Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


IV. kerület
Találatok száma: 37
1  2  3  4  »  
IV. kerület - Baross utca
24 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 8.390.000 Ft (Kb. € 27.152)
Újpest városközponttól pár perce, jó közlekedéssel, csendes utcára néző, egy szobás, egyedi fűtéses galériázott lakás. Az ingatlan jó állapotú, a fürdőszoba, konyha burkolatát, konyhabútort kicserélték, a szoba járólapos. A nyílászárók műanyag thermo üvegesek, a bejárati ajtó új. A közelben posta, piac, bevásárlási lehetőségek megtalálhatóak. Újpest központ metrómegálló 147-busszal 10 perc alatt elérhető. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 10868
5 kép1 alaprajz
IV. kerület - Szekfű Gyula utca
25 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 10.500.000 Ft (Kb. € 33.981)
Kiváló befektetési lehetőség! Az Újpesti piactól pár percre, csendes udvarra néző, egy szobás, egyedi fűtéses lakás. Az ingatlan jó állapotú, a nyílászárók bejárati ajtó cseréje, tisztasági festés folyamatban van. A szoba, konyha és fürdőszoba burkolatát pár éve kicserélték. A lakás fenntartási költsége kedvező, a fűtést gáz konvektor biztosítja. A tulajdonos az ingatlant a Bérlővel együtt szeretné értékesíteni (a Bérleti szerződés lejárata 2018. június 1). A közlekedés, és a környék ellátottsága kiváló, Újpest központ metrómegálló 147 buszokkal 5 perc alatt elérhető! Az ingatlan tehermentes! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 11211
4 kép
IV. kerület - Károlyi István utca
28 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 12.500.000 Ft (Kb. € 40.453)
Újpest központi részén, a Szent István tér szomszédságában, egy szobás, egyedi fűtéses, galériázott lakás. Az ingatlan átlagos állapotú, a szoba laminált parkettás, a nyílászárók műanyag thermo üvegesek, a bejárati ajtó új biztonsági. A környék nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, piac, számos bevásárlási lehetőség, posta, bank, gyógyszertár … , a közelben elérhetőek. Metrómegálló, 12,14 villamosok, számos busz megállója a közelben, gyalogosan pár perc alatt elérhetőek! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 12043
6 kép1 alaprajz
IV. kerület - Anonymus utca
27 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 12.600.000 Ft (Kb. € 40.777)
Csendes kertvárosi részen, jó közlekedéssel, egy szobás, külsőleg és belsőleg szigetelt, egyedi fűtéses, galériázott tégla lakás, kis lekerített kertrésszel. Az ingatlan jó állapotú, 2004-ben a víz és villanyvezetékeket kicserélték, 2014-ben felújították a tetőszerkezetét. A szoba eredeti parkettás, a konyha, fürdőszoba burkolatát régebben kicserélték, (megkímélt állapotúak), a nyílászárók műanyag thermo üvegesek. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. A lakás fenntartási költsége nagyon kedvező, a fűtést gázkonvektor biztosítja. Az ingatlan tehermentes! A közlekedés kiváló, Újpest Központ metrómegálló, 120 busszal rövid időn belül elérhető. Piac, posta, iskolák, óvodák, számos bevásárlási lehetőségek a közelben megtalálhatóak. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 11556
3 kép
IV. kerület - Megyeri út
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 12.900.000 Ft (Kb. € 41.748)
Folyamatosan karbantartott, kívülről szigetelt, zárt lépcsőházas társasházban, belső kertre néző szép világos (minden helyiség ablakos), egyedi fűtéses garzonlakás. Az ingatlan jó állapotú, 2007-ben a konyha és fürdőszoba burkolatát kicserélték. A szoba fa parkettás, a nyílászárók a konyhában műanyag thermo üvegesek, a többi helyiségben fa típusúak. Tehermentes! Az ingatlanhoz pincerész tartozik. Zárt udvaron gépkocsi beállási lehetőség van. A közlekedés kiváló, 104,196,204 buszokkal metrómegálló pár perc alatt elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 10689
4 kép1 alaprajz
IV. kerület - Thaly Kálmán utca
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.390.000 Ft (Kb. € 43.333)
A Megyeri út szomszédságában, jó lakóközösségű társasházban, rendezett, belső udvarra néző, keleti fekvésű, napfényes, egyedi fűtéses, első emeleti garzonlakás. Az ingatlan közepes állapotú, a szoba fa parkettás, a többi helyiség járólapos, a nyílászárók eredet fa típusúak, a bejárati ajtó biztonsági. Az ingatlan tehermentes, igény szerint akár rövid időn belül is birtokba vehető. A lakáshoz tároló tartozik, amely az udvarban található kb. 3nm-es. A közlekedés kiváló, 30,30A, 147 buszok megállója 2 perc sétára található, amelyekkel Újpest-központ metrómegálló rövid időn belül elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 12233
4 kép1 alaprajz
IV. kerület - Kossuth utca
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.490.000 Ft (Kb. € 43.657)
A 15. kerület szomszédságában, csendes mellékutcában, szép világos, egyedi fűtéses, riasztóval felszerelt, első emeleti lakás. Az ingatlan beköltözhető, 2015-ben a vízvezetékeket kicserélték, a nyílászárókat felújították. A szoba fa parkettás, a konyha és a fürdőszoba járólapos, a burkolatok régiek. A konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezi. A fűtést gázkonvektor biztosítja. Az ingatlan igény szerint, akár rövid időn belül is birtokba vehető! A közlekedés kiváló, 96,121, buszok és a 12, 14 villamosok megállója rövid időn belül megtalálható, amelyekkel Újpest központ metrómegálló rövid időn belül elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 12207
4 kép1 alaprajz
IV. kerület - Thaly Kálmán utca
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.500.000 Ft (Kb. € 43.689)
Csendes mellékutcában, a Megyeri út szomszédságában, jó lakóközösségű társasházban, csendes belső kertre néző, szép világos, egyedi fűtéses, első emeleti garzonlakás. Az épületen belüli elhelyezkedésének köszönhetően (mivel a függőfolyosón utolsó lakás) a szoba előtt nem jár el senki, és a lakás előtti rész, akár kiülésre, kis erkélyként is használható. Az ingatlan folyamatos felújításon esett át, jelenleg is nagyon szép, megkímélt állapotban van. A szoba laminált parkettás, a nyílászárók műanyag thermo üvegesek, redőnyösek, szúnyoghálósak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. A konyha járólapos, a fürdőszoba burkolatát, beltéri ajtókat szintén kicserélték. A konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezi. A fűtést gázkonvektor biztosítja. Az ingatlan igény szerint, akár rövid időn belül is birtokba vehető! Az udvarban kb. 3nm. tároló tartozik a lakáshoz. A közlekedés kiváló, 30,30A, 147 buszok megállója 2 perc sétára található, amelyekkel Újpest központ metrómegálló rövid időn belül elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 11408
5 kép1 alaprajz
IV. kerület - Báthory utca
30 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.700.000 Ft (Kb. € 44.337)
Újpest központtól pár percre, csendes mellékutcában, jó lakóközösségű, kevés lakásos, gondozott udvarban, egy szobás, galériázott, egyedi fűtéses tégla lakás, tágas terasszal, kis kertrésszel. Az ingatlan jó állapotú, 2007-be a lakást felújították, a víz és villanyvezetékeket, burkolatokat, nyílászárókat kicserélték (műanyag thermo üvegesek, redőnyösek), a szoba laminált parkettás, a többi helyiség járólapos. A felújítás során a lakás fölötti tetőteret szigetelték, ennek köszönhetően egy szoba kialakítható. Az ingatlan fenntartási költsége nagyon kedvező, a fűtést gázkonvektor biztosítja, közös költség nincs. A konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezi. Az udvarban igény szerint akár gépkocsi beállás is adott. A közelben posta, piac, számos bevásárlási lehetőségek megtalálható. A közlekedés kiváló, 147, busszal, 12, 14 villamosokkal, vagy akár gyalogosan is Újpest központ metrómegálló rövid időn belül elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 11779
5 kép1 alaprajz
IV. kerület - Kordován tér
36 m2-es Lakás - Panel
Ár: 13.900.000 Ft (Kb. € 44.984)
Káposztásmegyer I., a Farkaserdő utca szomszédságában, rendezett környezetben, liftes társasház V. emeletén, kedvező fenntartási költségekkel rendelkező, világos konyhás lakás. Az ingatlan felújítást igényel, a konyha és az előszoba járólapos, a többi helyiség linóleumos (megkímélt állapotúak), a fürdőszoba és a mosdó burkolata eredeti, a nyílászárók fa típusú thermo üvegesek. Az ingatlan igény szerint akár rövid időn belül is birtokba vehető. A tulajdonos a készpénzes vevőket előnyben részesíti. A környék ellátottsága kiváló, a közelben bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák a közelben megtalálhatóak. 14 villamos megállója pár perc sétára található, amellyel Újpest központ metrómegálló rövid időn belül elérhető! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 12103
4 kép1 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet