Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XXI. kerület
Találatok száma: 5
XXI. kerület - Árpád utca
46 m2-es Lakás - Panel
Ár: 21.900.000 Ft (Kb. € 69.745)
Eladásra kínálunk Csepel központjában, Szent Imre tértől pár percre, egy 1+1 félszobás világos, panorámás, csendes, jó elosztású, nyugodt, folyamatosan fejlődő környéken található panellakást, közel a HÉV megállóhoz, rendezett, jó lakóközösségű társasházban. Általános leírás: A lakás egy 10 emeletes, dupla liftes ház 7. emeletén található. A 70-es évek végén épült panelház a jó lakóközösségnek köszönhetően folyamatosan karban tartott, tiszta. A lakók biztonságát kamera rendszer biztosítja, a lift és a lépcsőház felújításon esett át. A panelprogram keretében cserélték az ablakokat és mérhető a távhő fogyasztás is. A lakás remek elosztású, egész nap világos, Budai hegyekre panorámás, költözhető állapotú. Az előszobából nyílnak a helyiségek. A nappali szoba a bejárattal szemben helyezkedik el, amelyből a félszoba nyílik. A fürdőszoba jobbra található, ahonnan a gardrób szobán keresztül szintén félszobába jutunk, tehát a lakás körbejárható. Az előszobából balra fordulva jutunk az ablakos konyhába. Műszaki: A lakást egy zárt folyosón keresztül tudjuk megközelíteni. A fűtés egyedi mérésű távfűtéssel történik. A lakás felújítást igényel, de igény szerint kisebb esztétikai javítások után költözhető állapotú. A panelprogramnak köszönhetően új ablakokkal, és redőnnyel felszerelt. A kellemes hőmérsékletről klíma berendezés gondoskodik. Finanszírozás: Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Egy tulajdonosa van és tehermentes. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről. Fenntartási költségek: A közös költség 10.000 Ft/hó, amely tartalmazza a ház üzemeltetési, karbantartási, takarítási költségeit. A hideg-meleg vízfogyasztás vízóra által mért. Környék: A környéken iskola, óvoda, SPAR, LIDL, játszótér, edzőterem, patika, illetve séta távolságra orvosi rendelő, piac, és a főváros egyetlen Jódos-Sós Gyógyfürdője található. A Déli Városkapunak nevezett tervpályázat tervezett beruházásainak köszönhetően jelentősen megnő a környék megközelíthetősége, infrastruktúrája, ezáltal értéke is és válik vonzóbbá a befektetők előtt. Közlekedés: A közlekedés kiváló. Pár percre található a 148-as, 35-ös, 151-es, 36-os 948-as busz megállója, mellyel Csepel belvárosa és a HÉV 10 perc alatt elérhető. A parkolás a ház körül ingyenes. Kinek ajánljuk: Ajánlom minden generáció számára, amennyiben jó közlekedésű, nyugodt otthont szeretne, illetve befektetésnek kiadásra vásárolna.
Részletek
Ref. 17000
13 kép
XXI. kerület - Rakéta utca
64 m2-es Lakás - Panel
Ár: 25.900.000 Ft (Kb. € 82.484)
XXI. Csepelen, Csillagtelep városrészen, nyugodt, csendes mellékutcában, kevés lakásos jó lakóközösségű, rendezett, négy emeletes panel társasházban; kiváló elosztású, eredetileg két és félszobás, jelenleg két szobás(a lebontott válaszfal eredeti állapotú visszaállításával ismét 2 egész és 1 félszobássá alakítható vissza a lakás), világos, erkélyes lakás eladó. Az épületet folyamatosan karban tartják, a közeljövőben kerül sor a postaládák cseréjére, illetve a panel illesztések szigetelésének javítására is. A lakás részlegesen felújított, műszakilag jelen állapotában is lakható. Igény szerint esztétikailag felújítást igényel. Kiválóan alkalmas fiatal pároknak, illetve befektetésnek kiadásra is.
Részletek
Ref. 17376
10 kép
XXI. kerület - Nap utca
54 m2-es Lakás - Panel
Ár: 25.900.000 Ft (Kb. € 82.484)
Eladásra kínálunk Csepel Erdősor városrészen, közel a városközponthoz, egy 2 szoba + hallos, emeleti, világos, parkra néző, csendes, jó elosztású, erkélyes, folyamatosan fejlődő környéken található felújított panellakást, közel a HÉV megállóhoz, rendezett, jó lakóközösségű társasházban! Általános leírás: A lakás egy 10 emeletes, rendezett társasház 2. emeletén található. A ’80-ban épült panelház a jó lakóközösségnek köszönhetően folyamatosan karban tartott, tiszta. A liftet, és a postaládákat nemrégiben cserélték. Jövőre (elfogadott költségvetés alapján) a panelprogram keretében a ház külső szigetelését tervezi a ház. Mérhető vízfogyasztása és alacsony közösköltsége miatt gazdaságos a fenntartása. A lakás remek elosztású, egész nap világos. A ház előtt tudunk parkolni. Az előszobából nyílnak a helyiségek, a nappali szoba erkélyes, a tágas konyha étkezős, ablakkal rendelkezik. Műszaki: A lakás két éve teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át. Új biztonsági bejárati ajtót kapott, az ablakok műanyagra lettek kicserélve, redőnnyel felszereltek. Az összes helység ízlésesen, minőségi anyagokkal, burkolatokkal, laminált padlóval lett renoválva. A villanyhálózatot is kicserélték, a nappaliban stukkóba rejtett ledszalag ad különleges hangulatot a szobának. A hallban egy új, beépített szekrény lett kialakítva. A radiátorok is újak, teljesítményük szabályozható. A kellemes nyári hőmérsékletről klíma berendezés gondoskodik. Finanszírozás: Az ingatlan tehermentes, készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel, CSOK-kal kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről. Fenntartási költségek: A közös költség 11.550 Ft/hó, amely tartalmazza a ház üzemeltetési, karbantartási, takarítási költségeit. A hideg-meleg vízfogyasztás vízóra által mért. Környék: A környéken iskola, óvoda, játszótér, edzőterem, patika, illetve séta távolságra található orvosi rendelő, piac, bank, Csepel pláza. A Déli Városkapunak nevezett tervpályázat tervezett beruházásainak köszönhetően jelentősen megnő a környék megközelíthetősége, infrastruktúrája, ezáltal értéke is, és válik vonzóbbá a befektetők előtt. Közlekedés: A közlekedés kiváló. Szinte a ház előtt található több buszjárat megállója, mellyel Csepel- és Budapest több pontja is könnyen elérhető. Pár percre található a HÉV megállója is. A parkolás a ház körül ingyenes. Kinek ajánljuk: Ajánlom minden generáció számára, amennyiben jó közlekedésű, nyugodt otthont szeretne, illetve befektetésnek kiadásra vásárolna. IRÁNYÁR: 25,9 Mft VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 17379
17 kép
XXI. kerület - Kossuth Lajos utca
52 m2-es Lakás - Panel
Ár: 26.500.000 Ft (Kb. € 84.395)
Eladásra kínálunk Csepel abszolút központjában, Karácsony Sándor utcától fél percre, egy 1+2 félszobás világos, panorámás, csendes, jó elosztású, erkélyes, folyamatosan fejlődő környéken található panellakást, közel a HÉV megállóhoz, rendezett, jó lakóközösségű társasházban. Általános leírás: A lakás egy 10 emeletes, rendezett társasház 7. emeletén található. A 70-es években épült panelház a jó lakóközösségnek köszönhetően folyamatosan karban tartott, tiszta. A lakás részleges felújításon esett át, akár azonnal beköltözhető. Mérhető fűtése, és vízfogyasztása miatt gazdaságos a fenntartása. A lakás remek elosztású, egész nap világos, panorámás. A ház előtt tudunk parkolni. Az előszobából nyílnak a helyiségek, a nappali szoba erkélyes, a konyha ablakkal rendelkezik, igény szerint az egyik félszobával egybenyitva étkezős konyhát kaphatunk. Műszaki: A lakás nemrégiben a vizes helységeket kivéve, felújításon esett át. 2018-ban kapott új biztonsági bejárati ajtót, műanyag nyílászárókat, laminált padlóburkolatot, járólapokat. Műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotú. A fűtés egyedi mérésű távfűtéssel történik. Az ablakok redőnnyel felszereltek. A kellemes hőmérsékletről klíma berendezés gondoskodik. Finanszírozás: Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható, tehermentes. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről. Fenntartási költségek: A közös költség 9.950 Ft/hó, amely tartalmazza a ház üzemeltetési, karbantartási, takarítási költségeit. A hideg-meleg vízfogyasztás vízóra által mért. Környék: A környéken iskola, óvoda, játszótér, edzőterem, patika, illetve séta távolságra található orvosi rendelő, piac, bank, Csepel pláza. A Déli Városkapunak nevezett tervpályázat tervezett beruházásainak köszönhetően jelentősen megnő a környék megközelíthetősége, infrastruktúrája, ezáltal értéke is és válik vonzóbbá a befektetők előtt. Érdemes elolvasni az ide kapcsolódó internetes cikket: https://hvg.hu/ingatlan/20190503_Csepelen_magasabb_a_lakaskiadas_hozama_mint_a_Belvarosban Közlekedés: A közlekedés kiváló. Szinte a ház előtt található több buszjárat megállója, mellyel Csepel- és Budapest több pontja is könnyen elérhető. Séta távolságra van a HÉV megállója is. A parkolás a ház körül ingyenes. Kinek ajánljuk: Ajánlom minden generáció számára, amennyiben jó közlekedésű, nyugodt otthont szeretne, illetve befektetésnek kiadásra vásárolna.
Részletek
Ref. 17231
6 kép
XXI. kerület - Ady Endre út
69 m2-es Lakás - Panel
Ár: 26.900.000 Ft (Kb. € 85.669)
Eladásra kínálunk Csepel központjában egy 2+2 félszobás világos, csendes, jó elosztású, nyugodt, folyamatosan fejlődő környéken található panellakást, közel a HÉV megállóhoz. Kiváló közlekedésű, 15 percre a Boráros tértől. A ház rendezett, karbantartott, remek lakóközösséggel. Általános leírás: A lakás egy 10 emeletes ház legfelső emeletén található. Remek elosztású, egész nap világos, Budai hegyekre panorámás, részlegesen felújított, költözhető állapotú. Műszaki: A lakást egy biztonsági bejárati ajtó és egy ráccsal elkerített előtér védi. A fűtés egyedi mérésű távfűtéssel történik. A lakás kisebb esztétikai javítások után költözhető állapotú, az erkélyes szoba kivételével minden helység új műanyag ablakokkal, redőnnyel felszerelt. A beltéri ajtók is ki lettek cserélve. A fürdőszoba és mellékhelyiség felújítást igényel. Finanszírozás: Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen (készséggel) tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről. Fenntartási költségek: A közös költség 13.000 Ft/hó, amely tartalmazza a ház üzemeltetési, karbantartási, takarítási költségeit. A házban a fűtésrendszert is korszerűsítették, egyedi mérőórával ellátott. A lift az elmúlt hónapban lett cserélve. Környék: A környéken iskola, óvoda, SPAR, LIDL, játszótér, edzőterem, patika, illetve séta távolságra orvosi rendelő, piac, és a főváros egyetlen Jódos-Sós Gyógyfürdője található. A Déli Városkapunak nevezett tervpályázat tervezett beruházásainak köszönhetően jelentősen megnő a környék megközelíthetősége, infrastruktúrája, ezáltal értéke is és válik vonzóbbá a befektetők előtt. Budapest egyik legnagyobb reálhozamot generáló régiója a városrész, és azon belül ez az ingatlan, hiszen a legkevesebb befektetéssel, a legnagyobb hozamot tudja produkálni; köszönhetően annak, hogy közel van a belvároshoz, illetve funkcionálisan négy különböző, akár külön-külön is kiadható szobával rendelkezik. Ráadásul a későbbi fejlesztések is a közvetlen közelben fognak megvalósulni így a környék fejlődésével párhuzamosan növekszik a lakás értéke is. Érdemes elolvasni az ide kapcsolódó internetes cikket: https://hvg.hu/ingatlan/20190503_Csepelen_magasabb_a_lakaskiadas_hozama_mint_a_Belvarosban Közlekedés: A közlekedés kiváló. Szinte a ház előtt található a 148-as, 35-ös, 151-es, 36-os 948-as busz megállója, mellyel Csepel belvárosa és a HÉV 10 perc alatt elérhető. A parkolás a ház körül ingyenes. Kinek ajánljuk: Ajánlom Önnek, amennyiben jó közlekedésű, nyugodt otthont szeretne, illetve befektetésnek kiadásra vásárolna.
Részletek
Ref. 17214
11 kép
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet