Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


IX. kerület
Találatok száma: 3
IX. kerület - Kinizsi utca
95 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 42.900.000 Ft (Kb. € 136.624)
Iparművészeti Múzeum szomszédságában, kiváló infrastruktúrával rendelkező, tágas, zöld udvaros társasház emeletén, műszakilag és esztétikailag felújított, erkélyes, jó állapotú lakás. Az ingatlanban, az elmúlt években folyamatos felújításokat végeztek; a vezetékeket, hidegburkolatokat cserélték, kombi cirkófűtést alakítottak ki, a lakószobákban található parkettát csiszolták, lakkozták, ebből adódóan tisztasági festést követően heteken belül költözhető, s akár több generáció számára is alkalmas lehet. Ugyanakkor a válaszfalak mozgatásával tovább alakítható, a lakószobák száma növelhető. A kitűnő állapotú fa beépített bútorzat a vételár részét képezi. Az ingatlan egy teljesen zárt függőfolyosóról nyílik, az ablakok előtt - kulcs hiányában egyik szomszéd sem tartózkodik. Az adatok tájékoztató jellegűek. Vevőink részére a közvetítés díjtalan!
Részletek
Ref. 13013
8 kép1 alaprajz
IX. kerület - Ráday utca
58 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 46.900.000 Ft (Kb. € 149.363)
Korszerű és modern lakás Mellinger Artúr egykori bérpalotájában, a Kálvin térnél. A kétudvaros, díszes homlokzatú társasházat méltó módon karbantartják, mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan, ugyanakkor pénzügyi mérlege is pozitív. A lakás magas emeleti, lifttel megközelíthető, a függőfolyosó végén található, ablakai előtt eljárásra nincs lehetőség. A tulajdonosok az eredeti alaprajzot, fiatalos elképzeléseiknek megfelelően átformálták, saját célra a teljes műszaki és esztétikai felújítást elvégezték; vezetékeket, külső-belső nyílászárókat, padlózatot cseréltek, a tér maximális kihasználtsága érdekében pedig beépített bútorokat készíttettek, melyek az ingatlan kínálati árának részét képezik. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik; számos tömegközlekedési eszköz közül kötött pályás lehetőség gyanánt a 2-es, 3-as metró, egyebekben pedig példaként a 9-es, 15-ös, 115-ös busz vonala, sétatávra pedig az V. kerület található. Az adatok tájékoztató jellegűek! Vevőink részére a közvetítés díjtalan.
Részletek
Ref. 13786
4 kép1 alaprajz
IX. kerület - Ferenc körút
78 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 74.900.000 Ft (Kb. € 238.535)
Nagypolgári, szintráépítés következtében kívül belül felújított, üveglifttel rendelkező társasház második emeletén található amerikai konyhás nappali és két külön bejáratú szobával, két fürdőszobával rendelkező lakás. Az ingatlan 2017-2018-ban teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, ennek keretein belül modern kondenzációs cirkófűtést alakította ki, hő és hangszigetelt nyílászárókat tettek fel, vezetékeket, burkolatokat cseréltek. Az igényes felújításnak köszönhetően klíma is kialakításra került. A lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően befektetésre is ideális. Az adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 13901
5 kép1 alaprajz
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet