Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


X. kerület
Találatok száma: 20
1  2  »  
X. kerület - Kőbánya - Óhegy
25 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.500.000 Ft (Kb. € 46.178)
ÓHEGYEN, X. KERÜLETBEN Kínálunk eladásra egy 25 nm-es, téglaépítésű, 1 egész szobás, felújítandó állapotú, első emeleti, társasházi lakást egy tégla építésű házban. Az ingatlan tájolásának (DNY) köszönhetően világos, a nyílászárók műanyagok és redőnnyel szereltek, a bejárati ajtó szintén cserélve lett, a fűtés jelenleg villany, de gáz vezetékek és a konvektor a lakásban van, bármikor visszaköthető. A lakásban a villanyvezetékek rézre lettek cserélve pár éve. A lakás fenntartása kedvező, a közös költség 9.400 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítás, takarítás, karbantartás díját és a felújítási alapot. A társasház rendelkezik megtakarítással. Kőbánya városközpontja pár perc sétára van, ahol minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges (bankok, posta, kisboltok, Spar, Príma, orvosi rendelők, gyógyszertár) Közlekedés szempontjából frekventált helyen található a lakás. A 95 és 195 jelzésű buszokkal az M2-es metró vonala 10 perc alatt közelíthető meg, a 3 és 62 jelzésű villamosokkal az M2 és M3 metrók vonala szintén 10 perc alatt elérhető. CSAK KÉSZPÉNZES VEVŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK! Az ingatlan 1/1 tulajdonban van! Az ár irányár! Vevőink számára a közvetítés ingyenes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 16888
1 kép
X. kerület - Salgótarjáni utca
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.500.000 Ft (Kb. € 58.917)
X. KERÜLETBEN, PUSKÁS FERENC STADIONTÓL 5 PERCRE Nemrégiben parkosított, felújított lakótelepen. Költözhető állapotú, 1 egész és 1 félszobás téglalakást kínálunk eladásra az M2 metrómegállótól 5 percre. Az ingatlan ablakos, étkezős konyhával rendelkezik, a fürdő és wc külön helyiség. A szobák jó állapotú parkettával, a fürdő, wc, előszoba és a konyha járólappal burkolt. A lakásban villanyvezetékek rézre lettek cserélve. A fűtés módja gázkonvektor. A lakás közösköltsége 8.800.- Ft, mely tartalmazza az általános dolgokat, a felújítási alapot, a szemétszállítás díját és a lépcsőház takarítását is. A házban folyamatosak a felújítások, az elmúlt két évben történt korszerűsítések: gáz és vízcsőcsere, tetőcsere, kémény bélelése, villanyórák cseréje. A lakáshoz tartozik saját, zárható pince, mely kb. 4 nm nagyságú. Közelben a 95-ös busz, 37 A villamos megállója, Kőbánya alsó vasútállomás 5 perc alatt elérhető, ahonnan Nyugati pályaudvar 8-10 perc alatt megközelíthető. Az ingatlannak rendezettek a tulajdoni viszonyai! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon! Közvetítés vevőink számára díjmentes.
Részletek
Ref. 16548
5 kép
X. kerület - Laposdűlő
17 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 63.376)
X.KERÜLET VÁROSKÖZPONTJÁBAN, Puskás Ferenc stadiontól 5 percre, vonatállomás 2 percre! Klasszikus polgári 17nm-es ,1 egész szobás, teljesen felújított, azonnal költözhető, elektromos fűtéssel rendelkező tégla építésű lakás. Közös költsége havi 4.000 Ft, mely tartalmazza a takarítás, szemét szállítás és karbantartás díját, valamint a felújítási alapot. A lakás fenntartása rendkívül kedvező, havi 15-20 000Ft. A közelben megtalálható: bankok, posta, gyógyszertár, pékségek, zöldséges, CBA, Spar. Az ingatlan közlekedés szempontjából is kiváló helyen van, hiszen a buszvégállomás és a vasútállomás is pár perc alatt megközelíthető. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, per, igény és tehermentes! Azonnal birtokba vehető! A teljes bútorzat a vételár részét képezi! Az ár irányár. Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon. Vevőink számára a közvetítés díjmentes.
Részletek
Ref. 16838
9 kép
X. kerület - Csilla utca
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 66.561)
Tehermentes társasházi lakás a Puskás Stadiontól 5 percre Nemrégiben parkosított, felújított lakótelepen. Költözhető állapotú, 1 egész és 1 félszobás téglalakást kínálunk eladásra az M2 metrómegállótól 5 percre. Az ingatlan ablakos, étkezős konyhával rendelkezik, a fürdő és wc külön helyiség. A szobák parkettával burkoltak. A fűtés módja gázkonvektor, közösköltsége 9.500.- Ft, mely az általános dolgokat tartalmazza. A lakáshoz tartozik saját, zárható pince, tulajdoni lapja tiszta, 1/1 tulajdonviszonyban van. Közelben a 95-ös busz, 37 A villamos megállója, Kőbánya alsó vasútállomás 5 perc alatt elérhető, ahonnan Nyugati pályaudvar 8-10 perc alatt megközelíthető. Amennyiben érdekes számára az ingatlan, hívjon bizalommal. Közvetítés vevőink számára díjmentes.
Részletek
Ref. 16202
8 kép
X. kerület - Harmat utca
54 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 23.900.000 Ft (Kb. € 76.115)
ÓHEGY PARK SZOMSZÉDSÁGÁBAN Kínálunk eladásra egy 54 nm-es 2 egész szobás, 4. emeleti, jó állapotú, erkélyes, téglaépítésű, távfűtéses lakást, rendezett lakóközösségű házban. A konyha, a fürdőszoba és az előszoba járólappal, a nappali parkettával, a hálószoba laminálttal burkolt. Az ablakok műanyagok, az ajtó több ponton záródó biztonsági. A lakásban található teljes bútorzat és gépesítés a vételár részét képezi! A fenntartása kedvező, a közös költség 11.400 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, a takarítás, karbantartás és szemétszállítás díját. A fűtésátalány 10.000 Ft. Közlekedés szempontjából frekventált helyen található a lakás, az M2-es és az M3-as metró vonala 10 perc alatt megközelíthető. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, kisboltok, Prima, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskolák, óvodák, stb. Az ingatlan per és tehermentes, a tulajdoni viszonyok rendezettek! Az ár irányár! Vevőink számára a közvetítés díjmentes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 16870
11 kép
X. kerület - Kőrösi Csoma Sándor út
42 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 23.900.000 Ft (Kb. € 76.115)
Szent László térre és budai hegységre panorámás lakás, hatalmas, műanyag, redőnyös nyílászárókkal! Központi helyen, kiváló infrastruktúra mellett, csúsztatott zsalus eljárással készült, jó állapotú házban, melyben a bejárató ajtót a napokban cserélték, eladó két egész, különnyíló szobákkal rendelkező, világos lakás használható méretű, ablakos konyhával, külön fürdővel és mosdóval. Az ingatlanban parketta és járólapos burkolatok találhatóak, ablakai műanyagok, redőnyösek, a lakás panorámás! Per, Teher és Igénymentes ingatlan!
Részletek
Ref. 16875
9 kép
X. kerület - Állomás utca
41 m2-es Lakás - Panel
Ár: 23.900.000 Ft (Kb. € 76.115)
X. KERÜLET VÁROSKÖZPONTJÁBAN Kiváló közlekedés mellett eladásra kínálunk egy 10. emeleti, másfél külön nyíló szobás 41nm-es panellakást. Az ingatlan DNY-i tájolásának köszönhetően ragyogó napsütéses. A lakás jó állapotú, a nyílászárók részben műanyagra lettek cserélve, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A házban a tető szigetelése megtörtént. Az előszoba, fürdőszoba és a konyha járólappal, a szoba laminált parkettával burkolt. A lakás fenntartása rendkívül kedvező, a közös költség 9.450 Ft/hó, melybe bele tartozik a lépcsőház takarítása, karbantartása, a szemétszállítás díja és a felújítási alap, a fűtésátalány kb. 12.000 Ft/hó. Közlekedés szempontjából kiváló helyen található, hiszen a villamosmegálló (3,62,28) 2 percre található. Villamossal 8-10 perc utazással el lehet érni mind a kettő metróvonalat (M3, M2). A buszmegálló (9,162,162A,185,217) és a vasútállomás is 2percre van, vonattal 10perc alatt a Nyugati pályaudvarra lehet érni. A közelben minden megtalálható iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, bankok, önkormányzat, CBA, SPAR, pékségek, fitness terem stb. A konyhabútor a tűzhellyel és a szobában található szekrénysor a vételár részét képezik. A lakás per, teher és igénymentes, 1/1 tulajdonú! Vevőink számára a közvetítés ingyenes. Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 16694
8 kép
X. kerület - Harmat utca
65 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 78.025)
X. kerület városközpontjában Éles sarokhoz közel kiváló közlekedés mellett 64 nm-es, 2 egész szobás cirkó fűtéses lakás tégla házban. Fenntartása kedvező a közösköltség 11.000 Ft. Közlekedés szempontjából is kiváló helyen található az Örs vezér tér villamossal (3,62) 10 perc alatt elérhető. A közelben minden megtalálható Iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, Rossmann, Spar stb. Az ingatlan tehermentes 1/1 tulajdonban van 60-90 nap alatt birtokba vehető. Az ár irányár. Vevőink számára a közvetítés ingyenes.
Részletek
Ref. 14228
4 kép
X. kerület - Kőbánya - Óhegy
64 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 79.299)
X. KERÜLETBEN, ÓHEGYEN Forgalomtól mentes, csendes utcában kínálunk eladásra, egy 64 nm-es, 3 egész szobás, tégla építésű, társasházi, kertkapcsolatos lakást. A lakás konyhája étkezős és ablakkal rendelkezik. A fűtést gáz-cirkó biztosítja. Az ingatlan vasbeton födémmel rendelkezik, a tetőtere beépíthető, így igény szerint akár két további szobával bővíthető, vagy kétgenerációssá alakítható! Tájolásának köszönhetően a lakás világos. Az ingatlanban a szobák parkettával, a fürdő, wc, előszoba és a konyha járólappal burkoltak. A közlekedés kiváló, a 95 és 195 jelzésű buszok megállója 5 perc sétára található, melyekkel az M2-es metró vonala 10 perc alatt elérhető, a 151 jelzésű autóbusszal a KÖKI szintén 10 perc. Kőbánya városközpontjában minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek! Az ár irányár! Vevőink számára a közvetítés díjmentes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 16013
10 kép
X. kerület - Kőbánya-Városközpont
68 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 25.900.000 Ft (Kb. € 82.484)
X. KERÜLET VÁROSKÖZPONTJÁBAN Kínálunk eladásra egy 68 nm-es 2 egész szobás, dupla erkélyes, ablakos konyhás, felújítandó állapotú, emeleti tégla építésű lakást, rendezett lakóközösségű társasházban. A szobák és az előszoba parkettával, a konyha fürdő és a kamra járólappal burkoltak. Tájolásának köszönhetően a lakás világos. A szobákból külön nyílik egyenként kettő 3,5 nm-es erkély és a lakáshoz tartozik egy kb. 5 nm-es zárható pince. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges (Spar, kisboltok, gyógyszertár, iskola, óvoda, posta, bankok stb.) Közlekedés szempontjából frekventált helyen található az ingatlan, az M2 és M3 metró vonala 10 perc alatt megközelíthető a 3 és 62 villamosokkal, valamint a 85 jelzésű autóbusszal. A lakás 1/1 tulajdonban van és tehermentes! Azonnal birtokba vehető! Az ár irányár! Vevőink számára a közvetítés díjmentes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 16708
5 kép
1  2  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet