Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


VII. kerület
Találatok száma: 16
1  2  »  
VII. kerület - Izabella utca
30 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 54.693)
Erzsébet körút közelében, kitűnő közlekedési lehetőségek mellett, háromemeletes, eklektikus lakóház első emeletén található, azonnal birtokba vehető Ny-i fekvésének köszönhetően világos lakás. Állapotát tekintve felújítást igényel; a hidegburkolatok közepes állapotúak, a szobában fa parketta van és eredeti karbantartott nyílászárók. A lakás 4 m - es belmagassággal rendelkezik, így akár állógaléria kialakítása is lehetséges, illetve a szobai két ablak miatt további átalakítási lehetőségeket is magában rejt. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is ideális. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11491
6 kép1 alaprajz
VII. kerület - Marek József utca
42 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 67.638)
Szent István Egyetem szomszédságában, a Bethlen Gábor utca találkozásánál szép, egyudvaros háromemeletes, műszakilag és esztétikailag karbantartott ház harmadik emeletén található, napfényes, utcai és udvari nézetű, külön bejáratú szobákkal rendelkező lakás. Állapotát tekintve 7 éve teljes körűen felújították, vezetékeket, burkolatokat cseréltek, 2 éve a nyílászárókat hő és hangszigetelt műanyag nyílászárókra cserélték, esztétikailag azonban folyamatosan karbantartott. A lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően, egyetemek közelsége miatt befektetésnek is ideális. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11751
7 kép1 alaprajz
VII. kerület - Király utca
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 21.500.000 Ft (Kb. € 69.579)
Erzsébet körút közelében, műszakilag és esztétikailag folyamatosan karbantartott, jó lakóközösségű házban lévő, I. emeleti, utcai nézetének köszönhetően világos lakás. A lakószobában faparketta, és eredeti karbantartott nyílászárók vannak, ugyanakkor az életteret több helyiségben - a 4,1m belmagasságnak köszönhetően állógalériával növelték. A lakás alacsony fenntartási költségű, közös költsége mindössze 9000 .-Ft/hó. Központi elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is ideális - némi átalakítással közösségi tér + 2 hálószoba is kialakítható. Az adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 10830
4 kép2 alaprajz
VII. kerület - Külső-Erzsébetváros - Ligetváros
68 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.800.000 Ft (Kb. € 80.259)
Városliget közelében, pár percre az M2-es, M4-es metrótól, háromemeletes eklektikus lakóház második emeletén található, DNy-i fekvésének köszönhetően napfényes, amerikai konyhás nappali és két külön bejáratú szobával rendelkező, csendes udvari nézetű lakás. Állapotát tekintve felújítást igényel, a hidegburkolatok közepes állapotúak, a szobákban parketta van és eredeti karbantartott nyílászárók. A lakás alacsony fenntartási költségű, közös költsége mindössze 12.000. - Ft/hó, fűtése jelenleg gázkonvektoros, de tartozik a lakáshoz kémény így igény szerint akár cirkófűtés is kialakítható. A lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően családok számára s kiadásra is ideális. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11683
5 kép1 alaprajz
VII. kerület - Király utca
46 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 26.500.000 Ft (Kb. € 85.761)
Nagyszerű helyen,közvetlenül a méltán népszerű Gozsdu udvar szomszédságában(melyre az ablakokból rá lehet látni) eladó egy nagyon világos remek elosztású lakás.Tökéletesen alkalmas befektetésre,kiadásra.A Deák tér 1 perc sétára található.A lakás jelenleg Önkormányzati.De a tulajdonos saját lakásként kívánja értékesíteni.
Részletek
Ref. 7313
10 kép1 alaprajz
VII. kerület - Damjanich utca
83 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 28.500.000 Ft (Kb. € 92.233)
Ybl Lajos által tervezett, eklektikus stílusban épült, liftes társasház magas emeletén eladó egy DNy fekvésének és utcai nézetének köszönhetően benapozott, különnyíló helyiségekkel rendelkező lakás. Az ingatlan jelenleg is lakott, a burkolatok cseréjével modernizálható, a villanyvezetékeket 8 éve cserélték, a szobák parkettásak. Ráfordítással a nappali + 3 szobás lakás kialakítás elérhető. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10373
6 kép2 alaprajz
VII. kerület - Marek József utca
57 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.500.000 Ft (Kb. € 95.469)
Városliget közvetlen közelében, csendes egyirányú utcában lévő, magas emeleti, pár éve saját célra felújított és korszerűsített lakás, mely a függőfolyosó legszélén helyezkedik el, így A felújítás során megtartották az eredeti ajtókereteket, illetve a társasház jellegéhez illő kovácsoltvas elemekkel – csillárok, falikarok, korlát.. – gazdagították az ingatlant, továbbá kombi cirkófűtést alakítottak ki, vezetékeket, burkolatokat cseréltek, az eredeti parkettát felújították, valamint nagy teljesítményű inverteres légkondicionálót szereltek be. A ház háromemeletes, szecessziós bérház, mely a Gerő és Győry lakatosműhely kovácsoltvas munkái által díszített, reprezentatív kapualjjal, stukkódíszes mennyezettel, vörös Zsolnay csempe falburkolattal rendelkezik. Az elmúlt években felújították a pince födémet, a belső udvar kövezetét, esőfogókat és szennyvízösszefolyó csőrendszert cseréltek, esztétikai hibákat javítottak a külső-, belső homlokzaton, majd a teljes tetőszerkezetet újították; cserép- és cserépléc csere, gerendázat vizsgálata, szükség szerinti cseréje, s szigetelő fólia elhelyezése ugyanitt. További munkálatokat terveznek; az idei évben kéményfelújítás, villamoshálózat csere, s a későbbieknek külső-, belső homlokzat szépészeti felújítása a társasház folyamatosan rendelkezésre álló megtakarításaiból. Az ingatlanban eladás esetén a konyhabútor és a nappaliban található fa beépített bútorzat és polcrendszer is marad. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11219
9 kép1 alaprajz
VII. kerület - Király utca
109 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 96.764)
Nettó 66 négyzetméteres, Lövölde tér és Teréz körút között, bájos belső kerttel rendelkező társasházban, felújítás illetve átalakítás előtt álló lakás. 4,3 méteres belmagasságának köszönhetően minden helyiségben állógalériát alakítottak ki, ezzel növelve a használható lakóteret 109 négyzetméteresre. A továbbiakban nagyon jól, akár belső kétszintes vagy két különálló lakássá is alakítható, ezt korábban már meg is kezdték egy - a teljes ingatlant érintő injektáló vízszigeteléssel. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11708
6 kép1 alaprajz
VII. kerület - Madách Imre út
41 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 31.900.000 Ft (Kb. € 103.236)
A nyüzsgő belváros legjobb részén kínálunk eladásra,egy emeleti,napfényes remek kialakítású erkélyes lakást.Az ingatlan tehermentes,szinte azonnal birtokba vehető.A Gozsdu udvar és a Deák tér pár lépés távolságra van.Kifejezetten alkalmas befektetésnek,bérbeadásra.
Részletek
Ref. 9455
2 kép1 alaprajz
VII. kerület - Damjanich utca
109 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 33.000.000 Ft (Kb. € 106.796)
Városliget szomszédságában, zöld parkos környezetben, premodern stílusú jó állapotú lakóházban található, zöld belső kertre néző, csendes, Ny-i fekvésű lakás. Állapotát tekintve felújítást igényel, a válaszfalak mozgatásával többféleképpen alakítható, akár 5 szoba vagy 2 külön bejáratú ingatlan kialakítása is lehetséges. A lakás alacsony fenntartási költségű, közös költsége mindössze 25.942 Ft/hó, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is. Az ingatlan központi elhelyezkedésének és méretének, elosztásának köszönhetően irodának, hostelnek vagy orvosi rendelőnek is alkalmas lehet. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11483
5 kép3 alaprajz
1  2  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet