Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 28
1  2  3  »  
XIII. kerület - Fiastyúk utca
20 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 6.600.000 Ft (Kb. € 21.359)
Angyalföld-kertvárosi részén, csendes kis utcában, pár lépésre a metrótól, jó állapotú szuterén lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, zuhanyzos fürdőszoba, fél szoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan fűtését elektromos panel fütőtest segíti, a meleg víz ellátását villany bojler szolgáltatja. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A kerület északi részén helyezkedik el, kertvárosi részén. Közelben oktatási intézmények, színház, Művelődési Központ, bevásárlási lehetőségek (Aldi, Tesco). KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 120-as busz, 105-ös busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre. AZ ÁR IRÁNYÁR. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 10528
1 kép
XIII. kerület - Zsilip utca
24 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 12.900.000 Ft (Kb. € 41.748)
Kis rezsijű, teljes körűen gépesített, bútorozott, akár azonnal költözhető lakás + 6 nm galériával. Kiváló lehetőség befektetésnek, kiadásra is. Azonnal kiadható. INGATLAN ELOSZTÁSA: 1 szoba, 6 nm galéria, konyha-előszoba, fürdő-wc. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan gázkonvektoros fűtésű, a meleg vizet villany bojler szolgáltatja. A teljes közmű 4 éve fel lett újítva. A szoba parkettás szép állapotú, fürdő -wc járólapozott. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági, illetve a szoba ablaka új műanyag nyílászáró, 3 rétegű hangszigetelt. A lakásban a teljes bútorzat és a gépesítés a vételár részét képezi. Gáztűzhely, hűtő, mosógép, Full HD tv. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád híd közvetlen közelében, boltok, éttermek, kórház, posta, és egyéb vásárlási lehetőségek. KÖZLEKEDÉS: Árpád hídi metrómegálló pár percre. 1-es villamos, buszok, távolsági busz megálló. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre. AZ ÁR IRÁNYÁR. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 10593
7 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Róbert Károly körút
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.500.000 Ft (Kb. € 43.689)
Akár azonnal is költözhető, alacsony rezsiköltségű, kiadásra befektetésnek is kiváló világos lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: 1+fél szoba, konyha-előszoba, fürdő wc. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan elektromos fűtésű, a meleg vizet bojlerről szolgáltatja. A szobákban fa parketta, fürdő wc konyha járólapozott. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád híd közvetlen közelében, boltok, éttermek, kórház, posta, és egyéb vásárlási lehetőségek. KÖZLEKEDÉS: 1-es 32 -es busz, illetve az M3-as metró pár percre. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre. AZ ÁR IRÁNYÁR. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 10721
1 kép
XIII. kerület - Faludi utca
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.850.000 Ft (Kb. € 44.822)
Akár azonnal költözhető, kis rezsijű könnyen kiadható befektetésnek is ideális világos lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, fürdő-wc, szoba. Könnyen átalakítható amerikai konyhás nappali + hálósra. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan konvektor fűtéses, a meleg vizet bojler szolgáltatja. A lakás felújítandó állapotú. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Gyöngyösi utcai metrótól 1 perc sétára van a lakás. A társasházzal szemben található a Duna pláza és egy megállóra pedig a Váci úti Tesco. Iskolák, Óvoda, parkok, vásárlási lehetőségek. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró és 105-ös busz. Parkolási lehetőség a ház körül a lakók számára ingyenes, illetve bérelni vásárolni is lehet igény szerint zárt kocsibeállót. A kültéri parkolóhely havonta 2.500.- Ft. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 10081
2 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Kárpát utca
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.400.000 Ft (Kb. € 49.838)
A Kleopátra ház közvetlen közelében, a Kárpát utcában egy csendes társasházban eladó egy zárt lépcsőházból nyíló 32 m2-es egy szoba komfortos kertre néző csendes lakás teljes berendezéssel, gépesítve(mosó-mosogatógép, hűtő, kombi tűzhely ). A szobában az egyik fal teljes hosszában tükrös gardróbszekrény, a fűtés konvektor-kandallós. Kicserélt nyílászárók vannak reluxával és ráccsal felszerelve. A lakás előtt eljárás nincs. A ház 2019-ben szigetelve lesz, melyre a pénz már rendelkezésre áll és határozat is van róla. A társasház a lakások tulajdonosainak zárt parkolót biztosít havi 8000 ft térítés ellenében. Befektetésnek a felszereltség miatt különösen előnyös és egyből bérbe adható.A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 9806
8 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Róbert Károly körút
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.500.000 Ft (Kb. € 50.162)
Akár azonnal is költözhető, alacsony rezsiköltségű, kiadásra is kiváló napfényes lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: 2 szoba, konyha-előszoba, fürdő wc. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan elektromos fűtésű, a meleg vizet bojlerről szolgáltatja. A szobákban fa parketta, fürdő wc konyha járólapozott. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági, illetve a szobák ablakai újak 3 rétegű hangszigetelt. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád híd közvetlen közelében, boltok, éttermek, kórház, posta, és egyéb vásárlási lehetőségek. KÖZLEKEDÉS: 1 és 14 -es villamos, illetve az M3-as metró pár percre. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre. AZ ÁR IRÁNYÁR. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 10069
6 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Forgách utca
45 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 51.456)
Kis rezsijű, tágas terekkel rendelkező, állógalériás, egyedi fűtéses lakás. Akár azonnal birtokba vehető, gyorsan kiadható, így befektetésnek is ideális választás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, fürdő-wc, szoba, galéria. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan gázkonvektoros fűtésű, a meleg vizet bojler szolgáltatja. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Az ingatlan közelében több iskola, intézmény, irodák megtalálhatóak. Pár percre boltok, dohánybolt, gyógyszertár. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró Forgách utcai megálló a ház előtt, 15, 32 busz, éjjeli járatok 1 percre. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 10513
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Göncöl utca
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 54.693)
Parkra néző, azonnal birtokba-vehető, emeleti, másfél szobássá alakítható, erkélyes lakás, kertvárosi környezetben. INGATLAN ELOSZTÁSA: 1 szoba, előszoba, étkezős konyha, kamra, fürdő-wc, 3nm erkély. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan fűtését a Főtáv biztosítja, a meleg-víz ellátását 2 éves gázbojler szolgáltatja. Pár éve a szobába a nyílászárok cserélve lettek dupla üvegű hang és hőszigetelő fa nyílászárokra. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRÁJA: A kerület északi részén helyezkedik el, kertvárosi részén. Közelben oktatási intézmények (Hegedűs Géza Általános iskola, Agy Endre Gimnázium), A13 színház, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, Fővárosi könyvtár, parkok ( József Attila tér, Cziffra György park, Gyermek tér), bevásárlási lehetőségek (Aldi, Tesco). KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 120-as busz, 105-ös busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hiteltanácsadással irodánk rendelkezésre áll. Az ár irányár! A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 10560
6 kép2 alaprajz
XIII. kerület - Váci út
41 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 54.693)
Pár éve teljes körűen felújított, emeleti, tágas lakás a Gyöngyösi utcai metrómegállónál. INGATLAN ELOSZTÁSA: 1 szoba, előszoba, konyha-étkező, fürdő-wc. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan fűtését, illetve a meleg-víz ellátását kombi cirkókazán szolgáltatja. A nyílászárók dupla üvegű hang és hőszigetelő műanyagra cserélték, szoba jó állapotú fa parketta, konyha-étkező Bosch gépesítéssel, és a fürdőszoba járó-lapozva. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRÁJA: A XIII.ik kerület északi részén helyezkedik el, Duna part és Duna Plazától pár perces sétára. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 105-ös busz, 15-ös busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hiteltanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR és tartalmazza a beépített konyhabútort! A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 10425
7 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Kárpát utca
36 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.929)
Újlipótváros közepén, a pozsonyi útnál, közel a Duna parthoz eladó egy utcára néző, szuper napos lakás.
Részletek
Ref. 10674
4 kép1 alaprajz
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet