Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIV. kerület
Találatok száma: 10
XIV. kerület - Nagy Lajos király útja
39 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.000.000 Ft (Kb. € 45.307)
A ház a Bosnyák tér közelében található, kiváló közlekedéssel a belváros felé. A lakás napfényes, II. emeleti és egy tágas szobával rendelkezik. Állapotát tekintve kisebb ráfordítás után költözhető, víz-, villanyvezetékeket nemrég réz vezetékekre cserélték, a parketta és a nyílászárók jó állapotúak. A ház rendezett, jó állapotú, karbantartott és saját zárt kerttel rendelkezik, ahová igény szerint van gépkocsi-beállási lehetőség.
Részletek
Ref. 11064
6 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Szatmár utca
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.929)
Napfényes, pár éve teljes körűen felújított, még bővíthető lakás, saját 80 nm-es kizárólagos használatú kertrésszel, ahová akár több gépkocsi számára van beállási lehetőség, vagy garázs is építhető. A lakás fölötti 40 nm-es tetőtéri rész a lakáshoz tartozik, amely igény szerint beépíthető, így akár még több hálószoba kialakítására is van lehetőség. A lakáshoz tartozik a kertben egy kisebb tároló. A ház homlokzata jó állapotú, kevés lakásos, csendes mellékutcában található, jó közlekedésnél.
Részletek
Ref. 9933
4 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Nagy Lajos király útja
55 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 64.401)
A ház az Erzsébet királyné útja közelében helyezkedik el, jó közlekedésnél. A lakás napfényes, jó elrendezésű, tágas helyiségekkel rendelkezik. Állapotát tekintve pár éve felújították a burkolatokat, vezetékeket és új műanyag ablakokat építettek be. A parketta jó állapotú. A lakás tisztasági festés után költözhető állapotú és rövid határidővel birtokba vehető. A ház rendezett, jó lakóközösségű társasház, amely hatalmas gondozott zöld kerttel rendelkezik, ahol kisgyerekeknek homokozó részt, valamint focizási lehetőséget is kialakítottak.
Részletek
Ref. 10826
7 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Füredi utca
49 m2-es Lakás - Panel
Ár: 21.900.000 Ft (Kb. € 70.874)
A ház az Örs vezér tere közelében, jó közlekedésnél, mégis csendes helyen található. A lakás magas emeleti elhelyezkedésének köszönhetően napfényes. Tágas külön nyíló helységekkel rendelkezik és tartozik hozzá egy loggia is, pár éve burkolatokat és részben villanyvezetéket cseréltek. A házban befejeződött a panelprogram így egyedi fűtésmérőket szereltek fel, nyílászárókat cseréltek és szigeteltek, ennek köszönhetően a lakásnak alacsony a fenntartási költsége.
Részletek
Ref. 11191
3 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Egressy út
50 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 74.110)
A ház az Egressy tér közelében található, jó közlekedéssel a belváros felé. A lakás 3. emeleti, kétszintes, fekvésének köszönhetően napfényes és a nappali francia-erkéllyel rendelkezik. Állapotát tekintve burkolatok régiek, a szobákban jó állapotú parketta van, a fűtést cirkó kazán biztosítja, a kémény bélelt. A szoba és a konyha közti fal eltávolításával tágas, napfényes amerikai-konyhás nappali alakítható ki, valamint az alsó szinten még egy plusz wc, vagy igény szerint fürdőszoba kialakítására is van lehetőség. A tetőtéri szintre kényelmes, tömör fa lépcső vezet fel, ahol igény szerint a két félszoba egybenyitásával, egy nettó 15,9 nm-es hálószoba alakítható ki. A ház 1986-ban épült, így műszakilag és szerkezetileg is kifogástalan állapotban van, homlokzata szép, valamint egy belső zárt gondozott kerttel is rendelkezik.
Részletek
Ref. 10682
3 kép2 alaprajz
XIV. kerület - Amerikai út
48 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 74.110)
A ház a Thököly út közelében, található, kiváló közlekedéssel a belváros felé. A lakás világos, gázkonvektoros fűtésű, ideális méretű helyiségekkel rendelkezik, műszakilag és esztétikailag felújításra szorul, de még jól alakítható. A házat egy közös használatú kert veszi körül, a lakás ablakai erre a kertre néznek, így nagyon csendes.
Részletek
Ref. 11156
3 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Zalán utca
86 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.000.000 Ft (Kb. € 87.379)
Az Örs vezér tere szomszédságában lévő, 4. emeleti, nagyon jó elosztású, külön nyíló szobákkal rendelkező, kétszintes tágas lakás, két fürdőszobával. A tetőtéri szint 2001-ben épült, így a lakás újszerű állapotban van, tisztasági festés után költözhető. Az emeletre kényelmes lépcső vezet fel, ahol egy külön lakrész, 1 szoba és fürdőszoba került kialakításra. A nappali tágas, klímával felszerelt. A ház karbantartott, homlokzata szép.
Részletek
Ref. 10490
9 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Szentmihályi út
72 m2-es Lakás - Panel
Ár: 28.000.000 Ft (Kb. € 90.615)
A ház parkos környezetben található, a Rákos-patak közvetlen közelében, jó közlekedéssel az Örs vezér tere felé. A lakás napfényes, tágas erkéllyel és szép panorámás kilátással rendelkezik. Elrendezése nagyon ideális, mert 3 külön nyíló hálószoba, tágas erkélyes nappali, valamint nagy étkező + konyha található benne, így egy nagyobb család számára is kényelmes lakás. Állapotát tekintve burkolatok közepes állapotúak, a szobákban a parketta még csiszolható és műanyag nyílászárók, valamint biztonsági bejárati ajtó van. A ház rendezett, folyamatosan karbantartott, egy szinten 3 lakás található, így csendes lakóközösségű. A lakás rövid határidővel birtokba vehető.
Részletek
Ref. 11059
2 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Róna utca
75 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 28.900.000 Ft (Kb. € 93.528)
A ház a Szugló utcánál található, jó közlekedésnél, pár perc sétára a Thököly úttól. A lakás világos, jó elosztású, tágas szobákkal rendelkezik. Állapotát tekintve pár éve teljes körűen felújították, vezetékeket, burkolatokat cseréltek, valamint új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A kémény bélelt. A ház rendezett, jó állapotú. A lakás rövid határidővel birtokba vehető.
Részletek
Ref. 10746
5 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Ilka utca
72 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 34.990.000 Ft (Kb. € 113.236)
A ház az Ilka utca legjobb részén, Zugló villaházas Diplomata övezetében található, pár perc sétára a Városligettől. A lakás fekvésének köszönhetően napfényes, tágas szobákkal és nagy belmagassággal rendelkezik. Állapotát tekintve pár éve felújították a konyhai és a fürdőszobai burkolatokat, villany-, vízvezetékeket cseréltek, valamint kombi cirkófűtés került kialakításra. A lakás polgári hangulatát fokozva egy szép, igényes kialakítású cserépkályha került kiépítésre a két szoba közé, amely igény szerint a cirkóval is üzemeltethető. A lakásban szándékosan meghagyták az eredeti értékeket képviselő, szép kialakítású, polgári stílusú ablakokat és beltéri ajtókat. A parketta jó állapotú, még csiszolható. A kisebbik szobából nyílik egy szintén eredeti stílust őrző télikert, valamint a tágas terasz, amelyből gyönyörű, hangulatos terasz, vagy kiskert alakítható ki. A terasz a konyhából is megközelíthető. A lakásból megközelíthető a pince, amely kb. 12 nm-es. A ház egy 9 lakásos, 1905-ben épült polgári stílusú, jó állapotú, karbantartott társasház, tágas kerttel és udvarral, ahová 1 gépkocsi számára beállási lehetőség tartozik a lakáshoz. A lakás rövid határidővel birtokba vehető.
Részletek
Ref. 10825
15 kép1 alaprajz
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet