Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XV. kerület
Találatok száma: 25
1  2  3  »  
XV. kerület - Rákospalota
31 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.200.000 Ft (Kb. € 40.994)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, KEVÉS LAKÁSOS UDVARBAN, ELADÓ EGY 31 M2, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel (bank, posta, gyógyszertár). AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1940-es években épült, 2 szintes, jó szerkezeti állapotban lévő társasház, aminek a homlokzatát szigetelték. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású világos, a nagy belmagasságnak (3,3 m) köszönhetően, lehetőség van galéria kialakítására. A konyha tágas, a fürdőszoba zuhanykabinos. A szobában parketta található, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet bojler látja el. Tartozik a lakáshoz saját pince. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Belváros, Pasaréti tér), 96 busz (Újpest Központ), 124 busz (Bosnyák tér), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A buszok FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMNETES és viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 13,2 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 13359
3 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.900.000 Ft (Kb. € 43.168)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPEST SZOMSZÉDSÁGÁBAN, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSNÉL, ELADÓ EGY TEHERMENTES, 32 M2, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS! A KÖRNYÉK: Jó közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségeknél. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1930-as években épült, nagypolgári jellegű, 10 lakásos társasház, jó lakóközösséggel, A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos és jó elosztású, a nagy belmagasságának köszönhetően, galériázható. A szobában parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók az eredetiek, de jó állapotban vannak. A fürdőszoba zuhanyzós, a fűtést gázkonvektor látja el. Tartozik a lakáshoz közös pince. ELRENDEZÉS: - konya - szoba - fürdőszoba PARKOLÁS: GÉPKOCSI BEÁLLÓ KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 25 busz, 140 busz, 104A busz, 125 busz, 170 busz, 196 busz, 196A busz, 204 busz, 950 busz, 996 busz, 996A busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlant TEHERMENTES, gyorsan birtokba vehető, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 13,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek
Részletek
Ref. 14176
6 kép
XV. kerület - Pestújhely
27 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 49.379)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ UTCÁBAN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 27 M2, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, TERASSZAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, lakásos társasház, rendezett udvarral, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 1 szobás összkomfortos, a szoba galériázott, itt hőszigetelt, műanyag ablak került beszerelésre. A fürdőszoba kádas, a fűtést kombi cirkó biztosítja. Tartozik a lakáshoz terasz, fedett autóbeálló, illetve lehetőség van a tetőtér beépítésére. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1fürdőszoba - terasz KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 124 busz (Bosnyák tér) 231 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!
Részletek
Ref. 14687
6 kép
XV. kerület - Rákospalota
42 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.500.000 Ft (Kb. € 54.348)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSALÁDI HÁZAS KÖRNYÉKEN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, 1+1 FÉLSZOBÁS, 42 M2, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TÁROLÓVAL, PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1930-as években épült, 16 lakásos társasház, amit nemsokára külső szigetelést kap, illetve a tetőt is felújítják. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó állapotú, világos. Az utóbbi pár évben a teljes víz- és villanyhálózatot felújították. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak, a konyhában hőszigetelt, műanyag ablak található. A belmagasság 3,5 méter, igény esetén galériázható. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. Tartozik a lakáshoz egy 4 m2 tároló, illetve közös pince. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - fürdőszoba - pince - tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 25 busz (Újpest Központ), 124 busz, 96 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer), 296A (Káposztásmegyer, Szilas park) valamint 224 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 17,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14128
7 kép
XV. kerület - Pestújhely
58 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 55.590)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ UTCÁBAN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, 58 M2, BELSŐ 2 SZINTES, 3 SZOBÁS, KERTKAPCSOLATOS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, 6 lakásos társasház, rendezett udvarral, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás belső 2 szintes, az alsó részen található a tágas nappali, konyha és a fürdőszoba. Az emeleti részen 2 hálószoba került kialakításra. A nyílászárók műanyagok, redőnyösek és szúnyoghálóval is el lettek látva. A földszinten minden helyiség járólapos, az emeleten a szobák filc borításúak. A fűtést FÉG gázcirkó biztosítja, a meleg vizet pedig egy új Ariston bojler biztosítja. Tartozik a lakáshoz egy 4 m2-es tároló. ELRENDEZÉS: - étkezős konyha - 2 szoba - nappali - 1fürdőszoba - tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 124 busz (Bosnyák tér) 231 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 17,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!
Részletek
Ref. 13691
8 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
44 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.400.000 Ft (Kb. € 57.143)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSALÁDI HÁZAS KÖRNYÉKEN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 44 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1950-es években épült, 18 lakásos társasház, belső zárt udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, közepes állapotú. Jelenleg egy étkezős konyha, 1+1 félszoba, fürdőszoba található benne. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A belmagasság 3,5 méter, igény esetén galériázható. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. Tartozik a lakáshoz egy 3 m2 tároló. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - fürdőszoba - tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 25 busz (Újpest Központ), 124 busz, 96 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer), 296A (Káposztásmegyer, Szilas park) valamint 224 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,4 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14755
XV. kerület - Régi Fóti út
59 m2-es Lakás - Panel
Ár: 22.500.000 Ft (Kb. € 69.876)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, A CSOBOGÓS LAKÓTELEPEN, ELADÓ EGY 59 M2, 1+2 FÉLSZOBÁS, ERKÉLYES, PARKRA NÉZŐ, EMELETI PANELLAKÁS, GARDRÓBBAL! A KÖRNYÉK: Parkos környezet, de mégis kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: A tömb10 emeletes, rendezett lépcsőházzal, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás nagyon jó elosztású, világos. Külön étkezővel rendelkezik, illetve konyhája ablakos. A nyílászárók hőszigetelt, a burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak. A konyha jól felszerelt, a konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezi. A lakáshoz tartozik gardrób és egy tágas erkély, ami a hangulatos parkra néz. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+2 félszoba - előszoba - fürdőszoba - étkező - gardrób - mellékhelyiség KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 224 busz (Fót Auchan áruház), 231 busz (Örs vezér tér), 950A busz (Pestszentimre vasútállomás) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES és viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 22,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14882
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
59 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 76.087)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPEST SZOMSZÉDSÁGÁBAN, A SÓDERGÖDÖR LAKÓTELEPEN, NAGYON JÓ KÖZLEKEDÉSNÉL, SZIGETELT HÁZBAN, 59 M2, 2 SZOBÁS, ÉTKEZŐS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, ALACSONY EMELETI CSÚSZTATOTT ZSALUS LAKÁS! A KÖRNYÉK: Központhoz közel eső részen, rendkívül jó tömegközlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőség AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1992-ben épült, szigetelt,4 szintes, 16 lakásos ház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás közepes állapotú, nagyon jó elosztású. Jelenleg egy tágas étkezős nappali, hálószoba, konyha, előszoba, fürdő és mellékhelyiség található benne. A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek. Az épület saját, zárt parkkal rendelkezik, ahol egy játszótér is rendelkezésre áll. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 nappali - étkező - 1 szoba - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz, 96 busz,124 busz, 196 busz,196A busz, 225 busz, 321 busz, 296 busz, 296A busz, 996 busz, 996A buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 24,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jelegűek.
Részletek
Ref. 14698
6 kép
XV. kerület - Zsókavár utca
63 m2-es Lakás - Panel
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 76.087)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, ZSÓKAVÁR UTCÁBAN, SZIGETELT HÁZBAN, ELADÓ EGY 63 M2, JÓ ÁLLAPOTÚ, 2+1 FÉLSZOBÁS, GARDRÓBOS, KÖZÉP EMELETI, TEHERMENTES PANELLAKÁS, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Az épület csendes, parkos környezetben, található, kiváló közlekedésnél, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1974-ben években épült, SZIGETELT, 10 emeletes tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó állapotú, világos, az nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek, a bejárati ajtó egy több ponton záródó biztonsági ajtó. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A konyhabútor a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - 2+1 szoba - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - gardrób - tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz, 46 busz (Rákoskeresztúr), 96 busz (Újpest Központ), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz, 196-196A buszok (Újpest Központ), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 69 villamos (Mexikói út) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 24,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 13771
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Kert köz
73 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 25.000.000 Ft (Kb. € 77.640)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTA FREKVENTÁLT, CSENDES ZÖLDÖVEZETI RÉSZEN, JÓ ELOSZTÁSÚ, 73 M2, 3 SZOBÁS, ERKÉLYES TÉGLALAKÁS, EGYEDI FŰTÉSSEL, GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL, TÁROLÓVAL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes részén, kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1970-es végén épült, 4 szintes, 12 lakásos társasház, nagyon jó lakóközösséggel, zárt belső udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás nagyon jó elosztású és D-i fekvésének köszönhetően egész nap világos. A szobákban laminált parketta található a többi helyiség pedig járólapos. A nyílászárókat kicserélték, új műanyag, hőszigetelt, redőnyős ablakokat szereltek fel. A fűtése konvektoros, de egy gáz kombi cirkó is fel lett szerelve. Tartozik a lakáshoz egy tágas erkély, a zárt belső udvari parkolóban egy autóbeálló hely, valamint a pincében egy saját tároló. ELRENDEZÉS: - konyha - előszoba - 3 szoba - 1 fürdőszoba - mellékhelyiség - kamra - közlekedő - erkély KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz, 104 busz, 125 busz, 170 busz, 204 busz, 12 villamos FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES és GYORSAN költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztatót jellegűek.
Részletek
Ref. 14803
9 kép
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet