Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XV. kerület
Találatok száma: 28
1  2  3  »  
XV. kerület - Pestújhely
27 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 48.923)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ UTCÁBAN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 27 M2, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, TERASSZAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, lakásos társasház, rendezett udvarral, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 1 szobás összkomfortos, a szoba galériázott, itt hőszigetelt, műanyag ablak került beszerelésre. A fürdőszoba kádas, a fűtést kombi cirkó biztosítja. Tartozik a lakáshoz terasz, fedett autóbeálló, illetve lehetőség van a tetőtér beépítésére. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1fürdőszoba - terasz KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 124 busz (Bosnyák tér) 231 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!
Részletek
Ref. 14687
6 kép
XV. kerület - Pestújhely
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.990.000 Ft (Kb. € 49.200)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELY CSENDES RÉSZÉN, TEHERMENTES, 32 M2, 1 SZOBÁS, ÉTKEZŐS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, PINCÉVEL, PADLÁSSAL! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel, AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1940-es években épült, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes, 7 lakásos társasház. A LAKÁS JELLEMZŐI: Jelenleg az ingatlanban egy tágas étkező, konyha, szoba és zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A szobában fa parketta található, a többi helyiség járólapos. A nyílászárók fából vannak, jó állapotúak, a bejárati ajtót kicserélték. A burkolatok közepes állapotúak. Igény esetén a tetőtér beépíthető, így kb, 32 m2-el lehet növelni a hasznos területet. A konyhabútor a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - étkező - szoba - 1 fürdőszoba - padlás - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 7 buszcsalád, 124 busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,99 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15237
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.000.000 Ft (Kb. € 55.385)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, ELADÓ EGY 35 M2, 1 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TERASSZAL, PINCÉVEL, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, 9 lakásos, rendezett udvarban, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal és rendezett udvarral. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes társasház, ami az 1940-es években épült. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású és felújított. Pár éve ki lettek cserélve a vezetékek, a burkolatok és a nyílászárók is. Tartozik a lakáshoz egy kis terasz, valamint pince és tároló. A fűtést gázkonvektor biztosítja. A lakás tehermentes és gyorsan birtokba vehető. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 25 busz (Újpest Központ), 196 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer) valamint a 125 busz (Bosnyák tér). FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHREMNETES, és GYORSAN BIRTOKBA vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14913
5 kép
XV. kerület - Rákospalota
44 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.000.000 Ft (Kb. € 55.385)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSALÁDI HÁZAS KÖRNYÉKEN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 44 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1950-es években épült, 18 lakásos társasház, belső zárt udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, közepes állapotú. Jelenleg egy étkezős konyha, 1+1 félszoba, fürdőszoba található benne. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Teljes víz és villanyhálózat fel lett újítva. A belmagasság 3,5 méter, igény esetén galériázható. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. Tartozik a lakáshoz egy 3 m2 tároló. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - fürdőszoba - tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 25 busz (Újpest Központ), 124 busz, 96 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer), 296A (Káposztásmegyer, Szilas park) valamint 224 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14755
4 kép
XV. kerület - Rákos út
45 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 23.900.000 Ft (Kb. € 73.538)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, A RÁKOS ÚTON, ELADÓ EGY NAGY ERKÉLYES (8 M2), VILÁGOS, 45 M2, JÓ ÁLLAPOTÚ, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS, HÁLÓSZOBÁS, ALACSONY EMELETI LAKÁS! A KÖRNYÉK: Kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel (bank, posta, gyógyszertár). AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Csúsztatott zsalus, 10 emeletes tömb, ami 1990-ben épült, rendezett a lépcsőház és jó a lakóközösség. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakásban tágas, amerikai konyhás nappali, hálószoba és kádas fürdőszoba található. A nyílászárók ki lettek cserélve, műanyagok, hőszigeteltek, a burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak. A modern, megkímélt konyhabútor, a vételár részét képezi. Az erkély 8 m2, nagyobb, mint egy hagyományos panellakásé. ELRENDEZÉS: - amerikai konyhás nappali - 1 szoba - fürdőszoba - erkély. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Belváros, Pasaréti tér), 25 busz (Mexikói út), 125 busz (Bosnyák tér), 224 busz (Fót –Auchan áruház), 996 busz (Újpest Központ), 996A buszok FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 23,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15795
6 kép1 alaprajz
XV. kerület - Vácduka tér
55 m2-es Lakás - Panel
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 75.385)
XV. KERÜLETBEN: KERTVÁROSÁBAN, A VÁCDUKA TÉREN, CSENDES, PARKOS KÖRNYEZETBEN, 4 EMELETES HÁZBAN,ELADÓ EGY ERKÉLYES, 55 M2, VILÁGOS, 1+2 FÉLSZOBÁS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ PANELLAKÁS, PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Parkos környezetben, kiváló a tömegközlekedésnél, a közelben iskolák, játszóterek, orvosi rendelők, posta, valamint közeli bevásárlási lehetőségek is adottak. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, jó állapotú, 1981-ben épült, 4 emeletes tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 55 m2-es, nagyon jó elosztású, 1+2 félszobás, csendes parkra néző erkéllyel rendelkezik. A szobák különnyílnak és laminált parkettásak, a többi helyiség pedig járólapos. A konyha jól felszerelt, a benne található egyedi gépesített, konyhabútor a vételár részét képezi. A lakás riasztóval is felszerelt. Tartozik az ingatlanhoz egy tágas parkra néző erkély, valamint egy tároló is. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 nappali - 2 félszoba - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - erkély - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 125 busz (Bosnyák tér), 124 (Bosnyák tér), 225 busz (Mexikói út), 170 busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! ÁR: 24,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15737
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
52 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 25.000.000 Ft (Kb. € 76.923)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, A MÉZESKALÁCS TÉR KÖZELÉBEN, ELADÓ EGY FELÚJÍTOTT, 52 M2, 2 SZOBÁS, EMELETI TÉGLALAKÁS, SAJÁT PINCÉVEL, FRANCIA ERKÉLLYEL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, parkos környezetben, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1956-ban épült, rendezett társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás teljes felújításon esett át új, műanyag, hőszigetelt ablakokat szereltek be, a teljes víz-, villany- és csatornahálózatot is kicserélték. A burkolatok minden helyiségben újszerűek, a szobában és a nappaliban laminált parketta található, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A fürdőszobában egy sarokkád került beszerelésre. Tartozik a lakáshoz saját pince, illetve az előszobában több gardrób is segíti a tárolást. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet villanybojler látja el. ELRENDEZÉS: - konyha - nappali - 1 szoba - 1 fürdőszoba - előszoba - gardrób - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16075
9 kép
XV. kerület - Pestújhely
78 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 25.400.000 Ft (Kb. € 78.154)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, ZUGLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, ELADÓ EGY NAGYPOLGÁRI STÍLUSÚ, 78 M2, 2 SZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Pestújhely egyik legjobb részén, csendes, forgalomtól mentes, családi házas környezetben, jó tömegközlekedésnél, közeli bevásárlási és szórakozási lehetőségek mellett. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1910-es években épült, 9 lakásos társasház, jó lakóközösséggel, rendezett udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, világos, nagypolgári stílusú, a belmagasság 3,8 méter, így igény szerint galériázható. Jelenleg egy tágas nappali, konyha, szoba, előtér, kamra, fürdő és mellékhelyiség található benne. A szobák és az előtér parkettás, a többi helyiség járólapos. A fűtést gáz konvektor látja el, a meleg vizet átfolyós gázkészülék biztosítja. A nyílászárók dupla üveges faablakok. A konyha és fürdőszoba igényel felújítást. Tartozik a lakáshoz egy 12 m2 pince. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan gyorsan birtokba vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,4 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 15846
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Neptun utca
47 m2-es Lakás - Panel
Ár: 25.500.000 Ft (Kb. € 78.462)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, NEPTUN UTCÁBAN, SZIGETELT HÁZBAN, ELADÓ EGY 47 M2, 2 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, VILÁGOS PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: A környéken a közlekedés kiváló, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1970-es években épült, kívülről szigetelt. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású, felújított. A szobákban laminált parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A bejárati ajtó, egy több ponton záródó biztonsági ajtó, az ablakok jó állapotúak, fából vannak. A konyhabútor a vételár részét képezi ELRENDEZÉS: - konyha - nappali - 2 szoba - előszoba - fürdőszoba. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz, 8E busz, 108E busz, 231 busz, 277 busz, 979 busz FINANSZÍROZÁS: A lakás viszonylag gyorsan költözhető! ! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16185
9 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákos út
63 m2-es Lakás - Panel
Ár: 25.700.000 Ft (Kb. € 79.077)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, A RÁKOS ÚTON, ELADÓ EGY ERKÉLYES, VILÁGOS, 63 M2, JÓ ÁLLAPOTÚ, 1+2 FÉLSZOBÁS,ÉTKEZŐS, ALACSONY EMELETI LAKÁS! A KÖRNYÉK: Kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel (bank, posta, gyógyszertár). AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Csúsztatott zsalus, 10 emeletes tömb, ami 1990-ben épült, rendezett a lépcsőház és jó a lakóközösség. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakásban, konyha, nappali, étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba lett kialakítva. A nyílászárók többsége ki lett cserélve, a burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak. A konyha ablakos, mellette egy külön étkező is helyet kapott. Az erkély tágas, nagyobb mint egy hagyományos panellakásé. ELRENDEZÉS: - konyha - étkező - 1+2 félszoba - közlekedő - fürdőszoba - erkély KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Belváros, Pasaréti tér), 25 busz (Mexikói út), 125 busz (Bosnyák tér), 224 busz (Fót –Auchan áruház), 996 busz (Újpest Központ), 996A buszok FINANSZÍROZÁS: A lakás viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,7 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15560
9 kép1 alaprajz
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet