nappaliban egy külön, szeparált hálófülke is helyett kapott, így biztosítva a nyugodt pihenést. Szintén a jó elosztásnak köszönhetően a lakásban kádas fürdőszoba, valamint külön helyiségben ablakos wc került kialakításra. A szintén ablakos, praktikus konyha gépesítve van. A lakáson kívül tárolást egy körülbelül 3 nm-es pince könnyíti meg. Közlekedését tekintve kiváló, hamar elérhető a Margit híd és az Árpád híd budai hídfője, így a pesti, valamint a budai oldal, valamint a Margit-sziget is. Közelben boltok, piacok, iskolák, óvodák, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek.
Részletek
Ref. 12508
4 kép1 alaprajz
II. kerület - Frankel Leó út
56 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.000.000 Ft (Kb. € 85.987)
A Szent Lukács Gyógyfürdő szomszédságában, kiváló közlekedés mellett, karbantartott, liftes társasházban, felújítandó állapotú, saját igény szerint kialakítható lakás. Az ingatlan 1,5 szobával, ablakos konyhával, külön fürdő és WC helyiséggel rendelkezik. Elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is nagyszerű lehetőség, könnyen kiadható.
Részletek
Ref. 11317
1 kép1 alaprajz
II. kerület - Árpád fejedelem útja
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 28.500.000 Ft (Kb. € 90.764)
A Duna-parttól pár perc sétára, belső zöld parkra néző, világos, csendes, tágas terekkel rendelkező lakás egy karbantartott, liftes társasházban. A lakás kiváló elosztású: a 18 nm-es szoba nagy nyílászáróinak köszönhetően igen világos, hasonlóképpen a mellette lévő 11 nm-es étkező konyha is, ahonnan a lakásban való tárolást megkönnyítő, szintén ablakos kamra nyílik. A lakásban a fürdőszoba és a mellékhelyiség külön kapott helyet. Az ingatlan kiváló közlekedéssel bír, könnyen elérhető a Kolosy tér, a Margit és az Árpád-híd, a Margit-sziget. Közelben boltok, piac, iskola, óvoda, játszótér, sportolási lehetőségek. Elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is nagyszerű lehetőség, könnyen kiadható.
Részletek
Ref. 12762
6 kép1 alaprajz
II. kerület - Török utca
58 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 95.223)
Rózsadomb lábánál, Buda frekventált részén, kiváló közlekedés mellett, egy 1930-ban épült polgári stílusú társasházban teljes körűen felújított, csendes, tágas, teraszos lakás. Az igényesen kialakított lakás előszobájából minden helyiséget elérünk. A két 17 nm-es, világos, tágas, jól berendezhető szoba kényelmes életteret biztosít lakóinak. A 7 nm-es fürdőszobában különleges hidromasszázs kád és zuhanykabin is helyet kapott, emellett egy ablakos mosdó is található a lakásban. A konyhán keresztül léphetünk ki a belső teraszra. A Margit-sziget pár perces sétára található, ami tökéletes kikapcsolódási lehetőségeket biztosít.
Részletek
Ref. 12885
5 kép1 alaprajz
II. kerület - Árpád fejedelem útja
62 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 33.900.000 Ft (Kb. € 107.962)
A Zsigmond tér szomszédságában, Dunai panorámás és belső kertre néző, napos, loggiás, emeleti lakás jó állapotú, liftes társasházban. Az ideális elosztású ingatlanban két külön nyíló, nagyméretű ablakainak köszönhetően világos szoba és egy hall található, a Dunára néző 4 nm-es loggiára a nagyobbik szobából léphetünk ki. Az előszobából érjük el az ugyancsak ablakos étkezős konyhát és az innen nyíló kamrát, valamint a fürdőszobát és a külön nyíló mellékhelyiséget is. Az ingatlan igény szerint nappali + két hálószobássá, duplakomfortossá alakítható. A lakás kiváló közlekedéssel bír, könnyen elérhető a Margit-híd budai hídfője, a Kolosy tér, a Margit-sziget és a Széll Kálmán tér. Boltok, piac, konditerem, uszoda, mozi, óvodák, iskolák, a Duna-part pár perces sétával elérhetőek. Elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is nagyszerű lehetőség, könnyen kiadható.
Részletek
Ref. 12311
6 kép1 alaprajz
II. kerület - Csalogány utca
56 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 33.900.000 Ft (Kb. € 107.962)
Eladó a 2. kerület vízivárosi részén, remek tömegközlekedési lehetőségek mellett, mivel a Batthyány tér és a Széll Kálmán tér is pár percen belül elérhető, egy erkélyes, 5. emeleti, 56 nm-es, jelenleg 1,5 szobás lakás. Az ingatlan egy jó állapotú, liftes társasházban található, melynek udvarán a parkolás megoldott. A lakás többféle módon átalakítható, akár 2 külön hálószoba is kialakítható. É-D-i tájolása és fekvése miatt napos, egész nap világos lakás, 8 nm-es erkélyéről szép kilátás nyílik a Vár felé. A lakásban a külső nyílászárókat már kicserélték hő-és hangszigetelő ablakokra. Fenntartási költségei kedvezőek, a közös költség tartalmazza a fűtés ár-átalány díját és a korlátlan vízfogyasztást.
Részletek
Ref. 12743
9 kép1 alaprajz
II. kerület - Keleti Károly utca
68 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 34.900.000 Ft (Kb. € 111.146)
A Mechwart-liget szomszédságában, a méltán közkedvelt Keleti Károly utcában, emeleti, világos, utcára és a társasház belső, zöld kertjére néző, egyedi gázkonvektoros fűtéses, felújítandó állapotú lakás, egy 1800-as évek végén épült kevés lakásos nagypolgári társasházban jó közlekedés mellett. Amennyiben megkezdik a tetőtér beépítését, a társasház felújítása illetve a lift beépítése is megtörténik.
Részletek
Ref. 12393
6 kép1 alaprajz
II. kerület - Szilágyi Erzsébet fasor
62 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 35.900.000 Ft (Kb. € 114.331)
A kerület kedvelt részén, kiváló közlekedés mellett, a Városmajor Park szomszédságában, emeleti, nyugati fekvésű, kombi cirkófűtéses, jó állapotú, csendes lakás, egy teljesen felújított, kiváló állapotú, liftes társasházban. A nagy belmagasságnak köszönhetően kialakításra került mind a kettő szobában egy-egy galéria, amely kiválóan hasznosítható. A villanyvezetékek 4 éve ki lettek cserélve. A lakás elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is nagyszerű lehetőség. Az ingatlan tehermentes és akár azonnal is birtokba vehető!
Részletek
Ref. 12333
6 kép1 alaprajz
II. kerület - Margit körút
68 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 36.500.000 Ft (Kb. € 116.242)
A Mechwart liget közelében, kiváló közlekedés mellett, liftes társasházban, emeleti, világos, tágas terekkel rendelkező, saját igény szerint alakítható lakás. Az előszobából közelíthetjük meg a konyhát, a tárolást megkönnyítő kamrát, a nagyméretű, nagy ablakos nappalit, melyből a szintén kényelmes méretű hálószoba nyílik, a fürdőt és a WC-t, melyek külön helyiségben találhatóak. A lakás központi fekvése miatt, befektetésnek is nagyszerű választás.
Részletek
Ref. 11125
3 kép1 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet