Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 45
1  2  3  4  5  »  
XIII. kerület - Fiastyúk utca
20 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 5.900.000 Ft (Kb. € 19.094)
Angyalföld-kertvárosi részén, csendes kis utcában, pár lépésre a metrótól, jó állapotú szuterén lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, fél szoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan fűtését elektromos panel fűtőtest segíti, a meleg víz ellátását villany bojler szolgáltatja. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A kerület északi részén helyezkedik el, kertvárosi részén. Közelben oktatási intézmények, színház, Művelődési Központ, bevásárlási lehetőségek (Aldi, Tesco). KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 120-as busz, 105-ös busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk áll rendelkezésre. AZ ÁR IRÁNYÁR. A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 11333
3 kép
XIII. kerület - Mohács utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 11.700.000 Ft (Kb. € 37.864)
Rövid időn belül is költözhető, kedvező rezsijű, kiadásra, befektetésre is tökéletes. INGATLAN ELOSZTÁSA: konyha, fürdő-wc egy helységben, tágas nagy szoba, étkezővel. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás belső rendezett kertre néz, tiszta, rendes lakóközösséggel, földszinti, világos lakás, melyhez tartozik egy pince helység (2nm). Nyílászárók és redőnyök fából vannak, jó állapotú. Az ingatlan konvektoros fűtéses. Műszakilag jóállapotban van. Esztétikailag felújításra szorul, tágas nagy terekkel rendelkezik. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető a Róbert Károly körúton illetve a Váci úton ami pár percre található. KÖZLEKEDÉS: 1-es és a 14-es villamos két perc sétára. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11026
2 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Újlipótváros
60 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 51.456)
A belváros kiváló részén Újlipótvárosban, egy nagyszerű befektetési lehetőség a piaci árhoz képest rendkívül alacsony(265000/nm) áron hozzájuthat. A lakás ott lakásra és kiadásra is tökéletes. A befektetés 10 év alatt teljes mértékben visszahozza a lakás árát, a banki kamatoknak többszörösét realizálhatja a befektetés révén havi rendszerességgel. A rendkívül alacsony árból kiderül, hogy a lakás földszint alatt található, tehát szuterén, viszont 3 éve teljes körűen minőségi saját részre történő felújítás történt, mint szigetelés ügyileg, esztétikailag és műszakilag is. Ahelyett hogy a bankban tárolja a pénzét vagy a bizonytalan üzleti lehetőségeket kergeti, jöjjön el és nézze meg ezt a lakájos, hangulatos otthont. A befektetés rendszeres havi jövedelmet biztosít, - akár irodánkon keresztül is- minimum 120000 Ft./ hó
Részletek
Ref. 11641
6 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Karikás Frigyes utca
42 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 17.990.000 Ft (Kb. € 58.220)
Akár is költözhető, kedvező rezsijű, akár befektetésnek kiadásra is tökéletes. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, kamra, konyha étkezővel, nappali + fél szoba, zuhanyzós fürdőszoba, külön helységben wc. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás csendes rendezett parkra néz, napfényes lakás. Az ingatlan részben felújított. A szobákban a nyílászárók, laminált padló, minden más helység járó lapozva van. A fürdő, wc, konyha - konyhabútor felújított újszerű állapotban. A konyhában marad a beépített szekrény illetve a tűzhely minden. Az ingatlan távfűtéses egyedi méréssel, minden más egyedi mérőórás. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád híd parkon keresztül elérhető. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, Dagály strand, illetve az Fina stadion pár perc sétára, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető Váci úton. KÖZLEKEDÉS: 1-es villamos, 32-es busz illetve az M3-as metró közvetlen közelében. Parkolási a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR MINIMÁLISAN ALKUKÉPES. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11814
3 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Petneházy utca
49 m2-es Lakás - Panel
Ár: 19.490.000 Ft (Kb. € 63.074)
Azonnal költözhető, kedvező rezsijű, fiatal pároknak, kiadásra, befektetésre is ideális. INGATLAN ELOSZTÁSA: tágas előszoba, gardrób, fürdő-wc, konyha, nappali, hálószoba, erkély. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás csendes parkra néz, emeleti, nagyon világos illetve a konyhának az ablaka utcára néz. Az ingatlan távfűtéses. A lakás jó állapotú, tágas nagy terekkel rendelkezik. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád hídi metrótól pár perc sétára a Rendőrpalota szomszédságában. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető a Váci úton. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró és 32-es busz ami a ház előtt áll meg és az 1-es villamos. Parkolási lehetőség a ház körül a lakók számára ingyenes. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11575
8 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Angyalföld
31 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.769.400 Ft (Kb. € 63.979)
Most épülő 46 lakásos társasházban lakások leköthetőek bevezető áron.Angyalföld csendes mellékutcájában a Béke tér közelében. INGATLAN ELOSZTÁSA: Nappali 18,94 nm, konyha 3,8 nm, fürdő 5,30 nm előszoba 3,36 nm, MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakások egyedi hőmennyiségmérővel és vízórával rendelkeznek.Rendeltetés szerint a helyiségekben lévő falfelületek festettek, a vizes helyiségekben 2,1 m magasságban csempézettek. A belső felületek festése a gyakori tisztítási igényeknek megfelelő anyaggal kell készüljön. A belső fal-sík felületek élvonalaiba inox fém élvédőt kell beépíteni. Nyílászáró szerkezetek: Típus szerkezetként beszerezhető, acél anyagú tokkal, sík felületű, nyílószárnyas, porszórt acél ajtók kerülnek beépítésre. Követelmény a felületek vegyszeres tisztíthatósága. 6 kamrás hőhídmentes ütésálló fehér PVC, tüzihorganyzott acél merevítéssel, alkalmazott üvegezés 3 rétegű hőszigetelt üveg. Fűtés: A központi kazánról működő, melegvizes, radiátoros rendszer kerül kiépítésre, a mellékhelyiségek és a szociális helyiségek fűtésére. A radiátorok hőleadását termosztatikus radiátor szelepek szabályozzák. BELSŐ UDVAR, KERT: A belső udvar teljes értékű kertként kerül kialakításra. Az épület tömege által körülfogott belső udvart részben extenzív zöldfelületként, részben burkolt felületként lesz kialakítva. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető a Róbert Károly körúton illetve a Váci úton ami pár percre található. KÖZLEKEDÉS:Központi fekvés, kitűnő közlekedés jellemzi a környéket: autóval a Reitter Ferenc utca, Róbert Károly körút és az M3 autópálya bevezető szakasza egyaránt pár perc alatt elérhető. A 32, 105, 30, 30A, 230 buszok megállója alig néhány utcára, a 14-es, 1-es villamosok pedig az eladó lakások közelében találhatóak, majd könnyedén az Árpád hídi M3-as kék metró megállójához is eljuthatunk. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. Tervezett átadás: 2018 Június 31. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11664
2 kép
XIII. kerület - Angyalföld-Kertváros
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 67.638)
Csendes, parkosított övezetben, Budai hegyekre PANORÁMÁS, azonnal birtokba-vehető ingatlan. Kiadásra nagyon jó lehetőség!Az árban kocsibeállóval és saját tárolóval. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, amerikai konyhás nappali, fürdő-WC. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A ház 2002-ben épült. Az ingatlanhoz tartozik a ház zárt udvarában gépkocsibeálló, illetve egy 3 nm-es tároló.Kedvező rezsijű ingatlan egyedi mérésű fűtéssel.A szoba laminált parkettázott a többi helység járólapozott, a beépített konyhabútor a vételár része. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: A kerület északi részén helyezkedik el a Vasútmúzeum, illetve a Vasúttörténeti park közelében. Pár perces sétával Aldi (Rokolya utca és Béke út sarok), SPAR (Fáklya utca és Szent László út sarok), TESCO Expressz (Reitter Ferenc utca), Eötvös József Általános Iskola, parkok megközelíthetőké. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, buszok: 30-as, 30A, 230-as. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR! A VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 10901
3 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Radnóti Miklós utca
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 67.638)
Újlipótvárosban pár percre az M3 metrótól és a Dunától, kitűnő tömegközlekedési megközelíthetőséggel a Szent István park közelében. A ház tégla építésű,rendezett, több lifttel is rendelkező, viszonylag újabb építésű, zárt lépcsőházas. A lakás nagyon jó elosztású, bontható falakkal rendelkező egy szobás+hálófülkés rendkívül világos, erkélyes lakás alacsony rezsivel. Ha felkeltette figyelmét hívjon bátran! A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 11698
6 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Csángó utca
53 m2-es Lakás - Panel
Ár: 21.900.000 Ft (Kb. € 70.874)
Akár azonnal költözhető, kedvező rezsijű, kiadásra, befektetésre is tökéletes. INGATLAN ELOSZTÁSA: Konyha étkezővel, fürdő-wc külön helységben, tágas nagy nappali + 2 félszoba. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás két frontos panorámás, rendezett parkra néznek a szobák, magas emeleti, extra napfényes lakás. Nyílászárók és redőnyök fából vannak cserére szorul . Szigetelt panel! Az ingatlan távfűtéses egyedi méréssel. Víz vezetékek cserélve lettek a fürdőszoba felújítása során. Esztétikailag jó állapotban van beköltözhető, tágas nagy terekkel rendelkezik. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Béke tértől pár perc sétára a Lehel tér szomszédságában. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető a Róbert Károly körúton illetve a Lehel út, ami pár percre található. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 1-es villamos két perc sétára. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11060
7 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Váci út
51 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 21.900.000 Ft (Kb. € 70.874)
Akár azonnal is költözhető, kedvező rezsijű, (közös költsége 3660,-ft a ház aljában lévő boltok bérlése miatt) kiadásra, befektetésre is tökéletes. INGATLAN ELOSZTÁSA: konyha, fürdő-wc külön helységben, tágas nagy szoba, plusz háló. konyha étkezővel. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás pesti panorámás, tiszta, rendezett lépcsőház, normális lakóközösséggel, magas emeleti, extra napfényes lakás, melyhez tartozik egy pince helység (5nm). Nyílászárók és redőnyök cserélve lettek, illetve kapott egy biztonsági ajtót is 3 évvel ezelőtt, a radiátorok 5 éve lettek cserélve. Az ingatlan távfűtés. Műszakilag felújítandó állapotú. Esztétikailag közepes állapot, tágas nagy terekkel rendelkezik. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád híd közvetlen közelében. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető a Róbert Károly körúton illetve a Váci úton ami pár percre található. A vizes VB-től pár perc sétára. KÖZLEKEDÉS: 1-es villamos, illetve számos busz és az M3-as metró. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11158
5 kép1 alaprajz
1  2  3  4  5  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet