Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


X. kerület
Találatok száma: 22
1  2  3  »  
X. kerület - Bolgár utca
30 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 9.900.000 Ft (Kb. € 32.039)
X. Kerületben, Óhegyen eladásra kínálunk tulajdoni lap szerint egy 30 nm-es,1 szobás belső udvarról nyíló, téglaépítésű garzonlakást, melyben egy fél szoba kialakítható. A lakásban kialakítható egy ablakos félszoba is. Az ingatlanhoz tartozik egy saját kis kert rész és egy 3 nm-es pince. Közlekedés szempontjából kiváló helyen található, 5 percre található Kőbánya Alsó, ahonnan a 3-as villamossal 10-10 perc alatt elérhető az M3-as és az M2-es metróvonal, vonattal pedig szintén 10 perc a Nyugati pályaudvar, a 95-ös busszal pedig 8 perc alatt elérhető a Stadionok metró megálló. Az utcában megtalálható kisbolt, pékség, óvoda, 5 percre pedig Spar, Posta, gyógyszertár, stb. A vevőink részére a közvetítés ingyenes! Eladó Ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 11866
4 kép
X. kerület - Salgótarjáni utca
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.500.000 Ft (Kb. € 43.689)
X. kerületben eladó egy 38m2 alapterületű téglaépítésű 2 külön nyíló szobás saját tulajdonú öröklakás. A konyhája étkezős, ablakos. A szoba parkettás, a többi helyiség járólapos burkolatot kapott. A fürdőszoba frissen kialakított, felújított, a nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Tájolásának köszönhetően nagyon világos a lakás. Az ingatlan bejárata zárt lépcsőházból nyílik. Kiváló a közlekedés 195, 95-busszal, valamint a 37-villamossal. A környék teljesen parkosított és kamerarendszerrel ellátott.
Részletek
Ref. 12206
4 kép
X. kerület - Kőbánya-Városközpont
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.500.000 Ft (Kb. € 46.926)
X. kerületben a városközpontban, szigetelt téglaházban eladó egy 40 m2 alapterületű, téglaépítésű 1+1 fél szobás öröklakás. Az ingatlan kitűnő állapotú, rendezett, cserélve lett a vizesblokk, illetve a gaz hálózat is. A konyhája étkezős, ablakos. A szobák parkettások, a többi helyiség járólappal van burkolva. A fürdő és a WC külön helyiség. A tájolásának köszönhetően nagyon világos a lakás. Az ingatlan bejárata zárt lépcsőházból nyílik. A lakáshoz tartozik egy nagy saját pincerész is illetve egy kis kert kialakításra is lehetőség van. Kiváló a közlekedés 195, 95-busszal (pár perc a metró), valamint a 37-villamossal. Az ár irányár, tehermentes a lakás! Vevőink részére a közvetítés ingyenes. Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 12286
9 kép
X. kerület - Márga utca
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.900.000 Ft (Kb. € 48.220)
X. KERÜLETBEN, ÓHEGYEN Kínálunk eladásra egy 40 nm-es, közepes állapotú, tégla építésű lakást, amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával. A ház rendezett, kertje napi szinten gondozott. A fűtést gázkonvektor biztosítja. Fenntarthatóság szempontjából kedvező, a közös költség 8 ezer forint, mely tartalmazza az általános dolgokat és a szemétszállítás díját. Az ingatlanhoz tartozik egy saját 4 nm-es pince is. Közlekedés szempontjából kiváló, 5 perc alatt megközelíthető Kőbánya városközpontja a 95-ös, 195-ös és a 217-es buszokkal. A városközpontból pedig 10 perc alatt érhető el mind a 2-es, mind a 3-as metró, valamint vonattal a Nyugati pályaudvar. Az ingatlan tehermentes, az ár irányár! Vevőink számára a közvetítés díjmentes! Eladó Ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 11652
4 kép
X. kerület - Gyárdűlő
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.900.000 Ft (Kb. € 48.220)
X. KERÜLETBEN, A PÖTTYÖS UTCAI METRÓNÁL Kínálunk eladásra egy 33 nm-es, magasföldszinti, közepes állapotú, 1 szobás, tégla építésű, garzonlakást. Az előszoba, a konyha és a fürdő járólappal, a szoba pedig parkettával burkolt. Az ingatlanban minden nyílászáró ki lett cserélve. A fűtés elektromos, de a gázkonvektor helye meg lett hagyva. A lakáshoz tartozik egy 4nm-es pince. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Kisboltok, CBA, Spar szupermarket, Posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda. Közlekedés szempontjából kiváló helyen van, a 3-as metró megállója 3 perc sétára található a lakástól, mellyel 10 perc alatt el lehet érni a belvárost. szintén 3 perc sétára található az Ecseri úti 3-as villamos megálló, mellyel 4 megálló Kőbánya városközpontja. Az ingatlan tehermentes és gyorsan birtokba vehető! Az ár irányár! Vevőink számára a közvetítés díjmentes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 12248
3 kép
X. kerület - Felsőrákos
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.500.000 Ft (Kb. € 50.162)
ÖRS VEZÉR TERE MÖGÖTT Eladásra kínálunk, nagyon jó állapotú, 32 nm-es, 1 szobás lakást a Gyakorló utcai lakótelepen. A szobában a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, a szoba hibátlan laminálttal, az előszoba, fürdőszoba és konyha járólappal lett burkolva. Konyhája tágas, ablakos, fürdőszoba nemrégiben felújított. Fűtés gázkonvektoros. A lakáshoz tartozik saját, zárható tárolóhelység. A jó lakóközösségéről híres házban a függőfolyosó 2 éve lett felújítva, a lakótelepen lévő kellemes udvar- és kertrészt a lakók művelik. Közös költsége: 7.500 -. Ft Fűtés díja: 6.000 -. Ft A lakótelepen bölcsőde, óvoda, általános ill. középiskola is megtalálható, továbbá orvosi rendelő, gyógyszertár, nemzeti dohánybolt, étterem, játszótérrel, kutyafuttatóval kialakított parkok. Közelben az ÁRKÁD, SUGÁR, IKEA bevásárlóközpontok. Közlekedés szempontjából kiváló helyen van: - M2 metróval a belváros 15 perc alatt elérhető - 3-as ill. a 62A villamos Bosnyák tér – Mexikói út ill. Kőbánya központja között közlekedik - H8 és H9 Hév - Gödöllő irányába - Örs Vezér teréről induló buszjáratok városszerte közlekednek. Az ár irányár! Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonú. Vevőink számára a közvetítés díjmentes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon!
Részletek
Ref. 12244
1 kép
X. kerület - Harmat utca
54 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.500.000 Ft (Kb. € 56.634)
X. Óhegyen a Harmat utcában, parkos részen eladásra kínálunk egy 4 emeletes téglaépítésű társasházban egy 2 szobás, erkélyes, gázkonvektoros lakást. A szobái külön nyílóak és mind ablakos helyiségek ezért rendkívül világos az ingatlan. A lakás részben felújított (ablak csere). Az ingatlan tehermentes. Az ár irányár! Vevőink részére a közvetítés ingyenes. Eladó Ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 11802
5 kép
X. kerület - Halom köz
43 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.929)
X.KERÜLET KÖZPONTJÁBAN Eladásra kínálunk kiváló infrastruktúra mellett (közlekedés, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, stb.) kulturált, jó lakóközösségű tégla házban, egy zárt lépcsőházas bejáratú, 1,5 külön nyíló szobás, 43 nm alapterületű, jó állapotú téglalakást. Az ingatlan csendes, rendkívül jó fényviszonyokkal rendelkezik, konyhája ablakos helyiség. Közösköltség : 6.900.- Ft, ami az általános dolgokat tartalmazza. Fűtés módja : távfűtés Az ár irányár. Közvetítés a vevők részére díjtalan! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon!
Részletek
Ref. 12217
7 kép
X. kerület - Kada utca
56 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.929)
ÓHEGY-PARK MELLETT KÖZVETLEN Eladásra kínálunk X.kerület legcsendesebb részén egy 56nm-es, 2 egész szobás + hallos lakást egy szigetelt 4 emeletes téglaházban. A lakásban a nyílászárók frissen lettek műanyagra cserélve, ablakok redőnyösek. A lakásba lépve az előszobában találjuk magunkat, ahonnan az ablakos konyha, a fürdőszoba és a hall nyílik. A hallból két irányba helyezkedik el a két világos, tágas szoba. Konyhával szemben egy polcozott tárolóhelyiség is található. Közösköltség : 16.000.- Ft, mely az általános dolgokat tartalmazza + a felújítási alapot. Fűtés módja távfűtés. Közelben a kiváló hangulatú, Óhegy-park, de a lakótelepen is zöldövezeti parkok, kutyafuttatók, játszóterek találhatóak. Egy sarokra bevásárlási lehetőség, pékség, kifőzde, iskola, óvoda. Tulajdoni lap tiszta, az ingatlan tehermentes. Vevőink részére a közvetítés ingyenes! Eladó Ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 12178
6 kép
X. kerület - Agyagfejtő utca
68 m2-es Lakás - Panel
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.929)
ÚJHEGYI SÉTÁNY MELLETT KÖZVETLEN Eladásra kínálunk egy jó állapotú, erkélyes, légkondicionált, 3 egész szobás, 68nm-es lakást, szigetelt panelházban. A lakás a szobák által körbejárható, fürdő és wc külön helyiség. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve, redőnnyel felszereltek. A konyhája ablakos, fekvésének köszönhetően a szobák világosak. Közösköltség: 14.500.- Ft, mely tartalmazza a társasház biztosítását, közös világítást, lépcsőház, lift karbantartását, szemétszállítást, és a felújítási alapot. Fűtés módja: távfűtés, díja 14.000.- Ft / hónap. Az ingatlan per és tehermentes, tulajdoni viszonyok tiszták. Az újhegyi sétányon minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Közlekedés szempontjából is kiváló helyen van: M3 metróvégállomás (Kőbánya – Kispest), Köki Terminál 8 perc alatt, Örs Vezér Tere 15 perc alatt, megközelíthető. Vevőink részére a közvetítés díjtalan! Eladó Ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 11886
7 kép
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet