Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


IX. kerület
Találatok száma: 2
IX. kerület - Kinizsi utca
95 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 42.900.000 Ft (Kb. € 136.624)
Iparművészeti Múzeum szomszédságában, kiváló infrastruktúrával rendelkező, tágas, zöld udvaros társasház emeletén, műszakilag és esztétikailag felújított, erkélyes, jó állapotú lakás. Az ingatlanban, az elmúlt években folyamatos felújításokat végeztek; a vezetékeket, hidegburkolatokat cserélték, kombi cirkófűtést alakítottak ki, a lakószobákban található parkettát csiszolták, lakkozták, ebből adódóan tisztasági festést követően heteken belül költözhető, s akár több generáció számára is alkalmas lehet. Ugyanakkor a válaszfalak mozgatásával tovább alakítható, a lakószobák száma növelhető. A kitűnő állapotú fa beépített bútorzat a vételár részét képezi. Az ingatlan egy teljesen zárt függőfolyosóról nyílik, az ablakok előtt - kulcs hiányában egyik szomszéd sem tartózkodik. Az adatok tájékoztató jellegűek. Vevőink részére a közvetítés díjtalan!
Részletek
Ref. 13013
8 kép1 alaprajz
IX. kerület - Ráday utca
58 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 49.900.000 Ft (Kb. € 158.917)
Korszerű és modern lakás Mellinger Artúr egykori bérpalotájában, a Kálvin térnél. A kétudvaros, díszes homlokzatú társasházat méltó módon karbantartják, mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan, ugyanakkor pénzügyi mérlege is pozitív. A lakás magas emeleti, lifttel megközelíthető, a függőfolyosó végén található, ablakai előtt eljárásra nincs lehetőség. A tulajdonosok az eredeti alaprajzot, fiatalos elképzeléseiknek megfelelően átformálták, saját célra a teljes műszaki és esztétikai felújítást elvégezték; vezetékeket, külső-belső nyílászárókat, padlózatot cseréltek, a tér maximális kihasználtsága érdekében pedig beépített bútorokat készíttettek, melyek az ingatlan kínálati árának részét képezik. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik; számos tömegközlekedési eszköz közül kötött pályás lehetőség gyanánt a 2-es, 3-as metró, egyebekben pedig példaként a 9-es, 15-ös, 115-ös busz vonala, sétatávra pedig az V. kerület található. Az adatok tájékoztató jellegűek! Vevőink részére a közvetítés díjtalan.
Részletek
Ref. 13267
11 kép1 alaprajz
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet