Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 40
1  2  3  4  »  
XIII. kerület - Kassák Lajos utca
66 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 52.000)
Kiváló befektetési lehetőség, szépségszalonnak, ügyvédi irodának és kifőzdének, és egyéb más tevékenyének ahol számít a jó közlekedés és a parkolási lehetőség. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, étkező, tágas nappali plusz hálószoba, fürdő, wc külön helységben MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan felújítása a napokban lett kész. Új burkolatok, energiatakarékos hőpanelok, villany, és vízvezetékek, illetve a csatorna. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Dózsa György úttól pár perc sétára SPAR hosszú nyitva tartassál. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, M3-as metró, 75-79-es trolibuszok. Szabad parkolási lehetőség mindig van a ház előtt. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16065
5 kép
XIII. kerület - Mór utca
26 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.990.000 Ft (Kb. € 52.277)
Róbert Károly körúthoz közel, csendes, világos, kevés lakásos társasházban, kiváló közlekedés, kiadásra befektetésre kiváló ingatlan. Előszoba, konyha étkezővel, szoba galériázott, fürdő wc egy helyiségben. A lakásban cserélve volt a vízhálózat, a bejárati ajtó. Esztétikailag felújítást igényel. Kevés lakásos társasház, jó lakóközösséggel, és saját gondozott kerttel. A közlekedés: 32-20E-30-30A-105-ös buszok. 1-es villamos. Kisboltok, pékség, hús és hentesáru. Béke téren pedig Lidl, Spar, Dohánybolt. AZ ÁR MINIMÁLISAN ALKUKÉPES! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16432
2 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Béke utca
27 m2-es Lakás - Panel
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 61.231)
Angyalföld központi részén, a Béke térnél, francia erkélyes, emeleti, napfényes, kiadásra, befektetésre kiváló garzonlakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, tágas nagy szoba étkezővel, francia erkély, fürdő wc egy helységben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás pár évvel ezelőtt, teljes-körű felújításon esett át. Műanyag nyílászárók, burkolatok, villany és vízvezetékek. A bútorok igény szerint maradnak. A melegről távfűtés gondoskodik egyedi méréssel. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében, LIDL, Rossmann, SPAR, dohánybolt, kis közért, Kakas vendéglő, kínai étterem, és egyéb más lehetőségek. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, 32-es busz, 105-ös. Pár perce az 1-es villamos is elérhető a Róbert Károly körúton. AZ ÁR MINIMÁLISAN ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16061
5 kép
XIII. kerület - Kerekes utca
39 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 21.900.000 Ft (Kb. € 67.385)
Angyalföld központi részén, a Kerekes utcánál, jó közelekedés mellett, emeleti, napfényes, kiváló elrendezésű, tágas terekkel rendelkező, befektetésnek is ideális lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha étkezővel, spejz, tágas nagy szoba, fürdő wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás felújítása a napokban fejeződött be. Bejárati biztonsági ajtó, fa nyílászárók, hideg-meleg burkolatok, vezetékek cseréje megtörtént. A fürdőszoba kádas. Minden helyiség ablakos. A lakásban minden bútor, kiegészítő a vételár részét képezi. Az ingatlanhoz saját tároló is tartozik. Kevés lakásos társasház, szép rendezett kerttel. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében, LIDL, Rossmann, SPAR, dohánybolt, kis közért, Kakas vendéglő, kínai étterem, és egyéb más lehetőségek. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, 32-es busz, 105-ös. Pár perce az 1-es villamos is elérhető. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16308
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Mohács utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 23.795.000 Ft (Kb. € 73.215)
Róbert Károly körút közelében, kevés lakásos társasházban, világos, csendes, rendezett kertre néző garzonlakás, kedvező rezsiköltséggel. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba konyha, tágas szoba galériával, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás fél évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Külső szigetelés, műanyag nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, energiatakarékos gépesítés, padlófűtés, klíma, két személyes jacuzzis kád, led világítással. A gépesítés a vételár részét képezi (szag elszívó, elektromos tűzhely és sütő, mikrohullámsütő, légkondicionáló, LG okoshűtő). KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Vásárlási lehetőségek pár percre. Pékség, gyógyszertár a Béke téren LIDL, Rossmann, SPAR. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos és a 105-ös busz a közvetlen közelben. A belváros BKV-val és kocsival pár perc alatt megközelíthető. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15790
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Gömb utca
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.400.000 Ft (Kb. € 75.077)
Angyalföldön, a Béke tér közelében, napfényes, kétfrontos, teljes körűen felújított lakás, amely akár irodának is használható. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, étkező, nappali, tágas külön nyíló hálószoba, fürdő wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan felújítása a napokban fejeződött be. Új műanyag nyílászárók, bejárati ajtó, szúnyogháló, hideg-meleg burkolatok minden helyiségben, víz, villany, gázvezetékek, új villanybojler. A társasház 2019. év végéig teljes felújításon esik át. (homlokzat, festés, burkolatok). KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közelségének köszönhetően kisboltok, ALDI, LIDL, gyógyszertár, kifőzde, éttermek pár percen belül elérhetőek. A ház nagy saját kerttel rendelkezik. Az udvaron belül parkoló a lakók számára ingyenes. Önkormányzat, háziorvosi rendelő, Honvéd kórház a közvetlen közelben. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, 105-ös, 32-es busz, 3-as metró. Az Árpád híd gyalog is pár perc alatt elérhető. A parkolás a lakók számára ingyenes. AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15175
6 kép
XIII. kerület - Frangepán utca
49 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 28.900.000 Ft (Kb. € 88.923)
Béke tér közvetlen közelében, kiváló elosztású, emeleti, napfényes, nagy erkélyes, két külön nyíló szobás, kedvező rezsiköltségű lakás, kevés lakásos társasházban. INGATLAN ELOSZTÁSA: Tágas előszoba, konyha étkezővel, 2 szoba, kamra, fürdő-wc, erkély MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban pár éve felújításra kerültek a műanyag nyílászárók és redőnyök. A szobák eredeti, nagyon jó állapotú fa parkettásak. Az ingatlan korának megfelelően jó állapotú, tehermentes. A lakás 47 nm az erkély 4 nm. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Vásárlási lehetőség Tesco, a Béke téren LIDL, Rossmann, SPAR. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos és a 105-ös busz a közvetlen közelben. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház mögötti parkolóban mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16136
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Petneházy utca
68 m2-es Lakás - Panel
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 92.000)
Petneházy utcában, kiváló elosztású, emeleti, déli fekvésű, rendezett parkra néző, erkélyes lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, közlekedő, konyha, étkező, nappali plusz két hálószoba, fürdő, wc külön helységben, erkély. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan teljes felújítást igényel. Biztonsági bejárati ajtót, illetve a műanyag nyílászárók cserélve lettek. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében, SPAR, ALDI, Rossmann, Nemzeti dohánybolt, étterem, kifőzde, étterem, és egyéb vásárlási lehetőség. KÖZLEKEDÉS: 1-es villamos, 32-es, 26-os busz a Margit szigetre közvetlen járat. Pest-megyébe Volánbusz pályaudvar az Árpád hídnál. AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16123
1 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Visegrádi köz
41 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 92.000)
A XIII. kerületben, közel az M3-as metróhoz és a Dunához, számos bevásároló központ, orvosi rendelő, gyógyszertár, parkok és játszóterek mellett. A ház egy tégla építésű kívül és belül is remek állapotú, liftes, rendezett társasház. A lakás teljesen felújított, egy szoba + alkóv, csendes, belső kertre néző, világos, gépesített és bútorozott. A lakás egyből kiadható, költözhető, befektetésnek is remek választás. A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 16286
8 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Dagály utca
50 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 30.270.000 Ft (Kb. € 93.138)
Angyalföld kiemelkedő részén a Dagály utcában, csendes rendezett parkra néző, emeleti, liftes társasházban. A lakás felújítandó állapotú, viszont jól alakítható. Amerikai konyhás nappali könnyen kialakítható, így két hálószoba áll rendelkezésre. Nyugati fekvésének köszönhetően, nagyon világos a lakás. A lakáshoz tartozik saját pince helység (6nm). A közvetlen közelben két Spar is található, fodrászat, hentes, zöldséges, virágos, kifőzde, cukrászda, és gyorsétterem. Iskola, óvoda, és a Honvéd kórház megközelíthető pillanatok alatt. Parkolási lehetőség közvetlen a társasház előtt egyirányú, biztonságos helyen. Lakók számára ingyenes. AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE INGYENES!
Részletek
Ref. 16158
1 kép
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet