Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 38
1  2  3  4  »  
XIII. kerület - Kassák Lajos utca
66 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 52.000)
Kiváló befektetési lehetőség, szépségszalonnak, ügyvédi irodának és kifőzdének, és egyéb más tevékenyének ahol számít a jó közlekedés és a parkolási lehetőség. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, étkező, tágas nappali plusz hálószoba, fürdő, wc külön helységben MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan felújítása a napokban lett kész. Új burkolatok, energiatakarékos hőpanelok, villany, és vízvezetékek, illetve a csatorna. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Dózsa György úttól pár perc sétára SPAR hosszú nyitva tartassál. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, M3-as metró, 75-79-es trolibuszok. Szabad parkolási lehetőség mindig van a ház előtt. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16065
5 kép
XIII. kerület - Szent László út
26 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.990.000 Ft (Kb. € 52.277)
Világos, csendes, rendezett kertre néző garzonlakás, kedvező rezsiköltséggel. Befektetésnek is kiváló, akár azonnal kiadható. Béke tér, Róbert Károly körút percek alatt elérhető. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha étkező, tágas szoba galériával, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás közepes állapotú, kisebb esztétikai felújítás után költözhető. Minden egyedi mérőórás, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A fűtésről konvektor gondoskodik. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, közelben óvoda, iskola, kórház, kisboltok. Béke téren LIDL, Rossmann, SPAR. KÖZLEKEDÉS: Róbert Károly körút 2 perc sétára. 1-es villamos, 32es, 20E, 30-30A, 105-ös buszok közlekednek. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15882
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Béke utca
27 m2-es Lakás - Panel
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 61.231)
Angyalföld központi részén, a Béke térnél, francia erkélyes, emeleti, napfényes, kiadásra, befektetésre kiváló garzonlakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, tágas nagy szoba étkezővel, francia erkély, fürdő wc egy helységben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás pár évvel ezelőtt, teljes-körű felújításon esett át. Műanyag nyílászárók, burkolatok, villany és vízvezetékek. A bútorok igény szerint maradnak. A melegről távfűtés gondoskodik egyedi méréssel. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében, LIDL, Rossmann, SPAR, dohánybolt, kis közért, Kakas vendéglő, kínai étterem, és egyéb más lehetőségek. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, 32-es busz, 105-ös. Pár perce az 1-es villamos is elérhető a Róbert Károly körúton. AZ ÁR MINIMÁLISAN ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16061
5 kép
XIII. kerület - Mohács utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 23.795.000 Ft (Kb. € 73.215)
Róbert Károly körút közelében, kevés lakásos társasházban, világos, csendes, rendezett kertre néző garzonlakás, kedvező rezsiköltséggel. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba konyha, tágas szoba galériával, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás fél évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Külső szigetelés, műanyag nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, energiatakarékos gépesítés, padlófűtés, klíma, két személyes jacuzzis kád, led világítással. A gépesítés a vételár részét képezi (szag elszívó, elektromos tűzhely és sütő, mikrohullámsütő, légkondicionáló, LG okoshűtő). KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Vásárlási lehetőségek pár percre. Pékség, gyógyszertár a Béke téren LIDL, Rossmann, SPAR. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos és a 105-ös busz a közvetlen közelben. A belváros BKV-val és kocsival pár perc alatt megközelíthető. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15790
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Gömb utca
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.400.000 Ft (Kb. € 75.077)
Angyalföldön, a Béke tér közelében, napfényes, kétfrontos, teljes körűen felújított lakás, amely akár irodának is használható. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, étkező, nappali, tágas külön nyíló hálószoba, fürdő wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan felújítása a napokban fejeződött be. Új műanyag nyílászárók, bejárati ajtó, szúnyogháló, hideg-meleg burkolatok minden helyiségben, víz, villany, gázvezetékek, új villanybojler. A társasház 2019. év végéig teljes felújításon esik át. (homlokzat, festés, burkolatok). KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közelségének köszönhetően kisboltok, ALDI, LIDL, gyógyszertár, kifőzde, éttermek pár percen belül elérhetőek. A ház nagy saját kerttel rendelkezik. Az udvaron belül parkoló a lakók számára ingyenes. Önkormányzat, háziorvosi rendelő, Honvéd kórház a közvetlen közelben. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, 105-ös, 32-es busz, 3-as metró. Az Árpád híd gyalog is pár perc alatt elérhető. A parkolás a lakók számára ingyenes. AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15175
6 kép
XIII. kerület - Angyalföld
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 75.385)
Angyalföldön kiváló közlekedés mellett, emeleti, dél-keleti fekvésű, felújított, belső udvarra néző , csendes, napos, kétszobás lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: tágas előszoba konyha étkezővel, 2 szoba, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban műanyag nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, fürdő wc burkolatok csempe, a fürdő ablakos, a szobák parkettásak, illetve az összes vezeték felújításra került. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Játszóterek, parkok, külső konditerem pár perc sétára. A Béke térnél LIDL, SPAR, Rossmann, többféle vásárlási lehetőség. A társasházban felújítási munkálatok vannak. A lépcsőház és a belső homlokzat, és a körfolyosó járólapozása folyamatban. KÖZLEKEDÉS: 1-es és 14-es villamos, 32-es, 30-30A, 20E buszok közlekednek. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15763
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Kresz Géza utca
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.900.000 Ft (Kb. € 85.846)
Újlipótváros szívében, pár perc sétára az M3 metrótól, a Westend közelében, a Kresz Géza utcában. A ház egy csendes, századfordulós, tégla építésű polgári ház. A lakás három éve esett át egy teljes körű felújításon. Egyből kiadható, vagy költözhető állapotú lakás alacsony rezsiköltségekkel. A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 16143
7 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Kárpát utca
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.900.000 Ft (Kb. € 85.846)
A 13. kerület Újlipótváros szívében, közel a Dunához és az M3 metróhoz, az ALDI és a Lidl szomszédságában. A ház egy tégla építésű, kertes környezetben lévő 3 szintes társasház, melynek udvarában parkolási lehetőségek adottak. A lakás két frontos (nyugat-kelet) melynek ablakai kertre néznek. Rendkívül csendes és világos lakásról van szó, mely egy teljes körű luxus szintű felújításon esett át. A felújítás tartalmazza a padlófűtést, nyílászárók cseréjét, vezetékek cseréjét, teljes beépített bútorzatot, gépesítést és minden mást. Az anyagok minősége, amit használtak első osztályú. A lakás remek befektetésnek kiadásra, vagy egy párnak saját részre. A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 16226
9 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Frangepán utca
49 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 28.900.000 Ft (Kb. € 88.923)
Béke tér közvetlen közelében, kiváló elosztású, emeleti, napfényes, nagy erkélyes, két külön nyíló szobás, kedvező rezsiköltségű lakás, kevés lakásos társasházban. INGATLAN ELOSZTÁSA: Tágas előszoba, konyha étkezővel, 2 szoba, kamra, fürdő-wc, erkély MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban pár éve felújításra kerültek a műanyag nyílászárók és redőnyök. A szobák eredeti, nagyon jó állapotú fa parkettásak. Az ingatlan korának megfelelően jó állapotú, tehermentes. A lakás 47 nm az erkély 4 nm. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Vásárlási lehetőség Tesco, a Béke téren LIDL, Rossmann, SPAR. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos és a 105-ös busz a közvetlen közelben. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház mögötti parkolóban mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16136
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Déryné köz
52 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 28.900.000 Ft (Kb. € 88.923)
Vidos Zoltán és Tarján László tervei alapján az 50-es években épült, József Attila színház épületében, emeleti, nagy erkélyes, kiváló elosztású, többfrontos,extra napos lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, spejz, ablakos étkezős konyha, nappali szoba erkéllyel, szoba, fürdő, wc, külön helyiségben, tágas, 3,5 nm-es erkély. A lakás jól átalakítható, amerikai konyhás nappali plusz két hálóssá, igy kiváló lehetőség befektetésnek, kiadásra is. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A szobák eredeti fa parkettásak, a többi helyiség járólapozott. A házban fél évvel ezelőtt minden vezetéket teljesen kicseréltek, lift van. A ház anyagi helyzetének köszönhetően folyamatos korszerűsítés és felújítás van folyamatban.Kedvező rezsi, távfűtés egyedi mérés alapján. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád híd közvetlen közelében, SPAR, most épülő bevásárló centrum, gyógyszertár, Honvéd kórház, éttermek és a Margit sziget sétálva percek alatt megközelíthető. KÖZLEKEDÉS: 1-es villamos, 32-es, 26-os, 120-as busz és a3-as metró pár percre. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16002
3 kép1 alaprajz
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet