Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 47
1  2  3  4  5  »  
XIII. kerület - Béke utca
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 66.561)
Angyalföld központi részén, a Béke térnél, kiváló közlekedés mellett, tágas terekkel rendelkező garzonlakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha étkezővel, kamra, tágas szoba, fürdő wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban pár hónappal ezelőtt felújításra kerültek a víz, villany, gázvezetékek. Az előszoba, konyha étkező burkolása megtörtént, minőségi járólapokkal. A szoba parkettás. A fürdő és a wc teljes felújítása megtörtént, sarokkád le be helyezve. A nyílászárók felújított fából vannak. A felújításhoz szükséges kiegészítők(járólapok,parketták,radiátorok) megvannak nem kell megvásárolni! Minden egyedi mérőórás saját fogyasztás alapján fizetendő. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen elérhető, LILD, SPAR, Dohánybolt, pékség, Önkormányazt, orvosi rendelő, konditerem, gyros-os, lottózó, éttermek. KÖZLEKEDÉS: 32-es busz és az 1-es 14-es villamos közvetlen közelben. A Róbert Károly körút és a Váci út kocsival pár perc alatt megközelíthető. A ház előtt parkolás a lakók számára ingyenes! AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16632
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Csata utca
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 72.930)
Lőportáldűlőn, kiváló elrendezésű, déli fekvésű, rendezett belső kertre néző, csendes igényesen felújított, jó állapotú lakás, kevés lakásos társasházban. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba konyha étkező, szoba, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlanban teljeskörűen felújításra kerültek a villany, víz és a gázvezetékek is. Cirkó fűtés lett kialakítva. Minőségi műanyag nyílászárók és redőnyök, illetve egy teljesen új bejárati ajtó érkezik még a lakáshoz. A szobában laminált parketta, a konyhában és a fürdőszobában járólap található. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Pár perc sétára megtalálható az 1-es, 14 es villamos, bölcsőde, óvoda. A közeli parkban lehetőség van kutyát sétáltatni, szabadtéri edzőgépek is vannak, illetve egy nagy parkoló, ahol könnyedén meg lehet állni az autóval. KÖZLEKEDÉS: 105-ös busz. 1-es, 14-es villamos. 75, 79-rs troli. Éjszakai járatok 914,914A AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16897
1 kép
XIII. kerület - Hajdú köz
36 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 79.299)
XIII. kerület Angyalföld kertvárosi részén, csendes, parkos környezetben, igény szerint másfél szobás lakássá alakítható, rendezett kevés lakásos társasházban, befektetésre is kiváló lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha étkezővel, tágas nagy szoba, fürdő-wc külön helyiségben. A lakás jó állapotú, teljes berendezéssel, ami a vételár részét képezi, így azonnal kiadható. Egyedi mérőóra alapján kell fizetni az elektromos és a vízfogyasztást, a melegről távfűtés gondoskodik (6.500.-)A rezsiköltség körülbelül 30.000.- ft. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: 1 perc sétára csendes rendezett park a patak part mentén. Közvetlen közelben kisboltok, óvoda, iskola, és a Duna Pláza is pár perc alatt megközelíthető. KÖZLEKEDÉS: 105-ös busz és a 14-es villamos, M3-as metró. Parkolás a ház előtt, mindig van szabad hely. AZ ÁR IRÁNYÁR! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16850
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Szabolcs utca
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 79.299)
A XIII. kerületben egy dinamikusan fejlődő városrészben kínálunk eladásra egy rendezett társasházban, nagyon jó paraméterekkel rendelkező 2 szobás lakást. A lakás felújítandó állapotú, befektetésnek vagy saját részre teljesen ideális. A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 16860
2 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Fiastyúk utca
29 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 79.299)
XIII. kerület Angyalföld kertvárosi részén, parkos, csendes környezetben, rendezett kevés lakásos társasházban, egy szobás lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, szoba – konyha, fürdő-wc külön helyiségben. A lakás teljes körűen felújított állapotú, nyílászárók, radiátor, víz- és villany vezetékek cseréje megtörtént. A vételár részét képezi a beépített konyhabútor, akár azonnal költözhető. Egyedi mérőóra alapján kell fizetni az elektromos és a vízfogyasztást, a melegről távfűtés gondoskodik. A rezsiköltség körülbelül 25.000.- Ft. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: 1 perc sétára csendes rendezett park a patak part mentén. Közvetlen közelben kisboltok, óvoda, iskola, és a Duna Pláza is pár perc alatt megközelíthető. KÖZLEKEDÉS: 105-ös busz és a 14-es villamos, M3-as metró. Parkolás a ház előtt, mindig van szabad hely. AZ ÁR IRÁNYÁR! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16863
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Gömb utca
34 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 25.900.000 Ft (Kb. € 82.484)
Angyalföld központi részén a Béke tér közvetlen közelében, a Gömb utcában, kiváló közlekedés mellett, mégis csendes környéken, kedvező rezsiköltségű egy szobás lakás eladó. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha étkezővel, szoba, fürdő-wc külön helyiségben. Tartozik a lakáshoz egy tároló is. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan jó állapotú, tehermentes. Felújításra kerültek a víz-, villanyvezetékek és a nyílászárók és a burkolatok. Minden egyedi mérőórás saját fogyasztás alapján fizetendő. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen elérhető, LIDL, SPAR, pékség, Önkormányzat, orvosi rendelő, éttermek, Honvéd Kórház. KÖZLEKEDÉS: 32-es busz, 1-es 14-es villamos közvetlen közelben. A Róbert Károly körút és a Váci út kocsival pár perc alatt megközelíthető. A ház előtt parkolás a lakók számára ingyenes! AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16698
3 kép
XIII. kerület - Frangepán utca
45 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 28.900.000 Ft (Kb. € 92.038)
Béke tér közvetlen közelében másfél, külön nyíló szobás, azonnal költözhető, nagy erkélyes, alacsony rezsiköltségű lakás, rendezett, kevés lakásos társasházban. INGATLAN ELOSZTÁSA: Tágas előszoba, ablakos konyha étkezővel, kamrával, egy plusz fél szoba, fürdő-wc, erkély. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A szobák eredeti, fa parkettásak. Az ingatlanban felújításra kerültek a műanyag nyílászárók és a redőnyök. Egyedi mérőóra alapján kell fizetni az elektromos és a vízfogyasztást. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Vásárlási lehetőség Tesco, a Béke téren LIDL, Rossmann, SPAR. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos és a 105-ös busz a közvetlen közelben. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház mögötti parkolóban mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16912
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Lehel utca
51 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 30.500.000 Ft (Kb. € 97.134)
A XIII. kerületben, egy perc sétára az M3-as metrótól, a Lehel piac közvetlen közelében, csendes parkos környezetben, számos bevásárló központ környékén található. A ház egy tégla építésű, jól karbantartott társasház. A lakás másfél szobás, világos, jó állapotú. Remek választás befektetésre vagy kiadásra.
Részletek
Ref. 16646
7 kép
XIII. kerület - Karikás Frigyes utca
47 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 30.500.000 Ft (Kb. € 97.134)
Árpád híd közvetlen közelében, a Karikás Frigyes utcában, Budai panorámás, magas emeleti, déli fekvésű, extra napfényes két liftes társasházban. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, beépített szekrény, közlekedő, konyha étkező, nappali, hálószoba, fürdő-wc külön helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlanban pár évvel ezelőtt felújításra kerültek az ablakok műanyagra, redőnyök, lap radiátorok, víz, villany, és az áram hálózat. A szobák parkettásak, minden más helyiség járólapos. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Kiválóan fejlődő környezet, játszóterek, külső konditerem, SPAR, kisboltok, étterem, kávézó, pékség, és sok egyéb más vásárlási lehetőség. Honvédkórház, Teve utcai Rendőrkapitányság. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 1-es villamos, 26-os, 32-es, 120-as buszok, illetve Pest-megyébe Volánbuszok a pályaudvarról. AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16374
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Visegrádi utca
36 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 31.500.000 Ft (Kb. € 100.318)
Újlipótváros frekventált részén, a Visegrádi utca elején a Nyugati tértől pár perc sétára, közel a Szent István körúthoz, napfényes, csendes, magas emeleti, tágas egyszobás lakást kínálunk eladásra kimondottan alacsony rezsiköltséggel. Az ingatlan egy szecessziós stílusban épült századfordulós, szépen karbantartott, liftes téglaépület 4. emeletén helyezkedik el. A központi elhelyezkedése és kiváló paraméterei miatt tökéletes lehetőség befektetők számára is. A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 16697
8 kép1 alaprajz
1  2  3  4  5  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet