Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 37
1  2  3  4  »  
XIII. kerület - Fiastyúk utca
20 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 6.290.000 Ft (Kb. € 20.356)
Angyalföld-kertvárosi részén, csendes kis utcában, pár lépésre a metrótól, jó állapotú szuterén lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, fél szoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan fűtését elektromos panel fűtőtest segíti, a meleg víz ellátását villany bojler szolgáltatja. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A kerület északi részén helyezkedik el, kertvárosi részén. Közelben oktatási intézmények, színház, Művelődési Központ, bevásárlási lehetőségek (Aldi, Tesco). KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 120-as busz, 105-ös busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre. AZ ÁR IRÁNYÁR. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 10832
1 kép
XIII. kerület - Róbert Károly körút
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 11.200.000 Ft (Kb. € 36.246)
Világos tágas nagyon csendes nem az utcára néző egyedi fűtéses lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: konyha, tágas nagy szoba . MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás jelenleg komfort nélküli de a konyha egy részének leválasztásából könnyen kialakítható a fürdő.Vizesblokk lefolyó adott.Az alapterület nagysága engedi hogy a fürdő kialakítása mellett is még egy élhető konyha és egy nagyon tágas 2 ablakos szoba marad.A fűtés jelenleg gázkonvektor.Nagy előnye az ingatlannak hogy egy másik ház fele néz nem utcára így nagyon csendes.A felújítást követően gyorsan kiadható igy befektetésnek is ideális lehet. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Árpád hid pár percre, villamos megálló 1 perc.,közelben megtalálható minden, KÖZLEKEDÉS: 1-es és 14 villamos 32 busz, metró. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11252
2 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Mohács utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 11.700.000 Ft (Kb. € 37.864)
Rövid időn belül is költözhető, kedvező rezsijű, kiadásra, befektetésre is tökéletes. INGATLAN ELOSZTÁSA: konyha, fürdő-wc egy helységben, tágas nagy szoba, étkezővel. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás belső rendezett kertre néz, tiszta, rendes lakóközösséggel, földszinti, világos lakás, melyhez tartozik egy pince helység (2nm). Nyílászárók és redőnyök fából vannak, jó állapotú. Az ingatlan konvektoros fűtéses. Műszakilag jóállapotban van. Esztétikailag felújításra szorul, tágas nagy terekkel rendelkezik. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető a Róbert Károly körúton illetve a Váci úton ami pár percre található. KÖZLEKEDÉS: 1-es és a 14-es villamos két perc sétára. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11026
2 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Szekszárdi utca
30 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 12.900.000 Ft (Kb. € 41.748)
Angyalföldön, pár lépésre a Park Inn By Radisson Budapest luxus szállodához, illetve M3-as metróhoz, egy szobás garzon lakás, kiváló lehetőség befektetésre. Az ingatlanhoz tartozik 12 nm-es garázs, melyet külön 800.000 Ft-ért megvásárolható! INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, egy szoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan fűtését gazkonvektor biztosítja, a meleg-víz ellátását villany bojler. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 120-as busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 11094
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Garam utca
22 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.900.000 Ft (Kb. € 44.984)
Újlipótvárosban pár perc sétára az M3 Metrótól, az ALDI és a Szent István park közelében, nyugodt csendes környezetben, közelben iskolák, óvodák és orvosi rendelő. A lakás harmadik emeleti és ablaka utcára néz, így rendkívül világos. Jelenleg bérlő lakja ki eladás után szívesen maradna hosszú távra. A belmagasság miatt könnyen tudták galériázni. Ez a lakás kitűnő befektetést jelent az új tulajdonos számára! A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 11148
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Hegedűs Gyula utca
24 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.900.000 Ft (Kb. € 44.984)
XIII. kerület Újlipótváros nívós részén helyezkedik el, 5 percre a Szent István parktól, könnyedén megközelíthető tömegközlekedési lehetőségekkel. Klasszikus polgári ház, vadonatúj nyílászáró ablakokkal, az elektromos hálózat és a fűtésrendszer felújított. A lakás intimitását erősíti, hogy elszeparált privát lépcsőn közelíthető meg a körfolyosóról. A kilátás párizsi-feeling, közvetlen szomszéd nincs, a körfolyosó elidegenül az ablakon kitekintve, afféle magánszférát adva ezzel a lakásnak.
Részletek
Ref. 10958
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Faludi utca
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 51.456)
Csendes, kulturált, összetartott lakóközösségben, 40-nm-es ingatlan pár lépésre a M3-as metrótól INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, fürdőszoba, wc külön, 3 fél szoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan a kerület északi részén helyezkedik el, keleti és nyugati fekvésű, napfényes. A villany és víz műszaki részét pár hónapja felújították. Az ingatlan fűtését gázkonvektor biztosítja, a meleg-víz ellátását villanybojler. Könnyen vissza alakítható másfél szobás lakássá. KÖZLEKEDÉS: 105-ös busz, 120-as busz, M3-as metró! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre AZ ÁR IRÁNYÁR. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 11006
3 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Karikás Frigyes utca
42 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 17.600.000 Ft (Kb. € 56.958)
Akár rövid időn belül is költözhető, kedvező rezsijű, akár befektetésnek kiadásra is tökéletes. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, kamra, konyha, nappali + fél szoba, tágas étkező, kádas fürdőszoba, külön helységben wc. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás csendes rendezett parkra néz, extra napfényes lakás. Az ingatlan teljes körűen felújítandó. A konyhában marad a beépítettszekrény illetve a tűzhely minden. Az ingatlan távfűtéses egyedi méréssel, minden más egyedi mérőórás. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád híd parkon keresztül elérhető. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, Dagály strand, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető Váci úton. KÖZLEKEDÉS: 1-es villamos, 32-es busz illetve az M3-as metró közvetlen közelében. Parkolási a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11216
7 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Angyalföld-Kertváros
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.990.000 Ft (Kb. € 61.456)
Csendes, parkosított övezetben, Budai hegyekre PANORÁMÁS, azonnal birtokba-vehető ingatlan. Kiadásra nagyon jó lehetőség! INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, amerikai konyhás nappali, fürdő-WC. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A ház 2002-ben épült. Az ingatlanhoz tartozik a ház zárt udvarában gépkocsibeálló, illetve egy 3 nm-es tároló is melyeknek az ára 2.500.000 forint. Az ingatlan tárolóval és parkolóhellyel együtt eladó. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: A kerület északi részén helyezkedik el a Vasútmúzeum, illetve a Vasúttörténeti park közelében. Pár perces sétával Aldi (Rokolya utca és Béke út sarok), SPAR (Fáklya utca és Szent László út sarok), TESCO Expressz (Reitter Ferenc utca), Eötvös József Általános Iskola, parkok megközelíthetőké. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, buszok: 30-as, 30A, 230-as. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR! A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 10901
8 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Madarász Viktor utca
58 m2-es Lakás - Panel
Ár: 19.750.000 Ft (Kb. € 63.916)
Duna Plaza és M3-as metrónál, nappali+2 hálós, világos konyhás panellakás felújított házban. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, nappali, 2 fél szoba, étkező, fürdő, wc MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI: Az épület szigetelését 1 éve korszerűsítették, ebben bele értve a fűtés egyedi mérési lehetőségét is. Az ingatlan fűtését, illetve meleg-víz ellátását távhő biztosítja. Nyílászárók műanyagra lettek cserélve. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Az ingatlan kerület északi részén helyezkedik el, metró és Duna Plaza közvetlen közelében, ez által kiváló lehetőséget kínál befektetési célnak is. Pár lépésre Spar, orvos, gyógyszertár, parkok. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 15-ös busz, 105-ös busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan készpénzes vásárló részére Eladó. AZ ÁR IRÁNYÁR. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 11163
6 kép1 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet