Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 38
1  2  3  4  »  
XIII. kerület - Fiastyúk utca
20 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 6.290.000 Ft (Kb. € 20.356)
Angyalföld-kertvárosi részén, csendes kis utcában, pár lépésre a metrótól, jó állapotú szuterén lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, fél szoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan fűtését elektromos panel fűtőtest segíti, a meleg víz ellátását villany bojler szolgáltatja. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A kerület északi részén helyezkedik el, kertvárosi részén. Közelben oktatási intézmények, színház, Művelődési Központ, bevásárlási lehetőségek (Aldi, Tesco). KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 120-as busz, 105-ös busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre. AZ ÁR IRÁNYÁR. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 10832
1 kép
XIII. kerület - Mohács utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 11.700.000 Ft (Kb. € 37.864)
Rövid időn belül is költözhető, kedvező rezsijű, kiadásra, befektetésre is tökéletes. INGATLAN ELOSZTÁSA: konyha, fürdő-wc egy helységben, tágas nagy szoba, étkezővel. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás belső rendezett kertre néz, tiszta, rendes lakóközösséggel, földszinti, világos lakás, melyhez tartozik egy pince helység (2nm). Nyílászárók és redőnyök fából vannak, jó állapotú. Az ingatlan konvektoros fűtéses. Műszakilag jóállapotban van. Esztétikailag felújításra szorul, tágas nagy terekkel rendelkezik. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető a Róbert Károly körúton illetve a Váci úton ami pár percre található. KÖZLEKEDÉS: 1-es és a 14-es villamos két perc sétára. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11026
2 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Gömb utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 11.900.000 Ft (Kb. € 38.511)
Akár pár héten belül is költözhető, kedvező rezsijű, kiadásra, befektetésre is tökéletes. INGATLAN ELOSZTÁSA: konyha étkezővel, fürdő-wc egy helységben, tágas nagy szoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás belső rendezett udvarra néz, emeleti, világos lakás. Nyílászárók és redőnyök fából vannak cserére szorul. Az ingatlan konvektoros fűtéses. Műszakilag (villany, gáz, víz) vezetékek cserélve lettek. Esztétikailag felújításra szorul, tágas nagy terekkel rendelkezik. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Árpád hídtól pár perc sétára a Rendőrpalota szomszédságában. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető a Róbert Károly körúton illetve a Váci úton ami pár percre található. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 1-es villamos két perc sétára. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11018
1 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Faludi utca
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.700.000 Ft (Kb. € 47.573)
Angyalföldön, családi házas környezetben, könnyen kiadható minimális ráfordítással, másfél szobás lakás 5 percre a Gyöngyösi utcai metrótól. Az ingatlanban a Tulajdonos pár hónapja a nyílászárókat műanyagra cserélte hang és hőszigetelő ablakokkal. Közelben: TESCO, DUNA PLAZA, 120-105-ösz buszok, 15-ös busz, 3-as metró. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 11027
1 kép
XIII. kerület - Kárpát utca
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.900.000 Ft (Kb. € 48.220)
A Kleopátra ház közvetlen közelében, a Kárpát utcában egy csendes társasházban eladó egy zárt lépcsőházból nyíló 32 m2-es egy szoba komfortos kertre néző csendes lakás teljes berendezéssel, gépesítve(mosó-mosogatógép, hűtő, kombi tűzhely ). A szobában az egyik fal teljes hosszában tükrös gardróbszekrény, a fűtés konvektor-kandallós. Kicserélt nyílászárók vannak reluxával és ráccsal felszerelve. A lakás előtt eljárás nincs. A ház 2019-ben szigetelve lesz, melyre a pénz már rendelkezésre áll és határozat is van róla. A társasház a lakások tulajdonosainak zárt parkolót biztosít havi 8000 ft térítés ellenében. Befektetésnek a felszereltség miatt különösen előnyös és egyből bérbe adható.A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 9806
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Hegedűs Gyula utca
24 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.900.000 Ft (Kb. € 48.220)
XIII. kerület Újlipótváros nívós részén helyezkedik el, 5 percre a Szent István parktól, könnyedén megközelíthető tömegközlekedési lehetőségekkel. Klasszikus polgári ház, vadonatúj nyílászáró ablakokkal, az elektromos hálózat és a fűtésrendszer felújított. A lakás intimitását erősíti, hogy elszeparált privát lépcsőn közelíthető meg a körfolyosóról. A kilátás párizsi-feeling, közvetlen szomszéd nincs, a körfolyosó elidegenül az ablakon kitekintve, afféle magánszférát adva ezzel a lakásnak.
Részletek
Ref. 10958
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Faludi utca
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.500.000 Ft (Kb. € 53.398)
Csendes, kulturált, összetartott lakóközösségben, 40-nm-es ingatlan pár lépésre a M3-as metrótól INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, fürdőszoba, wc külön, 3 fél szoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan a kerület északi részén helyezkedik el, keleti és nyugati fekvésű, napfényes. A villany és víz műszaki részét pár hónapja felújították. Az ingatlan fűtését gázkonvektor biztosítja, a meleg-víz ellátását villanybojler. Könnyen vissza alakítható másfél szobás lakássá. KÖZLEKEDÉS: 105-ös busz, 120-as busz, M3-as metró! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre AZ ÁR IRÁNYÁR. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 11006
3 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Váci út
41 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 54.693)
Pár éve teljes körűen felújított, emeleti, tágas lakás a Gyöngyösi utcai metrómegállónál. INGATLAN ELOSZTÁSA: 1 szoba, előszoba, konyha-étkező, fürdő-wc. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan fűtését, illetve a meleg-víz ellátását kombi cirkókazán szolgáltatja. A nyílászárók dupla üvegű hang és hőszigetelő műanyagra cserélték, szoba jó állapotú fa parketta, konyha-étkező Bosch gépesítéssel, és a fürdőszoba járó-lapozva. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRÁJA: A XIII.ik kerület északi részén helyezkedik el, Duna part és Duna Plazától pár perces sétára. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 105-ös busz, 15-ös busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hiteltanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR és tartalmazza a beépített konyhabútort! A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 10425
7 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Kárpát utca
36 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.929)
Újlipótváros közepén, a pozsonyi útnál, közel a Duna parthoz eladó egy utcára néző, szuper napos lakás.
Részletek
Ref. 10674
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Angyalföld-Kertváros
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.990.000 Ft (Kb. € 61.456)
Csendes, parkosított övezetben, Budai hegyekre PANORÁMÁS, azonnal birtokba-vehető ingatlan. Kiadásra nagyon jó lehetőség! INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, amerikai konyhás nappali, fürdő-WC. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A ház 2002-ben épült. Az ingatlanhoz tartozik a ház zárt udvarában gépkocsibeálló, illetve egy 3 nm-es tároló is melyeknek az ára 2.500.000 forint. Az ingatlan tárolóval és parkolóhellyel együtt eladó. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: A kerület északi részén helyezkedik el a Vasútmúzeum, illetve a Vasúttörténeti park közelében. Pár perces sétával Aldi (Rokolya utca és Béke út sarok), SPAR (Fáklya utca és Szent László út sarok), TESCO Expressz (Reitter Ferenc utca), Eötvös József Általános Iskola, parkok megközelíthetőké. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, buszok: 30-as, 30A, 230-as. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR! A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 10901
8 kép1 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet