Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XV. kerület
Találatok száma: 23
1  2  3  »  
XV. kerület - Rákospalota
39 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.000.000 Ft (Kb. € 42.071)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, PARKOS KÖRNYEZETBEN, 39 M2, KÖNNYEN 1+1 FÉLSZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ, FELÚJÍTANDÓ, EMELETI TÉGLALAKÁS, PADLÁSSAL, SAJÁT PINCÉVEL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, parkos környezetben, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1955-ben épült, kevés lakásos, rendezett társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: Az ingatlan felújítandó, viszont könnyen egy modern amerikai konyhás nappalis, hálószobás lakássá alakítható. A szobában parketta található, a többi helyiség Metlaki lappal borított. Lehetőség van a lakás bővítésére, mert a padlástér megvásárolható a társasháztól, így további 18-20 m2-es hasznos résszel bővíthető a hasznos terület. Tartozik a lakáshoz saját pince is. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1 fürdőszoba - előszoba - kamra - padlás - saját pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES és gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 13,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11707
6 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.800.000 Ft (Kb. € 47.896)
XV. KERÜLETBEN: ZUGLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, KEVÉS LAKÁSOS UDVARBAN, ELADÓ EGY 40 M2, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, PINCÉVEL ÉS 27 M2 TELEKKEL! A KÖRNYÉK: Rákospalotán családi házas környezetben, 4 lakásos udvarban, jó szomszédsággal, kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jelenleg egy szintes, szerkezetileg masszív lakás, aminek a tetőtere beépíthető. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású és gyorsan birtokba vehető. A szobában parketta található, a többi helyiség pedig járólapos. A nyílászárók fából készültek, de jó állapotúak, redőnyösek, a bejárati ajtó egy több ponton záródó biztonsági ajtó. A tetőt egy pár éve felújították, cserépfedésű, a felújítás során a lécezés, bádogozás és az ereszcsatorna is ki lett cserélve. A jelenlegi lakóterület növelhető a tetőtér beépítésével. A lakás melletti kiskert lekeríthető, illetve tartozik hozzá egy zárható pincetároló. Igény szerint a lakás bútorozottan is megvásárolható. ELRENDEZÉS: - konyha - szoba - fürdőszoba - 2 kamra - előszoba - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 25 busz (Mexikói út), 125 busz (Bosnyák tér) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 14,8 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 12087
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Sárfű utca
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 15.500.000 Ft (Kb. € 50.162)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A SÁRFŰ UTCÁBAN, SZIGETELT HÁZBAN ELADÓ EGY ERKÉLYES, 35 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: A Sárfű utcában, csendes, parkos környezetben, kiváló a tömegközlekedésnél, a közelben iskolák, játszóterek, orvosi rendelők, posta, valamint közeli bevásárlási lehetőségek is adottak. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, szigetelt, 1975-ben épült, 10 emeletes ház. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 35 m2, 1+1 félszobás, világos és jó elosztású. A nyílászárókat kicserélték, újak műanyag, hőszigetelt ablakok szereltek fel, új lapradiátorokat valamint egy több ponton záródó biztonsági ajtót. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 fél szoba - előszoba - fürdőszoba - erkély KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 96 busz (Újpest Központ), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz, 196-196A buszok (Újpest Központ), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 69 villamos (Mexikói út) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES és gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! ÁR: 15,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 12186
2 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákos út
45 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 51.456)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, A RÁKOS ÚTON, ELADÓ EGY VILÁGOS, 45 M2, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS, HÁLÓSZOBÁS KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, ALACSONY EMELETI CSÚSZTATOTT ZSALUS PANELLAKÁS, LIFTES HÁZBAN! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!!! A KÖRNYÉK: Kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel (bank, posta, gyógyszertár). AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Csúsztatott zsalus, 10 emeletes tömb, ami 1976-ban épült, rendezett a lépcsőház és jó a lakóközösség. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakásban, egy amerikai konyhás nappali, hálószoba, közlekedő, fürdőszoba és mellékhelyiség lett kialakítva. A szobák padlószőnyegesek, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A nyílászárók fából készültek és redőnnyel lettek ellátva. A vezetékek a lakáson belül cserélve lettek. A konyhabútor és a gáztűzhely a vételár részét képezi. Az ingatlan tehermentes és gyorsan költözhető. ELRENDEZÉS: - amerikai konyhás nappali - 1 szoba - előszoba - közlekedő - fürdőszoba - mellékhelyiség KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Belváros, Pasaréti tér), 25 busz (Mexikói út), 125 busz (Bosnyák tér), 224 busz (Fót –Auchan áruház), 996 busz (Újpest Központ), 996A buszok FINANSZÍROZÁS: A lakás ÜRES, azonnal birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11938
8 kép1 alaprajz
XV. kerület - Pestújhely
49 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.900.000 Ft (Kb. € 57.929)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, PARKOS KÖRNYEZETBEN, ELADÓ 49 M2, 2 SZOBÁS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, EMELETI TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, SAJÁT PINCÉVEL! XV kerületben, csendes parkos környéken, eladó egy világos, emeleti , közepes állapotú tégla lakás, egy rendezett lépcsőházban. A lakás átlagos állapotú, a szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. A fürdőszoba fel lett újítva. A nyílászárók fából készültek , thermo üvegesek, jó állapotúak. A bejárati ajtó cserélve lett egy több ponton záródó hangszigetelt biztonsági ajtóra . A lépcsőház folyamatosan karbantartott , jó lakóközösséggel rendelkezik. A lakáshoz saját pince is tartozik. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 17,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11566
5 kép1 alaprajz
XV. kerület - Nádastó park
53 m2-es Lakás - Panel
Ár: 18.700.000 Ft (Kb. € 60.518)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A NÁDASTÓ PARKBAN, ELADÓ EGY JÓ ELOSZTÁSÚ, 53 M2, 1+2 FÉLSZOBÁS, VILÁGOS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, ALACSONY EMELETI PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Csendes parkos környezet, de mégis kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: A tömb 1975-ös években épült, liftes, 10 emeletes, közepes állapotú és nagyon jó lakóközösséggel rendelkezik. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, a szobák parkettásak, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A bejárati ajtót kicserélték, új műanyag biztonsági ajtót szereltek fel. A nyílászárók régebbiek, redőnyösek. A nappali klímával felszerelt, és egy hangutalós étkező is kialakításra került. Megvásárolható a lakás a képeken látható teljes bútorzattal, hűtőszekrénnyel és mosógéppel is, ebben az esetben az irányár 19.000.000 Ft. ELRENDEZÉS: - konyha - étkezős nappali - 2 félszoba - előszoba - közlekedő - fürdőszoba - mellékhelyiség - gardrób . KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Belváros, Blaha Lujza), 96 busz (Újpest Központ), 124 busz (Bosnyák tér), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion) 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A buszok. FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,7 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 12277
10 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
71 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.900.000 Ft (Kb. € 61.165)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, 71 M2, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, KERTKAPCSOLATOS, 3 SZOBÁS, BELSŐ 2 SZINTES, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, 40 M2 SAJÁT KERTTEL, PINCÉVEL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel (bank, posta, gyógyszertár). AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1940-es években épült, 5 lakásos udvarban lévő, belső 2 szintes, jó szerkezeti állapotban lévő lakás. Várható beruházásként a társasház teljes tetőszerkezete, cserepezése teljesen fel lesz újítva, valamint a kéményeket is újjáépítik. A LAKÁS JELLEMZŐI: Az alsó szinten található a konyha, az előszoba, a fürdő és a tágas nappali. Az emeleten közlekedő és 2 hálószoba lett kialakítva. A nappali laminált parkettás, a szobák hajópadlósak, a többi helyiség pedig járólapos és csempézett. Az alsó szinten a nyílászárók dupla fa ablakok, a felső részben pedig fa termo ablakok lettek beépítve. Tartozik a lakáshoz egy elszeparálható 40 m2-es saját kert. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 nappali - 2 szoba - előszoba - fürdőszoba - pince (10 m2) - saját szeparálható kert (40 m2) KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Belváros, Pasaréti tér), 96 busz (Újpest Központ), 124 busz (Bosnyák tér), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A buszok FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11293
3 kép1 alaprajz
XV. kerület - Nyírpalota út
53 m2-es Lakás - Panel
Ár: 18.900.000 Ft (Kb. € 61.165)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A NYÍRPALOTA ÚTON, SZIGETELT HÁZBAN, ELADÓ, EGY EGYEDIEN ÁTALAKÍTOTT, ABLAKOS KONYHÁS, 53 M2, 2 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, ALACSONY EMELETI PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: A környéken a közlekedés kiváló, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1973-ban épült, liftes, 10 emeletes tömb, amit nemrégiben szigeteltek. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, nagyon jó elosztás, amit nemrégiben felújítottak. A felújítás során a teljes villanyhálózatot kicserélték, illetve a szobákban új burkolatokat helyeztek le. A szobákban laminált parketta található, a többi helyiség pedig járólapos. A konyha ablakos, illetve kialakításra került egy hangulatos étkező rész, valamint az előtér is beépítésre került. A lakásban található teljes bútorzat és a gépesített konyhabútor is a vételár részét képezi. A lakáshoz kialakítható a pincében egy tároló. A lakás befektetők számára (kiadás) is jó lehetőség!! ELRENDEZÉS: - konyha - 2szoba - előszoba - étkező - fürdőszoba - mellékhelyiség KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Albertfalva vasútállomás), 7E busz (Blaha Lujza tér), 7G busz (Cinkotai autóbuszgarázs), 8E busz (Kelenföld vasútállomás), 46 busz (Rákoskeresztúr), 108E busz (Gazdagréti tér), 133E busz (Nagytétény), 979 busz (Csepel) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11961
8 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota-Kertváros
71 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.500.000 Ft (Kb. € 63.107)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTA KERTVÁROSI RÉSZÉN, 2 LAKÁSOS UDVARBAN, 71 M2, 1+2 FÉLSZOBÁS, JÓ ELOSZTÁSÚ, VILÁGOS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, EMELETI TÉGLALAKÁS, LEKERÍTETT 145 M2 KERTTEL, TÁROLÓVAL ÉS SAJÁT PARKOLÓHELLYEL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Rákospalota családi házas részén, 2 lakásos udvarban, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1970-es években épült, jó szerkezeti állapotban lévő, 2 szintes lakás. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakást külső lépcsőn keresztül lehet megközelíteni, a világos előszobából nyílik a 7 m2-es hangulatos zárt terasz, valamint, a tágas, étkezős konyha. A szobák különnyílóak, szalagparkettásak, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A 14 m2-es szobából nyílik a 4,5 m2-es gardróbszoba. Az összes helyiségben kicserélték a nyílászárókat, hőszigetelt fa keretes ablakokat szereltek fel, valamint lapradiátorokat. A lakás délkeleti fekvésének köszönhetően egész nap világos, a fűtését pedig gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Tartozik az ingatlanhoz egy lekerített 145 m2 kert, egy kerti tároló valamint a ház előtt egy saját parkolóhely. ELRENDEZÉS: - előszoba - 1+2 félszoba - étkezős konyha - 1 fürdőszoba - mellékhelyiség - közlekedő - gardrób - zárt terasz - fedett tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 125 busz (Bosnyák tér), 170 busz (Újpest Központ), 225 busz (Mexikói út), 270 busz (Újpest Központ), 950 busz (Pestszentimre vasútállomás) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 19,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11505
6 kép1 alaprajz
XV. kerület - Őrjárat utca
49 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 64.401)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, AZ ŐRJÁRAT UTCÁBAN ELADÓ, EGY TEHERMENTES, TELJESEN FELÚJÍTOTT, 49 M2, 2 SZOBÁS, EMELETI TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, SAJÁT PINCÉVEL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, parkos környezetben, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1955-ben épült, kevés lakásos, rendezett társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A frissen és igényesen felújított lakásban a nyílászárókat kicserélték, új műanyag, hőszigetelt, ablakokat szereltek fel, amelyeket redőnnyel és szúnyoghálóval is elláttak. A szobákat laminált parkettával borították, a többi helyiség pedig járólapos. Kicserélték a teljes víz- villany- és csatornahálózatot is. A fűtést gáz konvektor látja el, a meleg vizet pedig Bosch gázkazán biztosítja. A minőségi gépesített konyhabútor valamint a hűtőszekrény a vételár részét képezi. Tartozik a lakáshoz saját pince. ELRENDEZÉS: - konyha - 2 szoba - 1 fürdőszoba - előszoba - pince - padlás KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 19,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11236
9 kép1 alaprajz
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet