Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 39
1  2  3  4  »  
XIII. kerület - Dévényi utca
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 55.590)
Angyalföld folyamatosan fejlődő részén a Dévényi utcában, emeleti, napfényes, csendes, utcára néző, befektetésnek, kiadásra, fiatal pároknak kiváló lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, étkező konyhával, fürdő wc egy helyiségben, tágas szoba fekvő galériával. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás jó állapotú, akár azonnal is költözhető. Nyílászárók cserélve lettek a bejárati ajtóval együtt pár évvel ezelőtt. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Parkok, óvoda, iskola, játszótér a közelben. KÖZLEKEDÉS: buszok: 32-es, 20E-30-30A, és az 1-es villamos. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 14361
3 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Reitter Ferenc utca
36 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.900.000 Ft (Kb. € 58.696)
Béke tér közelében, a Reitter Ferenc utcában, félemeleti, világos kiváló elosztású külön nyíló 2 szobás lakás rendezett téglaházban. Kiváló lehetőség akár befektetésnek is. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, fürdő wc külön helységben, tágas nappali + hálószoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban a szobák parkettásak, a konyha járólapozott.A melegvizet villanybojler szolgáltatja.. Igény szerint felújítást igényel. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, parkok, óvoda, iskola, játszótér, külső konditerem, kutyasétáltató. KÖZLEKEDÉS: A Szegedi út és a Róbert Károly Körút közelsége miatt ezekkel a BKV járművekkel közelíthetik meg a város több pontját. (32-es, 20E, 30-30A, 14-es és az 1-es villamos, Rákosrendező-i vonat állomás) AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 14848
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Mór utca
36 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.900.000 Ft (Kb. € 58.696)
Angyalföld kiemelkedő övezetében, napfényes, csendes, rendezett udvarra néző, befektetésnek, kiadásra, fiatal pároknak kiváló, kedvező rezsiköltséggel rendelkező lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Tágas előszoba-konyha étkezővel+ leválasztott hálószoba, fürdő wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban felújításra került a konyhabútor (teljesen új), festés után költözhető. (vételár részét képezi a hálószobában a ruhás szekrény, nagy francia ágy keret). A ház részt vett felújításon, nem terhelve a közös költséget. Külső festés, lépcsőház, folyosó, tető, műszaki felújítások voltak, illetve szép rendezett belső udvar. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, kiváló közlekedés. KÖZLEKEDÉS: 1-es villamos, 105-ös busz, 32-es, 20E, 30-30A buszok. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 13713
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Gidófalvy Lajos utca
36 m2-es Lakás - Panel
Ár: 21.900.000 Ft (Kb. € 68.012)
Árpád híd közvetlen közelében, a Gidófalvy Lajos utcában, emeleti, napfényes, csendes, parkra néző lakás, panelprogramos, felújított házban. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, fürdő wc egy helyiségben, tágas nappali + hálószoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás teljeskörűen felújított, műanyag nyílászárók, redőnyök, több ponton záródó biztonsági ajtó, vezetékek, szúnyogháló. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, parkok, óvoda, iskola, játszótér, külső konditerem, kutyasétáltató. KÖZLEKEDÉS: Központi elhelyezkedésének köszönhetően parkon keresztül elérhető a Róbert Károly körút, Árpád híd, onnan a belváros, illetve a Budai oldal pillanatok alatt megközelíthető. M3-as metró, 1-es villamos, Volánbusz állomás Pest megyei közlekedéssel. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 14793
3 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Szegedi út
48 m2-es Lakás - Panel
Ár: 21.990.000 Ft (Kb. € 68.292)
Angyalföld központi részén a Szegedi úton, magas emeleti, déli fekvésű, Gellért hegyre panorámás, befektetésnek, kiadásra, fiatal pároknak kiváló, kedvező rezsiköltséggel rendelkező lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Tágas előszoba, konyha, nappali, hálószoba abból nyíló erkély, fürdő, wc külön helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás közepes állapotú. A társasház modernizálta a fűtésrendszert (egyedi mérő óra), és ebben az évben a liftet korszerűsítik, és a lépcsőház fűtésrendszerét újítják, amiről már a határozat is megvan. Panelprogram megvalósítása 2019. év vége. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Szabadtéri fitnesz park, játszóterek, óvoda, iskola, posta, bankfiók, Honvéd kórház 1 percen belül elérhető, dohányboltok, közértek és a belváros a Váci út közelsége miatt minden elérhető rövid időn belül. KÖZLEKEDÉS: 1-es villamos, M3-as metró illetve Pest megyébe Volánbusz pályaudvar, illetve számos közlekedési lehetőség Budapest több pontjára. Parkolási lehetőség a ház előtt mindig megoldható, a lakók számára ingyenes. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 13785
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Gidófalvy Lajos utca
36 m2-es Lakás - Panel
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 71.118)
Árpád híd közvetlen közelében, emeleti, napfényes, rendezett parkra néző, befektetésnek, kiadásra, fiatal pároknak kiváló, kedvező rezsiköltséggel rendelkező lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: előszoba, konyha, nappali, hálószoba, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban felújításra kerültek a villany és vízvezetékek, konyha, fürdőszoba, wc. A vételár tartalmazza a nappaliban és a konyhában a beépített szekrényt, konyhai gépesítést. A háznak távfűtés adja a meleget, a fűtés korszerűsítés megtörtént. A lakáshoz tartozik saját tároló, ami 20 nm 3 lakó részére. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, szabadtéri fitnesz park, játszóterek, posta, bankfiók, Honvéd kórház pár percen belül elérhető, dohányboltok, közértek és a belváros. KÖZLEKEDÉS: 1-es villamos, M3-as metró illetve Pest megyébe Volánbusz pályaudvar, illetve számos közlekedési lehetőség Budapest több pontjára. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 14236
7 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Karikás Frigyes utca
46 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 23.900.000 Ft (Kb. € 74.224)
Legfelső emeleti, panorámás, extra napos lakás, rendezett házban az Árpád híd mellett, Duna parttól pár percre. INGATLAN ELOSZTÁSA: 1,5 szoba, konyha, fürdő, wc, előszoba, kamra. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Parkettás szobákkal, járólapozott konyhával. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád híd mellett, kiváló közlekedés, központi hely, kiadásra is tökéletes választás. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 13545
2 kép
XIII. kerület - Lehel utca
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 77.329)
XIII. kerület egyik legjobban fejlődő környékén, a Lehel úton, magasemeleti, extra napfényes, panorámás, kedvező rezsiköltségű, kiadásra, fiatal pároknak kiváló, kislakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, fürdő wc egy helységben, tágas nappali + hálószoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás 2 évvel ezelőtt teljeskörű felújításra került. Burkolatok, nyílászárók, redőnyök, víz és villanyvezetékek. A ház, részt vett a panelprogramban. A lépcsőházban a járólapozás és a teljes villanyvezeték kicserélése már folyamatban. A biztonságról kamerarendszer gondoskodik. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, parkok, óvoda, iskola, játszótér, külső konditerem, kutyasétáltató. KÖZLEKEDÉS: A Róbert Károly Körút közelsége miatt ezekkel a BKV járművekkel közelíthetik meg a város több pontját. (32-es, 20E, 30-30A, 14-es és az 1-es villamos, Rákosrendező-i vonat állomás) pillanatok alatt megközelíthető akár gyalog is. AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 14865
6 kép
XIII. kerület - Tahi utca
45 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 26.500.000 Ft (Kb. € 82.298)
Angyalföld kertvárosi részén, a Tahi utcában, csendes, parkos környezetben kiváló elosztású, 2 szobás lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, nappali, étkező, fürdő wc külön helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás teljeskörűen felújított, műanyag nyílászárók, redőnyök, minőségi fa parketta, burkolatok, több ponton záródó biztonsági ajtó, vezetékek, gépesített konyha és a beépített bútorok az árban. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, parkok, óvoda, iskola, játszótér. KÖZLEKEDÉS: 105- és a 120-as busz a közelben, illetve a Gyöngyösi utcai metró megálló. Autóval a Váci út is könnyen megközelíthető. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 14770
3 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Pozsonyi út
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 26.900.000 Ft (Kb. € 83.540)
Újlipótváros legnívósabb részén a Pozsonyi úton közel a körúthoz és a Dunához. A ház egy remek állapotú polgári tégla ház, melynek lakói jómódúak és tanultak. A lakás egy luxus szinten felújított, csendes, remek elosztású magas földszinti, 1 szoba + étkező konyhás. A felújítás során arra is oda figyeltek, hogy a lakás egyből költözhető legyen, így teljesen gépesített, beépített bútorokat és berendezéseket vásároltak bele, amit az ár már tartalmaz! Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését hívjon bizalommal. A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 14871
6 kép1 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet