Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIV. kerület
Találatok száma: 11
1  2  »  
XIV. kerület - Róna utca
33 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.900.000 Ft (Kb. € 44.984)
A ház jó közlekedésnél található, pár perc sétára a Thököly úttól. A lakás a magasföldszinten található, világos és tágas szobával rendelkezik. Állapotát tekintve a burkolatok átlagos állapotúak, a vezetékeket pár éve cserélték és a szobában jó állapotú, még csiszolható fa parketta van. A konyhai ablakot pár éve műanyag ablakra cserélték és új biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A szoba egy része galériázott, ami igény szerint könnyen elbontható. A ház jó állapotú, karbantartott társasház.
Részletek
Ref. 10252
2 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Szatmár utca
38 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.929)
Napfényes, pár éve teljes körűen felújított, még bővíthető lakás, saját 80 nm-es kizárólagos használatú kertrésszel, ahová akár több gépkocsi számára van beállási lehetőség, vagy garázs is építhető. A lakás fölötti 40 nm-es tetőtéri rész a lakáshoz tartozik, amely igény szerint beépíthető, így akár még több hálószoba kialakítására is van lehetőség. A lakáshoz tartozik a kertben egy kisebb tároló. A ház homlokzata jó állapotú, kevés lakásos, csendes mellékutcában található, jó közlekedésnél.
Részletek
Ref. 9933
5 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Angol utca
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.500.000 Ft (Kb. € 63.107)
Napfényes, szép kilátással rendelkező, jó állapotú lakás, parkos, csendes környezetben, jó közlekedéssel az Örs vezér tere és a belváros felé. Állapotát tekintve pár éve cserélték a burkolatokat, valamint thermo-üveges, új, fa nyílászárók és biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A szobákban jó állapotú parketta van, ideális méretűek, külön bejárattal rendelkeznek és mindkét szoba klímával felszerelt. A lakáshoz tartozik egy 9 nm-es zárható pincerekesz is, amely önálló helyrajzi számmal rendelkezik. A ház csendes lakóközösségű, homlokzata jó állapotú, műszakilag folyamatosan karbantartott.
Részletek
Ref. 10460
7 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Bazsarózsa utca
44 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.950.000 Ft (Kb. € 64.563)
A ház csendes mellékutcában található, családi házas övezetben, jó közlekedésnél. A lakás napfényes, erkélyes, I. emeleti, ideális elrendezésű, külön nyíló szobákkal, és egy 15 nm-es saját garázzsal rendelkezik. Állapotát tekintve burkolatok, nyílászárók jó állapotúak, a szobákban igény szerint még csiszolható parketta van. A ház 6 lakásos, jó lakóközösségű, folyamatosan karbantartott társasház, melyet kerítéssel körbezárt saját kert vesz körül.
Részletek
Ref. 10066
8 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Gyarmat utca
57 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.500.000 Ft (Kb. € 66.343)
A ház Herminamező legjobb részén található, csendes mellékutcában, pár perc sétára a Thököly úttól, jó közlekedéssel a belváros felé. A lakás világos, jó elosztású, tágas külön nyíló szobákkal rendelkezik és kertre néző ablakokkal. Állapotát tekintve vezetékeket cserélték, burkolatok átlagos állapotúak és a szobákban jó állapotú parketta van, ami igény szerint még csiszolható. A nyílászárókat pár éve műanyagra cserélték és új biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A lakás ablakai a házat körülvevő zöld kertre néznek. A ház kevés lakásos, jó állapotú társasház.
Részletek
Ref. 10556
4 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Egressy út
50 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 74.110)
A ház az Egressy tér közelében található, jó közlekedéssel a belváros felé. A lakás 3. emeleti, kétszintes, fekvésének köszönhetően napfényes és a nappali francia-erkéllyel rendelkezik. Állapotát tekintve burkolatok régiek, a szobákban jó állapotú parketta van, a fűtést cirkó kazán biztosítja, a kémény bélelt. A szoba és a konyha közti fal eltávolításával tágas, napfényes amerikai-konyhás nappali alakítható ki, valamint az alsó szinten még egy plusz wc, vagy igény szerint fürdőszoba kialakítására is van lehetőség. A tetőtéri szintre kényelmes, tömör fa lépcső vezet fel, ahol igény szerint a két félszoba egybenyitásával, egy nettó 15,9 nm-es hálószoba alakítható ki. A ház 1986-ban épült, így műszakilag és szerkezetileg is kifogástalan állapotban van, homlokzata szép, valamint egy belső zárt gondozott kerttel is rendelkezik.
Részletek
Ref. 10682
3 kép2 alaprajz
XIV. kerület - Tábornok utca
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 79.288)
A ház a Stadionok metróállomás közelében található, csendes mellékutcában, jó közlekedéssel a belváros felé. A lakás napfényes, tágas nappalival, belső zöld kertre néző erkéllyel rendelkezik, így teljesen csendes és szép a kilátás. A ház 2003-ban épült, liftes társasház, így a lakás újszerű, költözhető állapotú, a fűtést kombi cirkókazán biztosítja. A lakás adottságai és elhelyezkedése miatt befektetésnek is ideális, könnyen kiadható.
Részletek
Ref. 10491
3 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Francia út
110 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 26.900.000 Ft (Kb. € 87.055)
A ház a Zugló vasútállomástól pár perc sétára található, kiváló tömegközlekedési lehetőségek közelében. A lakás napfényes, 2. emeleti, erkélyes és ideális méretű tágas helyiségekkel rendelkezik. Állapotát tekintve a vezetékeket cserélték, a parketta és a burkolatok jó állapotúak. A lakás elrendezése a válaszfalak mozgatásával még nagyon jól alakítható. A lakáshoz tartozik egy saját, zárható 8 nm-es pincerekesz, valamint a társasház zárt udvarán egy gépkocsibeálló.
Részletek
Ref. 10466
5 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Zalán utca
86 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.000.000 Ft (Kb. € 87.379)
Az Örs vezér tere szomszédságában lévő, 4. emeleti, nagyon jó elosztású, külön nyíló szobákkal rendelkező, kétszintes tágas lakás, két fürdőszobával. A tetőtéri szint 2001-ben épült, így a lakás újszerű állapotban van, tisztasági festés után költözhető. Az emeletre kényelmes lépcső vezet fel, ahol egy külön lakrész, 1 szoba és fürdőszoba került kialakításra. A nappali tágas, klímával felszerelt. A ház karbantartott, homlokzata szép.
Részletek
Ref. 10490
9 kép1 alaprajz
XIV. kerület - Erzsébet királyné útja
70 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 28.900.000 Ft (Kb. € 93.528)
A ház a Róna utca közelében található, jó közlekedéssel a belváros felé. A lakás napfényes, jó elosztású, tágas helyiségekkel és egy ideális méretű erkéllyel rendelkezik. Állapotát tekintve pár éve teljes körűen, modern stílusban felújították, melynek keretében burkolatokat, vezetékeket cseréltek, műanyag nyílászárók és biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A fűtést kombi cirkókazán biztosítja és a lakás két wc-vel rendelkezik. A konyha tágas étkező-konyha, amelyből igény szerint hálószoba is kialakítható. A gardróbszobában méretre készült beépített szekrények vannak, amelyek a gépesített konyhabútorral együtt a vételár részét képezik. A lakás klímával felszerelt és a társasház zárt udvarán egy, vagy két gépkocsi számára beállási lehetőség tartozik az ingatlanhoz. A ház rendezett, kevés lakásos, jó lakóközösségű társasház. Az ár irányár!
Részletek
Ref. 10551
11 kép1 alaprajz
1  2  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet