Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIV. kerület
Találatok száma: 11
1  2  »  
XIV. kerület - Róna utca
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.900.000 Ft (Kb. € 44.984)
A ház jó közlekedésnél található, pár perc sétára a Thököly úttól. A lakás a magasföldszinten található, világos és tágas szobával rendelkezik. Állapotát tekintve a burkolatok átlagos állapotúak, a vezetékeket pár éve cserélték és a szobában jó állapotú, még csiszolható fa parketta van. A konyhai ablakot pár éve műanyag ablakra cserélték és új biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A szoba egy része galériázott, ami igény szerint könnyen elbontható. A ház jó állapotú, karbantartott társasház.
Részletek
Ref. 10252
2 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Szentmihályi út
46 m2-es Lakás - Panel
Ár: 14.400.000 Ft (Kb. € 46.602)
A ház a Kerepesi út közelében található, kiváló közlekedéssel az Örs vezér tere felé. A lakás fekvésének köszönhetően napfényes, jó elosztású, tágas szobákkal rendelkezik. Állapotát tekintve pár éve részben felújították a burkolatokat, a nyílászárók jó állapotúak, így a lakás kisebb ráfordítás után költözhető. A fűtőtestek egyedi mérőórákkal felszereltek, így a fűtési költség igen kedvező. A ház jó állapotú, folyamatosan karbantartott.
Részletek
Ref. 9437
6 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Kassai tér
44 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 15.500.000 Ft (Kb. € 50.162)
A budai hegyekre gyönyörű panorámával rendelkező, jó elosztású, magas emeleti lakás, külön bejáratú szobákkal. Állapotát tekintve a konyhai, előszobai burkolatok átlagos állapotúak, a fürdőszoba felújításra szorul, azonban elrendezése még nagyon jól alakítható. A konyha és a nappali közti fal igény szerint bontható, így tágas, modern stílusú amerikai-konyhás nappali alakítható ki. A hálószoba ideális méretű, így a franciaágy kényelmesen elfér benne. A ház jó állapotú, folyamatosan karbantartott, dupla lifttel rendelkező társasház, amely pár perc sétára található a mexikói úti metróállomástól.
Részletek
Ref. 10146
8 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Zászlós utca
51 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 54.693)
A ház a Besnyői utca közelében található, csendes mellékutcában, jó közlekedésnél, pár perc sétára a Stadionok metróállomástól. A lakás napfényes, a magasföldszinten helyezkedik el, jó elrendezésű és külön nyíló szobákkal rendelkezik. Állapotát tekintve burkolatok, vezetékek régiek, parketta jó állapotú, igény szerint még csiszolható és karbantartott fa nyílászárók vannak. A konyha és a hálószoba ablaka a ház mögötti csendes, zöld kertre néznek, ahol egy kis kertrész is tartozik a lakáshoz. A ház jó állapotú, folyamatosan karbantartott, a lakások kéménybélelését pár éve csináltatták meg.
Részletek
Ref. 8702
4 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Sárrét park
49 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.500.000 Ft (Kb. € 56.634)
A ház csendes környezetben található, jó közlekedéssel a belváros felé. A lakás napfényes, I. emeleti, jó elrendezésű, külön bejáratú szobákkal és parkra néző ablakokkal rendelkezik. Állapotát tekintve vezetékek, burkolatok átlagos állapotúak, így a lakás kisebb ráfordítás után költözhető. A ház jó lakóközösségű, folyamatosan karbantartott társasház.
Részletek
Ref. 10063
4 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Szatmár utca
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.929)
Napfényes, pár éve teljes körűen felújított, még bővíthető lakás, saját 80 nm-es kizárólagos használatú kertrésszel, ahová akár több gépkocsi számára van beállási lehetőség, vagy garázs is építhető. A lakás fölötti 40 nm-es tetőtéri rész a lakáshoz tartozik, amely igény szerint beépíthető, így akár még több hálószoba kialakítására is van lehetőség. A lakáshoz tartozik a kertben egy kisebb tároló. A ház homlokzata jó állapotú, kevés lakásos, csendes mellékutcában található, jó közlekedésnél.
Részletek
Ref. 9933
5 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Nagy Lajos király útja
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.100.000 Ft (Kb. € 58.576)
A ház a Kassai térnél található, pár perc sétára a metróállomástól. A lakás I. emeleti, fekvésének köszönhetően napfényes, ideális elrendezésű és tágas, külön nyíló szobákkal rendelkezik. Állapotát tekintve a burkolatok átlagos állapotúak, a szobákban jó állapotú parketta van. A lakás klímaberendezéssel felszerelt. A ház jó lakóközösségű, homlokzata jó állapotú.
Részletek
Ref. 10145
5 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Egressy út
68 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.900.000 Ft (Kb. € 61.165)
A ház parkos, csendes környezetben található, pár perc sétára a Nagy Lajos király útjától, jó közlekedésnél. A lakás a félemeleti szinten található, világos, jó elrendezésű és parkra néző, tágas szobákkal rendelkezik. Állapotát tekintve a burkolatok régiek, a szobákban jó állapotú, igény szerint még csiszolható parketta van. Pár éve a nyílászárókat részben cserélték és új biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A ház rendezett, jó lakóközösségű.
Részletek
Ref. 9958
6 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Bazsarózsa utca
44 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.200.000 Ft (Kb. € 62.136)
A ház csendes mellékutcában található, családi házas övezetben, jó közlekedésnél. A lakás napfényes, erkélyes, I. emeleti, ideális elrendezésű, külön nyíló szobákkal rendelkezik. Állapotát tekintve burkolatok, nyílászárók jó állapotúak, a szobákban igény szerint még csiszolható parketta van. A ház 6 lakásos, jó lakóközösségű, folyamatosan karbantartott társasház, melyet kerítéssel körbezárt saját kert vesz körül.
Részletek
Ref. 10066
8 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Kiszugló
68 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 74.110)
A ház a Mogyoródi út közelében található, parkos környezetben, jó közlekedéssel az Örs vezér tere és a Bosnyák tér felé. A lakás napfényes, II. emeleti és ideális méretű, tágas szobákkal rendelkezik. Állapotát tekintve 10 éve cirkó fűtést alakítottak ki és pár éve műanyag thermo-üveges ablakokat építettek be. A lakás elrendezése igény szerint még nagyon jól alakítható, a szobákban jó állapotú parketta van, a burkolatok régiek. A ház jó állapotú, címileg a Nagy Lajos király útján található, azonban a lakás ablakai nem közvetlenül oda néznek, hanem egy beljebb eső kisebb parkra, ezért a lakás kevésbé zajos. A lépcsőház 14 lakásos, rendezett, jó lakóközösségű.
Részletek
Ref. 9706
5 kép1 alaprajz
1  2  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet