Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


IV. kerület
Találatok száma: 39
1  2  3  4  »  
IV. kerület - Baross utca
25 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 8.900.000 Ft (Kb. € 28.344)
BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓAN ALKALMAS! Kiváló közlekedés mellett, csendes udvarra néző, egy szobás, egyedi fűtéses lakás, kedvező fenntartási költségekkel. A lakás tulajdoni lapon 18nm-es, valójában 25nm-es. 2016-ban a villanyvezetéket kicserélték. Az ingatlan felújítást igényel, a szoba laminált parkettás, a többi helyiség járólapos, a nyílászárók eredeti fa típusúak. A közös költsége 12.000.-Ft/hó, amely a vízdíjat is tartalmazza. A lakáshoz kb. 5nm-es pincerész tartozik. Igény szerint akár rövid időn belül is birtokba vehető! 30, 30A, 147 buszokkal Újpest központ metrómegálló rövid időn belül elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 13410
4 kép1 alaprajz
IV. kerület - Szekfű Gyula utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 12.500.000 Ft (Kb. € 39.809)
Újpest központtól pár percre, jó közlekedéssel, csendes, belső udvarra néző, egy szobás, napfényes, nyugati fekvésű lakás, kedvező fenntartási költségekkel. Az ingatlan részben felújítást igényel, ennek köszönhetően saját ízlés szerint kialakítható. A villanyvezetékeket újjáépítették. A felújítási munkákat a tulajdonos egészségi okokból nem tudta befejezni. A felújításra szánt anyagok (műanyag thermo üveges nyílászáró, csempék, járólapok, laminált parketta) a vételár részét képezik. Az ingatlan tehermentes, igény szerint akár rövid időn belül is birtokba vehető. A közlekedés, és a környék ellátottsága kiváló, Újpest központ metrómegálló 147 busszal 5 perc alatt elérhető! Az ingatlan tehermentes! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 13265
1 kép1 alaprajz
IV. kerület - Istvántelki út
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.200.000 Ft (Kb. € 45.223)
Újpesten, a Stop shop szomszédságában, rendezett jó lakóközösségű, társasházban, udvari kilátással rendelkező, egy szobás, egyedi fűtéses első emeleti garzon lakás, kedvező fenntartási költségekkel. Az ingatlan felújítást igényel, a szoba fa parkettás, a burkolatok régiek, a nyílászárók eredeti, fa típusúak. Az ingatlan fenntartási költsége nagyon kedvező, a fűtést gázkonvektor biztosítja, a közös költség 6.500.-Ft/hó. A belmagasságának köszönhetően galériázható. Az ingatlanhoz kb. 10nm-es pincerész tartozik. Tehermentes, igény szerint akár rövid időn belül birtokba vehető. A környék ellátottsága és a közlekedés kiváló, Stop shop, posta, patika, számos bevásárlási lehetőségek a közelben elérhetőek. Számos buszmegálló van a közelben. Újpest Központ az M3-as bevezető és a 13. kerület is rövid időn belül elérhető. Az adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 13215
1 kép1 alaprajz
IV. kerület - Berlini utca
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.900.000 Ft (Kb. € 47.452)
Csendes kertvárosi részen, a 13. kerület szomszédságában, kevés lakásos, jó lakóközösségű udvarban, egyedi fűtéses, 24nm-es terasszal rendelkező lakás. Az ingatlan beköltözhető állapotú, a szoba eredeti fa parkettás, többi helyiség járólapos, a burkolatok régebben cserélve lettek, a szobában műanyag nyílászárókat szereltek fel, a konyhában eredeti fa típusú, a bejárati ajtó új. A lakás fenntartási költsége kedvező, a közös költség 4.500.-forint/hó. Az ingatlan tehermentes! 120 busz megállója a közvetlen közelben található, amellyel Újpest Központ Metrómegálló 10 perc alatt elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11981
4 kép1 alaprajz
IV. kerület - Istvántelki út
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.200.000 Ft (Kb. € 51.592)
Újpesten, a Stop shop szomszédságában, rendezett, jó lakóközösségű, társasházban, udvari és utcai kilátással rendelkező, egy szobás, cirkó fűtéses napfényes téglalakás, amelyet igény szerint másfél szobássá lehet alakítani. Az ingatlan jó állapotú, a szoba laminált parkettás, a többi helyiség járólapos, a nyílászárók műanyag thermo üvegesek. Az ingatlan fenntartási költsége nagyon kedvező, a közös költség 8.144.-Ft/hó. A belmagasságának köszönhetően galériázható. Az ingatlanhoz pincerész tartozik. A beépített bútorzat és a tűzhely a vételár részét képezik. Tehermentes! A környék ellátottsága és a közlekedés kiváló, Stop shop, posta, patika, számos bevásárlási lehetőségek a közelben elérhetőek. Számos buszmegálló van a közelben. Újpest Központ az M3-as bevezető és a 13. kerület is rövid időn belül elérhető. Az adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 13408
3 kép1 alaprajz
IV. kerület - Kiss János utca
41 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.200.000 Ft (Kb. € 51.592)
Az M3-as bevezetőhöz közel, csendes mellékutcában, jó lakóközösségű társasházban, egy szobás, egyedi fűtéses, csendes utcára néző, napfényes téglalakás, amelyet igény szerint másfél szobássá alakítható. Az ingatlan beköltözhető állapotú, a szoba fa parkettás, a konyha és a fürdőszoba járólapos, a burkolatok régiek, a nyílászárók eredeti fa típusúak. A lakás fenntartási költsége kedvező, a közös költség 8.065.-Ft/hó. A nagy belmagasságának köszönhetően galériázható. A beépített bútorzat a vételár részét képezi. A fűtést gázkonvektor biztosítja. A közlekedés kiváló, 96,121, buszok és a 12, 14 villamosok megállója rövid időn belül megtalálható, amelyekkel Újpest központ metrómegálló rövid időn belül elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 12920
3 kép1 alaprajz
IV. kerület - Berni utca
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.700.000 Ft (Kb. € 53.185)
A 13. kerület szomszédságában, háromemeletes társasház magasföldszintjén, rendezett környezetben, nyugati fekvéssel rendelkező, egy szobás, egyedi fűtéses, utcára néző tégla lakás. Az ingatlan jó állapotú, 2010-ben a víz és villanyvezetékeket kicserélték, műanyag thermo üveges nyílászárókat (redőnyös, szúnyoghálós) szereltek fel. A szoba padlószőnyeges (a szőnyeg alatt fenyő hajópadló található), a többi helyiség járólapos. Az ingatlan fenntartási költsége kedvező, a közös költség 7.000.-Ft/hó. Az ingatlanhoz tartozik kb. 3nm-es tároló. A beépített bútorzat a vételár részét képezi. Tehermentes! A környék ellátottsága kiváló, a közelben számos bevásárlási lehetőség, szakorvosi rendelő, iskolák, óvodák, bölcsőde megtalálható. 20E, 30, 30A, 121, 230 buszok, 12,14 villamosok megállója, Újpest Központ pár perc sétával elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 13445
3 kép1 alaprajz
IV. kerület - Venetianer utca
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.006)
Újpesti Szent István téri Piac szomszédságában, rendezett udvarban, csendes udvarra néző, egy szobás, egyedi fűtéses, kedvező fenntartási költségekkel rendelkező lakás, kis lekerített terasszal. Az ingatlan beköltözhető állapotú, az előszoba, szoba és a konyha laminált parkettás, a többi helyiség járólapos, a burkolatok megkímélt állapotúak, a nyílászárók eredeti fa típusúak. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a közös költség 6.224.-Ft/hó. A lakáshoz tartozik kb. 6nm-es pincerész. Belmagasságának köszönhetően galériázható. A konyhabútor és a mosógép a vételár részét képezik. Újpest központ metrómegálló 147 busszal 5 perc alatt elérhető. A közelben piac, posta, bevásárlási lehetőségek megtalálhatóak. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 13303
4 kép1 alaprajz
IV. kerület - Árpád út
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 18.900.000 Ft (Kb. € 60.191)
Újpesten, az Árpád üzletház szomszédságában, karbantartott liftes társasház V. emeletén, jó elrendezésű, különnyíló szobákkal rendelkező, klímával felszerelt, világos konyhás lakás. Az ingatlan jó állapotú, 2017-ben a fürdőszobát teljes körűen felújították, új beltéri ajtókat szereltek fel. A szobák laminált parkettásak, a konyha és az előszoba burkolata szép megkímélt állapotú, a nyílászárók fa típusúak, redőnnyel felszereltek. A lakás fenntartási költsége igen kedvező, a közös költség 6.825.-Ft/hó. Igény szerint akár rövid időn belül birtokba vehető. A környék ellátottsága és a közlekedés kiváló, Stop Shop, számos bevásárlási lehetőségek, Posta, iskolák (Csillagberek Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar), óvodák (Viola Óvoda, Nyár utcai ovi), számos buszmegálló a közelben megtalálhatóak. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 13592
5 kép1 alaprajz
IV. kerület - Istvántelki út
53 m2-es Lakás - Panel
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 63.376)
Újpesten, a Stop Shop szomszédságában, karbantartott, liftes társasház VI. emeletén, 1+2félszobás, egyedi mérőórákkal felszerelt, világos konyhás, erkélyes lakás. Az ingatlan beköltözhető állapotú, 2008-ban a nyílászárók (műanyag thermo üveges, redőnyös) és a radiátorok cseréje részben megtörtént. A szobák padlószőnyegesek, a többi helyiség linóleumos, a burkolatok régiek. A lakás fenntartási költsége kedvező, a közös költség 11.025.-Ft/hó. A konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezik. Tehermentes! A környék ellátottsága kiváló, a közelben iskolák (Lázár Ervin Általános Iskola, Károli Gáspár Református Egyetem Állami- és Jogtudományi Kar), óvodák (Viola Óvoda, Virág Óvoda), számos bevásárlási lehetőség, szakorvosi rendelő, posta, számos buszmegálló megtalálható. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 13216
5 kép1 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet