Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XV. kerület
Találatok száma: 21
1  2  3  »  
XV. kerület - Pestújhely
27 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 48.923)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ UTCÁBAN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 27 M2, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, TERASSZAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, lakásos társasház, rendezett udvarral, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 1 szobás összkomfortos, a szoba galériázott, itt hőszigetelt, műanyag ablak került beszerelésre. A fürdőszoba kádas, a fűtést kombi cirkó biztosítja. Tartozik a lakáshoz terasz, fedett autóbeálló, illetve lehetőség van a tetőtér beépítésére. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1fürdőszoba - terasz KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 124 busz (Bosnyák tér) 231 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!
Részletek
Ref. 14687
6 kép
XV. kerület - Pestújhely
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.990.000 Ft (Kb. € 49.200)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELY CSENDES RÉSZÉN, TEHERMENTES, 32 M2, 1 SZOBÁS, ÉTKEZŐS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, PINCÉVEL, PADLÁSSAL! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel, AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1940-es években épült, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes, 7 lakásos társasház. A LAKÁS JELLEMZŐI: Jelenleg az ingatlanban egy tágas étkező, konyha, szoba és zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A szobában fa parketta található, a többi helyiség járólapos. A nyílászárók fából vannak, jó állapotúak, a bejárati ajtót kicserélték. A burkolatok közepes állapotúak. Igény esetén a tetőtér beépíthető, így kb, 32 m2-el lehet növelni a hasznos területet. A konyhabútor a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - étkező - szoba - 1 fürdőszoba - padlás - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 7 buszcsalád, 124 busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,99 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15237
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.000.000 Ft (Kb. € 55.385)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, ELADÓ EGY 35 M2, 1 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TERASSZAL, PINCÉVEL, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, 9 lakásos, rendezett udvarban, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal és rendezett udvarral. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes társasház, ami az 1940-es években épült. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású és felújított. Pár éve ki lettek cserélve a vezetékek, a burkolatok és a nyílászárók is. Tartozik a lakáshoz egy kis terasz, valamint pince és tároló. A fűtést gázkonvektor biztosítja. A lakás tehermentes és gyorsan birtokba vehető. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 25 busz (Újpest Központ), 196 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer) valamint a 125 busz (Bosnyák tér). FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHREMNETES, és GYORSAN BIRTOKBA vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14913
5 kép
XV. kerület - Újpalota
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 18.990.000 Ft (Kb. € 58.431)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A ZSÓKAVÁR UTCÁBAN, SZIGETELT HÁZBAN, ELADÓ EGY 35 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS, FELÚJÍTANDÓ PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Az épület kiváló közlekedésnél található, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1970-ben épült, szigetelt, 14 emeletes, dupla liftes ház. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, egész nap világos, teljesen felújítandó. A konyha ablakok, a szobák külön nyílnak. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 szoba - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz, 46 busz (Rákoskeresztúr), 96 busz (Újpest Központ), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz, 196-196A buszok (Újpest Központ), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 69 villamos (Mexikói út) FINANSZÍROZÁS: A lakás viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,99 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16272
4 kép
XV. kerület - Drégelyvár utca
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 19.500.000 Ft (Kb. € 60.000)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A DRÉGELYVÁR UTCÁBAN, SZIGETELT HÁZBAN, ELADÓ EGY PARKRA NÉZŐ, 35 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Csendes, parkos környezet, a környéken a közlekedés kiváló (a belváros 15 perc alatt elérhető) közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1970-es években épült, 10 emeletes szigetelt tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, parkra néző, nagyon jó elosztású. A szobák és a közlekedő parkettásak, a konyha linóleumos, a fürdőszoba járólapos. nyílászárókat kicserélték, műanyag, hőszigetelt ablakok lettek beszerelve. A lakás tehermentes. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - előszoba - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Albertfalva vasútállomás), 7E busz (Blaha Lujza tér), 7G busz (Cinkotai autóbuszgarázs), 8E busz (Kelenföld vasútállomás), 46 busz (Rákoskeresztúr), 108E busz (Gazdagréti tér), 133E busz (Nagytétény), 979 busz (Csepel) FINANSZÍROZÁS: A lakás tehermentes. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 19,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16419
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Pestújhely
78 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 76.615)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, ZUGLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, ELADÓ EGY NAGYPOLGÁRI STÍLUSÚ, 78 M2, 2 SZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Pestújhely egyik legjobb részén, csendes, forgalomtól mentes, családi házas környezetben, jó tömegközlekedésnél, közeli bevásárlási és szórakozási lehetőségek mellett. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1910-es években épült, 9 lakásos társasház, jó lakóközösséggel, rendezett udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, világos, nagypolgári stílusú, a belmagasság 3,8 méter, így igény szerint galériázható. Jelenleg egy tágas nappali, konyha, szoba, előtér, kamra, fürdő és mellékhelyiség található benne. A szobák és az előtér parkettás, a többi helyiség járólapos. A fűtést gáz konvektor látja el, a meleg vizet átfolyós gázkészülék biztosítja. A nyílászárók dupla üveges faablakok. A konyha és fürdőszoba igényel felújítást. Tartozik a lakáshoz egy 12 m2 pince. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan gyorsan birtokba vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 24,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 15846
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
52 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 25.000.000 Ft (Kb. € 76.923)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, A MÉZESKALÁCS TÉR KÖZELÉBEN, ELADÓ EGY FELÚJÍTOTT, 52 M2, 2 SZOBÁS, EMELETI TÉGLALAKÁS, SAJÁT PINCÉVEL, FRANCIA ERKÉLLYEL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, parkos környezetben, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1956-ban épült, rendezett társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás teljes felújításon esett át új, műanyag, hőszigetelt ablakokat szereltek be, a teljes víz-, villany- és csatornahálózatot is kicserélték. A burkolatok minden helyiségben újszerűek, a szobában és a nappaliban laminált parketta található, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A fürdőszobában egy sarokkád került beszerelésre. Tartozik a lakáshoz saját pince, illetve az előszobában több gardrób is segíti a tárolást. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet villanybojler látja el. ELRENDEZÉS: - konyha - nappali - 1 szoba - 1 fürdőszoba - előszoba - gardrób - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16075
9 kép
XV. kerület - Zsókavár utca
55 m2-es Lakás - Panel
Ár: 25.500.000 Ft (Kb. € 78.462)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, ZSÓKAVÁR UTCÁBAN, SZIGETELT HÁZBAN, ELADÓ EGY 55 M2, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 1+2 FÉLSZOBÁS, ERKÉLYES PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Az épület csendes, parkos környezetben, található, kiváló közlekedésnél, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1974-ben években épült szigetelt ház.,felújított lépcsőházzal. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású,, világos, az nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek, a bejárati ajtó egy több ponton záródó biztonsági ajtó. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A fürdőszoba és a mellékhelyiség felújítandó. A konyhabútor a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+2 félszoba - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - erkély. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz, 46 busz (Rákoskeresztúr), 96 busz (Újpest Központ), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz, 196-196A buszok (Újpest Központ), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 69 villamos (Mexikói út) FINANSZÍROZÁS: A lakás viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16280
6 kép1 alaprajz
XV. kerület - Neptun utca
54 m2-es Lakás - Panel
Ár: 25.900.000 Ft (Kb. € 79.692)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, NEPTUN UTCÁBAN, ELADÓ EGY 54 M2, 2+1 FÉLSZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, VILÁGOS PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: A környéken a közlekedés kiváló, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1970-es években épült, liftes ház. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású, szép állapotú. A szobákban laminált parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók hőszigeteltek, redőnyösek, a radiátorok újak. Tartozik a lakáshoz egy parkra néző erkély. ELRENDEZÉS: - konyha - nappali - 1+1 félszoba - előszoba - fürdőszoba. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz, 8E busz, 108E busz, 231 busz, 277 busz, 979 busz FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! ! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16234
9 kép
XV. kerület - Drégelyvár utca
65 m2-es Lakás - Panel
Ár: 25.990.000 Ft (Kb. € 79.969)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A DRÉGELYVÁR UTCÁBAN, ELADÓ EGY PARKRA NÉZŐ, 65 M2, 2+1 FÉLSZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, LOGGIÁS PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: A környéken a közlekedés kiváló (a belváros 15 perc alatt elérhető) közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1970-es években épült tömb, 10 emeletes tömb, a lépcsőház akadálymentesített, új mágneses bejárati ajtót kapott. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, nagyon jó elosztású. Az egyik szoba és a nappali parkettás, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók műanyag hőszigetelt, automatizált redőnyökkel lettek ellátva. ELRENDEZÉS: - konyha - 2+1 félszoba - előszoba - kamra - mellékhelyiség - fürdőszoba - loggia. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Albertfalva vasútállomás), 7E busz (Blaha Lujza tér), 7G busz (Cinkotai autóbuszgarázs), 8E busz (Kelenföld vasútállomás), 46 busz (Rákoskeresztúr), 108E busz (Gazdagréti tér), 133E busz (Nagytétény), 979 busz (Csepel) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,99 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16251
7 kép1 alaprajz
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet