Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XV. kerület
Találatok száma: 32
1  2  3  4  »  
XV. kerület - Pestújhely
27 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 48.923)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ UTCÁBAN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 27 M2, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, TERASSZAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, lakásos társasház, rendezett udvarral, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 1 szobás összkomfortos, a szoba galériázott, itt hőszigetelt, műanyag ablak került beszerelésre. A fürdőszoba kádas, a fűtést kombi cirkó biztosítja. Tartozik a lakáshoz terasz, fedett autóbeálló, illetve lehetőség van a tetőtér beépítésére. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1fürdőszoba - terasz KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 124 busz (Bosnyák tér) 231 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!
Részletek
Ref. 14687
6 kép
XV. kerület - Pestújhely
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.990.000 Ft (Kb. € 49.200)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELY CSENDES RÉSZÉN, TEHERMENTES, 32 M2, 1 SZOBÁS, ÉTKEZŐS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, PINCÉVEL, PADLÁSSAL! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel, AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1940-es években épült, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes, 7 lakásos társasház. A LAKÁS JELLEMZŐI: Jelenleg az ingatlanban egy tágas étkező, konyha, szoba és zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A szobában fa parketta található, a többi helyiség járólapos. A nyílászárók fából vannak, jó állapotúak, a bejárati ajtót kicserélték. A burkolatok közepes állapotúak. Igény esetén a tetőtér beépíthető, így kb, 32 m2-el lehet növelni a hasznos területet. A konyhabútor a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - étkező - szoba - 1 fürdőszoba - padlás - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 7 buszcsalád, 124 busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,99 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15237
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.000.000 Ft (Kb. € 55.385)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, ELADÓ EGY 35 M2, 1 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TERASSZAL, PINCÉVEL, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, 9 lakásos, rendezett udvarban, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal és rendezett udvarral. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes társasház, ami az 1940-es években épült. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású és felújított. Pár éve ki lettek cserélve a vezetékek, a burkolatok és a nyílászárók is. Tartozik a lakáshoz egy kis terasz, valamint pince és tároló. A fűtést gázkonvektor biztosítja. A lakás tehermentes és gyorsan birtokba vehető. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 25 busz (Újpest Központ), 196 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer) valamint a 125 busz (Bosnyák tér). FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHREMNETES, és GYORSAN BIRTOKBA vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14913
5 kép
XV. kerület - Rákospalota
44 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.000.000 Ft (Kb. € 55.385)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSALÁDI HÁZAS KÖRNYÉKEN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 44 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1950-es években épült, 18 lakásos társasház, belső zárt udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, közepes állapotú. Jelenleg egy étkezős konyha, 1+1 félszoba, fürdőszoba található benne. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Teljes víz és villanyhálózat fel lett újítva. A belmagasság 3,5 méter, igény esetén galériázható. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. Tartozik a lakáshoz egy 3 m2 tároló. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - fürdőszoba - tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 25 busz (Újpest Központ), 124 busz, 96 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer), 296A (Káposztásmegyer, Szilas park) valamint 224 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14755
4 kép
XV. kerület - Pestújhely
49 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 61.231)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN CSENDES UTCÁBAN ELADÓ EGY KERTKAPCSOLATOS, 49 M2, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS, HÁLÓSZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, PINCÉVEL, PADLÁSSAL! A KÖRNYÉK: Pestújhely csendes, családi házas részén, jó közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel, jó szomszédsággal. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Masszív, téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, 1 szintes, 5 lakásos társasház. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású. Egy tágas amerikai konyhás nappali, hálószoba, előtér, fürdő és mellékhelyiség található benne. A nappaliban hajópadló, a hálószobában laminált parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók fakeretesek, szúnyoghálóval és redőnnyel lettek ellátva, a bejárati ajtó egy több ponton záródó biztonsági ajtó. A villanyvezetékek fel lettek újítva, a konyhabútor, a tűzhely és a fa tüzelésű kályha a vételár részét képezi. Tartozik a lakáshoz saját kis kert, egy 6 m2 pince illetve padlás. ELRENDEZÉS: - amerikai konyhás nappali - szoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - előszoba - pince - padlás KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz, 124 busz, 62 villamos, 62A villamos, 69 villamos, 69A villamos, 973 busz FINANSZÍROZÁS: A lakás viszonylag gyorsan költözhető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 19,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15128
8 kép1 alaprajz
XV. kerület - Pestújhely
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 64.308)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, A TÖRÖKSZEGFŰ TÉR KÖZELÉBEN, ELADÓ EGY, 35 M2, 1 SZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, SAJÁT PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen csendes részen, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1955-ben épült, 8 lakásos, rendezett társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó állapotú, világos. Egy tágas szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, kamra és előtér található benne. A vízvezetékek fel lettek újítva, a nyílászárók cseréje is megtörtént, műanyag, hőszigetelt ablakok kerület beszerelésre. A szobában megkímélt parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtést és a meleg vizet kombi cirkó biztosítja. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es pince. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1 fürdőszoba - előszoba - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 20,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15465
5 kép1 alaprajz
XV. kerület - Nyírpalota út
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 64.308)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A NYÍRPALOTA ÚTON, ELADÓ EGY ERKÉLYES, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, 35 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS, VILÁGOS, EMELETI PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: A környéken a közlekedés kiváló, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1979-ban épült, liftes, 10 emeletes, akadálymentesített tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, nagyon jó elosztású, és 2 éve teljesen fel lett újítva. A felújítás során a víz-, villanyhálózatot kicserélték, illetve az összes helyiségbe új burkolatokat helyeztek le. A szobákban laminált parketta található, a többi helyiség járólapos. A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek, a bejárati ajtó cseréje is megtörtént. A fürdőszobában zuhanykabin lett kialakítva. A lakás klímával felszerelt és tartozik hozzá erkély. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - előszoba - fürdőszoba - erkély KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Albertfalva vasútállomás), 7E busz (Blaha Lujza tér), 7G busz (Cinkotai autóbuszgarázs), 8E busz (Kelenföld vasútállomás), 46 busz (Rákoskeresztúr), 108E busz (Gazdagréti tér), 133E busz (Nagytétény), 979 busz (Csepel) FINANSZÍROZÁS: A lakás banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 20,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15210
9 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
51 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 21.300.000 Ft (Kb. € 65.538)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, KEVÉS LAKÁSOS UDVARBAN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, 51 M2, 2 SZOBÁS, VILÁGOS, TEHERMENTES TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, 11 M2 TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Jó közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1 szintes, 3 lakásos társasház, ami cserépfedésű és külső szigeteléssel ellátott. A LAKÁS JELLEMZŐI: Egy tágas nappali, szoba, konyha, kamra és fürdőszoba található a lakásban. A nappali és a szoba parkettás, a többi helyiség járólappal burkolt. A víz-, villanyhálózat fel lett újítva, a burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak. A megkímélt konyhabútor, a beépített sütővel és tűzhellyel a vételár részét képezi. Az udvar rendezett, szépen karban tartott, itt található a lakáshoz tartozó 11 m2 tároló is. ELRENDEZÉS: - konyha - nappali - szoba - fürdőszoba - kamra - tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: -25, 125 busz. FINANSZÍROZÁS: A lakás tehermentes és GYORSAN KÖLTÖZHETŐ! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 21,3 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15496
6 kép1 alaprajz
XV. kerület - Báthory utca
36 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 70.462)
XV. KERÜLETBEN: A SÓDERGÖDÖR LAKÓTELEPEN, CSENDES RÉSZEN, SZIGETELT, NAPKOLLEKTOROS, CSÚSZTATOTT ZSALUS HÁZBAN, ELADÓ EGY TELJESEN FELÚJÍTOTT, 36 M2, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS, HÁLÓSZOBÁS, ERKÉLYES EMELETI LAKÁS! A KÖRNYÉK: A Sódergödör lakótelepen rendkívül jó tömegközlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségeknél. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: 8 lakásos, 4 szintes, 1992 –ben épült, rendezett, napkollektoros, SZIGETELT, kulturált társasház, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás erkélyes, teljesen felújított, fekvésének köszönhetően, egész nap világos. Egy tágas amerikai konyhás nappali, 1 hálószoba, fürdőszoba és található benne. A felújítás során a teljes víz- villanyhálózatot kicserélték. Minden helyiségben modern, minőségi, egymással harmonizáló burkolatokat szereltek fel, illetve LED lámpás álmennyezet is kialakításra került. A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek. ELRENDEZÉS: - amerikai konyhás nappali - 1 félszoba - közlekedő - fürdőszoba - erkély KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz, 96 busz,124 busz, 196 busz,196A busz, 225 busz, 296 busz, 296A busz, 996 busz, 996A buszok közlekednek FINANSZÍROZÁS: A lakás gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 22,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jelegűek.
Részletek
Ref. 15797
7 kép
XV. kerület - Drégelyvár utca
53 m2-es Lakás - Panel
Ár: 23.200.000 Ft (Kb. € 71.385)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A DRÉGELYVÁR UTCÁBAN, CSENDES, PARKOS RÉSZEN, ELADÓ EGY TEHERMENTES, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 53 M2, 2 SZOBÁS, ALACSONY EMELETI PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Csendes, parkos környezet, a környéken a közlekedés kiváló (a belváros 15 perc alatt elérhető) közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1970-es években épült tömb, 10 emeletes tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, parkra néző, jó elosztású. Jelenleg 2 szoba, étkezős konyha, előszoba, kádas fürdő és mellékhelyiség található benne, de igény esetén könnyen 1+2 félszobássá alakítható. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek, a vízvezetékek cserélve lettek. ELRENDEZÉS: - konyha - 2 szoba (könnyen 1+2 félszobássá alakítható) - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - erkély KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Albertfalva vasútállomás), 7E busz (Blaha Lujza tér), 7G busz (Cinkotai autóbuszgarázs), 8E busz (Kelenföld vasútállomás), 46 busz (Rákoskeresztúr), 108E busz (Gazdagréti tér), 133E busz (Nagytétény), 979 busz (Csepel) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES és akár AZONNAL birtokba vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 23,2 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15744
5 kép
1  2  3  4  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet