Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 37
1  2  3  4  »  
XIII. kerület - Angyalföld
36 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.990.000 Ft (Kb. € 55.354)
Angyalföldön napfényes, csendes, kétfrontos, befektetésnek, kiadásra is megfelelő, kedvező rezsiköltséggel rendelkező lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: előszoba, amerikai konyhás nappali + leválasztott hálószoba, fürdő wc egy helyiségben, kamra. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban a konyhabútor új, a lakás festés után költözhető. (vételár részét képezi a hálószobában a ruhás szekrény, nagy francia ágy keret). A ház felújításra került, külső homlokzat festés, lépcsőház, folyosó, tető, műszaki felújítások történtek. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, kiváló közlekedés. KÖZLEKEDÉS: 1-es villamos, 105-ös busz, 32-es, 20E, 30-30A buszok. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15211
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Lehel utca
26 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 21.000.000 Ft (Kb. € 64.615)
Angyalföld kiemelkedő részén, a Lehel utcában, emeleti, napfényes, kertre néző lakás. A társasház folyamatos felújításokon esik át. Saját közös kert, rendezett, folyamatosan karbantartott. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba konyha étkező, szoba galérériázva, fürdő wc egy helységben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: 2017-ben teljesen felújított átalakított, tágas helységek. A fürdő wc 1 hónappal ezelőtt lett burkolva szigetelve, a szoba fele galériázva lett, ami szobának megfelelő méret. A vételár részét képezi a teljes gépesítés és bútorzat. A lakás előtt járólap és külső szigetelés került. Kiadására befektetésnek kiváló, fiatal pároknak kezdő ingatlanként. Az ingatlanhoz tartozik saját pince 4nm, emeleti tároló 2nm. A háznak saját takarékpénztára van, a közös költség tartalmazza a lakás biztosítást, és a felújítási alap megtakarítását. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: A társasház aljában zöldséges, dohánybolt, kis abc hosszú nyitva-tartással, és egyéb más vásárlási lehetőségek. Közelben iskola, óvoda, és a Honvéd kórház. KÖZLEKEDÉS: A ház előtt a 14-es villamos és az éjszakai járat 914-es megáll, 1-es villamos, és 105-ös busz. A parkolás a lakók számára ingyenes a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15605
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Visegrádi utca
25 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 70.462)
Újlipótváros Szívében, pár perc sétára az M3 metrótól, az Aldi és a Westend közelében, a Visegrádi utcában. A ház egy csendes, három szintes, részben felújított, tégla építésű társas ház ! A lakás néhány éve felújított, remek elosztású, egyből kiadható, vagy költözhető állapotú, utcára néző, világos, csendes, galériázott lakás alacsony rezsiköltségekkel ! A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 15547
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Mohács utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 23.795.000 Ft (Kb. € 73.215)
Róbert Károly körút közelében, kevés lakásos társasházban, világos, csendes rendezett kertre néző garzonlakás, kedvező rezsiköltséggel. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba konyha, tágas nagy szoba galériával, fürdő wc egy helységben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás fél évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Külső szigetelés, műanyag nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, energiatakarékos gépesítés, padlófűtés, klíma, két személyes jacuzzis kád led világítással. A gépesítés a vételár részét képezi (szag elszívó, elektromos tűzhely és sütő, mikrohullámsütő, légkondicionáló, LG okoshűtő. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezetben. Vásárlási lehetőség kisbolt, dohánybolt, pékség, gyógyszertár a Béke téren LIDL, Rossmann, SPAR. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos és a 105-ös busz közvetlen közelben. A belváros BKV-val és kocsival pár perc alatt megközelíthető. A parkolás a lakók számára ingyenes a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15790
4 kép
XIII. kerület - Gömb utca
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.400.000 Ft (Kb. € 75.077)
Angyalföldön, a Béke tér közelében, napfényes, kétfrontos, teljes körűen felújított lakás, amely akár irodának is használható. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, étkező, nappali, tágas külön nyíló hálószoba, fürdő wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan felújítása a napokban fejeződött be. Új műanyag nyílászárók, bejárati ajtó, szúnyogháló, hideg-meleg burkolatok minden helyiségben, víz, villany, gázvezetékek, új villanybojler. A társasház 2019. év végéig teljes felújításon esik át. (homlokzat, festés, burkolatok). KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közelségének köszönhetően kisboltok, ALDI, LIDL, gyógyszertár, kifőzde, éttermek pár percen belül elérhetőek. A ház nagy saját kerttel rendelkezik. Az udvaron belül parkoló a lakók számára ingyenes. Önkormányzat, háziorvosi rendelő, Honvéd kórház a közvetlen közelben. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, 105-ös, 32-es busz, 3-as metró. Az Árpád híd gyalog is pár perc alatt elérhető. A parkolás a lakók számára ingyenes. AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15175
6 kép
XIII. kerület - Angyalföld
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 76.615)
Angyalföldön kiváló közlekedés mellett, a Róbert Károly körúton, emeleti, dél-keleti fekvésű, felújított, belső udvarra néző, kétszobás lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Tágas előszoba konyha étkezővel, 2 szoba, fürdő wc egy helységben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban műanyag nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, fürdő wc burkolatok csempe, a fürdő ablakos, a szobák parkettások, illetve az összes vezeték felújításra került. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, játszóterek, parkok, külső konditerem pár perc sétára. Kis ABC hosszú nyitva tartassál. A Béke térnél LIDL, SPAR, Rossmann vásárlási lehetőség. A társasházban felújítási munkálatok vannak. A lépcsőház és a belső homlokzat, és a körfolyosó járó lapozása folyamatban. KÖZLEKEDÉS: 1-es és 14-es villamos, 32-es, 30-30A, 20E buszok közlekednek. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15763
1 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Lehel utca
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 76.615)
Angyalföld kiemelkedő részén a Lehel utcában, csendes kertre és udvarra néző, két frontos, 2 szobás, galériázott, befektetésnek is kiváló lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Tágas előszoba konyha étkezővel, 2 szoba galériával, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan kiadásra, befektetésnek is alkalmas kevés ráfordítással. Akár azonnal bérbe adható. A szobák parkettásak, a nyílászárók bejárati ajtó fából vannak. Esztétikailag némi felújítást igényel. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, játszóterek, parkok, külső konditerem pár perc sétára. A Béke térnél LIDL, SPAR, Rossmann, többféle vásárlási lehetőség. A társasházban 2019 év végéig a belső lépcsőház és homlokzati felújítások folyamatban vannak. KÖZLEKEDÉS: 1-es és 14-es villamos, 32-es, 30-30A, 20E buszok közlekednek. A parkolás a lakók számára ingyenes. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15762
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Váci út
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 24.990.000 Ft (Kb. € 76.892)
Duna pláza közvetlen közelében, kertvárosi övezetben, teljesen felújított, panelprogramos, napelemes házban, kedvező költségekkel rendelkező másfél szobás, alacsony rezsiköltségekkel rendelkező lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, nappali étkezővel, félszoba, fürdő wc egy helységben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan felújított állapotú. 2017-ben műanyag nyílászárók, redőnyök, víz, villany, gázhálózat, fürdőszobába zuhanyzó és hideg meleg burkolatok cseréje történt. A közlekedő, illetve a konyhában linóleum található (igény szerint cserélhető. jó állapotban van) Biztonsági kamera a liftben és a lépcsőházban található. A teljes lépcsőházban műpadló cserét és festést elkezdték. A ház napelemeknek köszönhetően kedvező a rezsiköltsége a lakásnak. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Duna plázában minden vásárlási lehetőség adott (boltok, posta, bank, ruházat, szolgáltatók) elérhetőek. KÖZLEKEDÉS: 105 busz közlekedik. M3-as metró (pótló). A Váci út közelségének köszönhetően minden percek alatt megközelíthető. A parkolás a lakók számára ingyenes a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15478
6 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Hun utca
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 27.900.000 Ft (Kb. € 85.846)
Teljes kőrűen felújított, parkra néző lakás, egyedi geotermikus fűtésű, hőszigetelt társasházban. INGATLAN ELOSZTÁSA: szoba, félszoba, konyha, fürdő-wc, előszoba MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK:A lakás teljes körűen felújított , új műanyag nyílászárók, új konyhabútor, fűtése egyedi mérés alapján geotermikus fűtés, minimális rezsivel. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Közelben minden fontosabb intézmény megtalálható, boltok vásárlási lehetőségek adottak, az Árpád híd pár percre. KÖZLEKEDÉS: 1-es, 14-es villamos, 3-as metró pár perc sétára. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15687
4 kép
XIII. kerület - Garam utca
34 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 28.900.000 Ft (Kb. € 88.923)
Újlipótvárosban, jó állapotú, szépen rendben tartott tégla épületben eladó egy frissen, fiatalosan felújított gyönyörű garzon lakás.Ablakai az utcára néznek. Magas elhelyezkedésének köszönhetően világos. Azonnal költözhető! Az elhelyezkedése kiváló, 10 perc séta a WestEnd pláza a lehel metró pedig 5 perc. A lehető legjobb választás első lakásnak fiatalok részére. A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 15646
5 kép1 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet