Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


VII. kerület
Találatok száma: 30
1  2  3  »  
VII. kerület - Marek József utca
53 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 6.300.000 Ft (Kb. € 20.388)
Városliget közelében, csendes egyirányú utcában lévő, utcai bejárattal rendelkező, félszuterén szinten elhelyezkedő, tágas ingatlan. Állapotát tekintve pár éve villanyvezetékeket cseréltek, a falakat részlegesen hő-, és hangszigetelték. Az ingatlan jelenleg műhelyként szerepel az ingatlan-nyilvántartásban, s 2 helyiség + vizesblokk + raktár kialakítású. Fenntartási költségei alacsonyak, így raktárnak, műhelynek, irodának, lerakodónak ideális, felújítás s átvezetés után pedig akár befektetésnek, saját lakhatási célra is. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10369
1 kép1 alaprajz
VII. kerület - Hársfa utca
25 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.800.000 Ft (Kb. € 44.660)
Madách Színház mögött, Erzsébet körúttal párhuzamosan fekvő társasházban eladó egy alacsony fenntartási költségű, udvari nézetű lakás. A lakás igény esetén kis költségből fiatalítható, 2006-ban víz-, villanyvezetékeket cseréltek, a nyílászárók, a padozat és a hidegburkolatok jó állapotúak. Elhelyezkedéséből adódóan akár értékálló befektetésnek is ideális lehet, jelenleg is bérbe van adva. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10367
4 kép1 alaprajz
VII. kerület - Dembinszky utca
34 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.000.000 Ft (Kb. € 48.544)
Városliget szomszédságában, zöld fás utcában, egy eklektikus stílusú lakóházban eladó egy tágas terekkel rendelkező, csendes lakás. Az épületet a műszaki felújításokon túl, esztétikailag 2013-ban felújították, mely munkálatok a teljes lépcsőházra s a homlokzatra is kiterjedtek, ugyanakkor az ingatlant 5 éve modernizálták elektromos hálózat, s hidegburkolat cserével illetve a lakás belmagasságát hasznosan kihasználva kialakítottak egy galériát is. Az ingatlan mellett található egy 10 nm-es légudvar, ahol egy, a tulajdonos által kizárólagosan használható terasz kialakítása is lehetséges, továbbá néminemű átalakítással 2 szoba, étkezős konyhás lakást kaphatunk. A lakás, a Szent István Egyetemtől való pár perc távolságnak és a jó tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően, akár értékálló befektetésnek is ideális lehet. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10237
6 kép2 alaprajz
VII. kerület - Hársfa utca
30 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 54.693)
Földszint + egy emelet kialakítású, eklektikus stílusú lakóházban, I. emeleti DK-i fekvésének és az épületen belüli elhelyezkedésének köszönhetően napfényes lakás eladó a Madách Színház mögött. Esztétikailag ráfordítást igényel; a hidegburkolatok közepes állapotúak, a szobában faparketta van és eredeti nyílászárók, azonban a nyílászárók elhelyezkedéséből adódóan, válaszfal mozgatásával amerikai konyhás nappali + egy hálószoba kialakítása is lehetséges. Fenntartási költségei alacsonyak, a 11.000.- Ft összegű közös költség már a vízfogyasztás díját is tartalmazza. A ház kis lakóközösségű, folyamatosan karbantartott, külső homlokzatát pár éve felújították. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10305
4 kép1 alaprajz
VII. kerület - Dob utca
45 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.500.000 Ft (Kb. € 63.107)
Erzsébet körút közelében, jó állapotú, folyamatosan karbantartott házban lévő, csendes, zöld udvarra néző, tágas terekkel rendelkező lakás. Állapotát tekintve 2001-ben műszakilag felújították, ennek keretein belül villanyvezetékeket, burkolatokat cseréltek, valamint egy évvel ezelőtt a fürdőszobát teljes körűen átalakították. A lakásban található ablakokat és bejárati ajtót új műanyag nyílászárókra cserélték. Igény szerint a lakás mögötti területen kialakítható egy, a szobából megközelíthető terasz-rész. A lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően ideális saját-, és befektetési célokra is.
Részletek
Ref. 9952
4 kép2 alaprajz
VII. kerület - Murányi utca
50 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 64.401)
Zöld belső udvarral és jó állapotú belső homlokzattal rendelkező házban eladó a Városliget és a Szent István Egyetem közelében, egy II. emeleti, napfényes, külön bejáratú szobákkal rendelkező lakás, mely esztétikai felújítást igényel, azonban 2000-ben a villanyvezetékeket már kicseréltek. A lakásban nincs főfal, így nagyon jól alakítható. A lakás lokációjának és ideális elrendezésének köszönhetően befektetésre is alkalmas. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 8724
5 kép1 alaprajz
VII. kerület - Külső-Erzsébetváros - Ligetváros
51 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.990.000 Ft (Kb. € 64.693)
A Szent István Állatorvosi Egyetem, és a Keleti pályaudvar szomszédságában, a Rottenbiller utcától pár háznyira, két szobás lakás eladó egy rendezett külső, belső homlokzattal rendelkező klasszikus háromemeletes téglaház emeletén. A lakás az elmúlt öt évben folyamatos felújításokon esett át; villany-, és vízvezeték korszerűsítés történt, majd a külső nyílászárókat hő- és hangszigetelő műanyag ablakokra cserélték. A lakás mindkét szobájában eredeti, csiszolt és lakkozott, jó állapotban lévő fa parketta van, s a belső szobában egy álló galéria kialakításával növelték az alapterületet. A fürdőszoba, konyha rész fiatalosan átalakított, hidegburkolatai jó állapotúak. A szobák ablakai két ház közötti, utcaszélességű udvarra néznek, ennek köszönhetően a lakás csendes, míg délkeleti fekvésének köszönhetően világos. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10468
5 kép1 alaprajz
VII. kerület - Dózsa György út
72 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 74.110)
Kitűnő közlekedési lehetőségek mellett, a Városliget szomszédságában eladó egy utcai és udvari nézetű, tágas terekkel rendelkező, Ny-i fekvésének köszönhetően napfényes lakás. A szükség szerint elvégezendő esztétikai felújítások mellett, minimális átalakítással nappali + 2 hálószobás lakássá alakítható. A lakás ablakai csendes egyirányú utcára néznek. A ház kevés lakásos, 2016-ban teljes körű tetőfelújításon esett át, és a későbbiekben kapualj felújítást valamint homlokzat felújítást terveznek Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 9695
6 kép2 alaprajz
VII. kerület - Király utca
46 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 79.288)
Nagyszerű helyen,közvetlenül a méltán népszerű Gozsdu udvar szomszédságában(melyre az ablakokból rá lehet látni) eladó egy nagyon világos remek elosztású lakás.Tökéletesen alkalmas befektetésre,kiadásra.A Deák tér 1 perc sétára található.A lakás jelenleg Önkormányzati.De a tulajdonos saját lakásként kívánja értékesíteni.
Részletek
Ref. 7313
10 kép1 alaprajz
VII. kerület - Csengery utca
34 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 25.900.000 Ft (Kb. € 83.819)
Almássy tér közelében, zöld parkos környezetben eladó egy csendes, I. emeleti, kertre néző, külön bejáratú szobákkal rendelkező lakás. 2016-ban mindenre kiterjedő , igényes felújításon esett át, mikor is vezetékeket, hideg-, melegburkolatokat és külső, belső nyílászárókat cseréltek. A lakás jelenleg üres így azonnal birtokba vehető. A konyhabútor a vételár részét képezi. A századfordulós épület gyönyörű állapotnak örvendő téglaberakásos homlokzattal, kis lakóközösséggel rendelkezik. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10004
5 kép
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet