Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


VII. kerület
Találatok száma: 31
1  2  3  4  »  
VII. kerület - Hársfa utca
25 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.400.000 Ft (Kb. € 43.366)
Madách Színház mögött, Erzsébet körúttal párhuzamosan fekvő társasházban eladó egy alacsony fenntartási költségű, udvari nézetű lakás. A lakás igény esetén kis költségből fiatalítható, 2006-ban víz-, villanyvezetékeket cseréltek, a nyílászárók, a padozat és a hidegburkolatok jó állapotúak. Elhelyezkedéséből adódóan akár értékálló befektetésnek is ideális lehet, jelenleg is bérbe van adva. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10367
4 kép1 alaprajz
VII. kerület - Dembinszky utca
34 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.000.000 Ft (Kb. € 48.544)
Városliget szomszédságában, zöld fás utcában, egy eklektikus stílusú lakóházban eladó egy tágas terekkel rendelkező, csendes lakás. Az épületet a műszaki felújításokon túl, esztétikailag 2013-ban felújították, mely munkálatok a teljes lépcsőházra s a homlokzatra is kiterjedtek, ugyanakkor az ingatlant 5 éve modernizálták elektromos hálózat, s hidegburkolat cserével illetve a lakás belmagasságát hasznosan kihasználva kialakítottak egy galériát is. Az ingatlan mellett található egy 10 nm-es légudvar, ahol egy, a tulajdonos által kizárólagosan használható terasz kialakítása is lehetséges, továbbá néminemű átalakítással 2 szoba, étkezős konyhás lakást kaphatunk. A lakás, a Szent István Egyetemtől való pár perc távolságnak és a jó tömegközlekedési lehetőségeknek köszönhetően, akár értékálló befektetésnek is ideális lehet. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10237
6 kép2 alaprajz
VII. kerület - Hársfa utca
30 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 54.693)
Földszint + egy emelet kialakítású, eklektikus stílusú lakóházban, I. emeleti DK-i fekvésének és az épületen belüli elhelyezkedésének köszönhetően napfényes lakás eladó a Madách Színház mögött. Esztétikailag ráfordítást igényel; a hidegburkolatok közepes állapotúak, a szobában faparketta van és eredeti nyílászárók, azonban a nyílászárók elhelyezkedéséből adódóan, válaszfal mozgatásával amerikai konyhás nappali + egy hálószoba kialakítása is lehetséges. Fenntartási költségei alacsonyak, a 11.000.- Ft összegű közös költség már a vízfogyasztás díját is tartalmazza. A ház kis lakóközösségű, folyamatosan karbantartott, külső homlokzatát pár éve felújították. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10305
4 kép1 alaprajz
VII. kerület - Damjanich utca
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.500.000 Ft (Kb. € 63.107)
A Damjanich és a Rottenbiller utca találkozásánál, egy, az elmúlt években megszépült társasházban, magas emeleti, napfényes lakás. A ház, az esztétikai felújításon túl, műszaki állapotát tekintve is korszerűsítésen esett át, melynek keretein belül kicserélték a gáz- és villanyvezetékeket is. A lakás udvari nézetének köszönhetően csendes, s a függőfolyosón való elhelyezkedése miatt a lakás előtt eljárkálás nincs, délnyugati fekvésének köszönhetően pedig egész nap benapozott. Mivel a lakásban csak válaszfalak találhatóak; elrendezését tekintve nagyon jól, akár amerikai konyhás nappali és két különnyíló hálószobás lakássá alakítható. Adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10570
8 kép2 alaprajz
VII. kerület - Külső-Erzsébetváros - Ligetváros
51 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.990.000 Ft (Kb. € 64.693)
A Szent István Állatorvosi Egyetem, és a Keleti pályaudvar szomszédságában, a Rottenbiller utcától pár háznyira, két szobás lakás eladó egy rendezett külső, belső homlokzattal rendelkező klasszikus háromemeletes téglaház emeletén. A lakás az elmúlt öt évben folyamatos felújításokon esett át; villany-, és vízvezeték korszerűsítés történt, majd a külső nyílászárókat hő- és hangszigetelő műanyag ablakokra cserélték. A lakás mindkét szobájában eredeti, csiszolt és lakkozott, jó állapotban lévő fa parketta van, s a belső szobában egy álló galéria kialakításával növelték az alapterületet. A fürdőszoba, étkezősarokkal ellátott konyha-rész fiatalosan átalakított, hidegburkolatai jó állapotúak. A szobák ablakai két ház közötti, utcaszélességű udvarra néznek, ennek köszönhetően a lakás csendes, míg délkeleti fekvésének köszönhetően világos. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10468
5 kép1 alaprajz
VII. kerület - Dembinszky utca
56 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 21.000.000 Ft (Kb. € 67.961)
Ligetváros, Állatorvosi Egyetemhez közel eső részén, parkos udvarral rendelkező, homlokzatfelújítás előtt álló épület emeletén napfényes, nyugodt lakás, melynek ablakai előtt a függőfolyosón való elhelyezkedésének köszönhetően eljárkálás nincs. A lakás kisebb felújítást igényel, de válaszfalainak mozgatásával akár nappali + 2 hálós lakássá alakítható. A szobákban fa parketta van és eredeti nyílászárók. A ház 1930-as években épült modern lakóház, melynek kapubejárója faragott oszlopfős kő kapukerettel rendelkezik. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10636
5 kép2 alaprajz
VII. kerület - Király utca
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.500.000 Ft (Kb. € 72.816)
Erzsébet körút közelében, műszakilag és esztétikailag folyamatosan karbantartott, jó lakóközösségű házban lévő, I. emeleti, utcai és udvari nézetű, fekvésének köszönhetően napfényes lakás. Állapotát tekintve a hidegburkolatok jó állapotúak, a szobákban faparketta van és eredeti karbantartott nyílászárók. A lakás 4,1 m- es belmagassággal rendelkezik, így két állógaléria is kialakításra került. A lakás alacsony fenntartási költségű, közös költsége mindössze 9000 .-Ft/hó. Központi elhelyezkedésének köszönhetően befektetésnek is ideális. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 10830
5 kép1 alaprajz
VII. kerület - Jósika utca
42 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 23.700.000 Ft (Kb. € 76.699)
Erzsébet körút közelében csendes, egyirányú utcában található, magasföldszinti, a ház hátsó udvarán 40 nm-es zárt, fedett teraszrésszel rendelkező lakás. Állapotát tekintve pár éve műszakilag felújították, ennek keretein belül vezetékeket, burkolatokat cseréltek. A lakás 3,9 m- es belmagasságának köszönhetően a konyha fölé egy állógaléria is kialakításra került. A ház jó lakóközösségű, folyamatosan karbantartott, belső homlokzata felújított.
Részletek
Ref. 10713
4 kép1 alaprajz
VII. kerület - Klauzál utca
52 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 23.900.000 Ft (Kb. € 77.346)
A Belváros szívében,remek közlekedésnél kínálunk eladásra,egy rendezett házban lévő jó kialakítású világos lakást. Az ingatlan 6 éve lett felújítva esztétikailag és műszakilag is,kialakításra került a kombi cirkó fűtés. A lakás tehermentes,szinte azonnal birtokba vehető. Remekül alkalmas befektetésnek,bérbeadásra. A Blaha Lujza tér 1 perc távolságra van.
Részletek
Ref. 10390
7 kép1 alaprajz
VII. kerület - Király utca
46 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 79.288)
Nagyszerű helyen,közvetlenül a méltán népszerű Gozsdu udvar szomszédságában(melyre az ablakokból rá lehet látni) eladó egy nagyon világos remek elosztású lakás.Tökéletesen alkalmas befektetésre,kiadásra.A Deák tér 1 perc sétára található.A lakás jelenleg Önkormányzati.De a tulajdonos saját lakásként kívánja értékesíteni.
Részletek
Ref. 7313
10 kép1 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet