Magunkról

A Tecnocasa története

A Tecnocasa Franchising Network 1986-ban nyitotta meg elsõ irodáját Olaszországban, és mára Európa egyik legnagyobb ingatlanközvetítõ hálózataként mûködik.

A Tecnocasa alapítója és elnöke Dr. Oreste Pasquali, akinek számos ötletét az ingatlanpiac más szereplõi is átvették, és sikeresen alkalmazzák mind a mai napig.

A Dr. Oreste Pasquali által létrehozott ingatlanközvetítõ hálózat, amely mára pénzügyi és hitelezési üzletággal is bõvült, az elmúlt évtizedek alatt bebizonyította, hogy az általa alkalmazott kereskedelmi stratégia kétségkívül fejlõdõképes és figyelemfelkeltõ, amely lehetõvé tette, a jelenlegi piaci pozíció elérését. Ezt nagyban elõsegítette, hogy a hálózat a kezdetektõl fogva az ügyfélközpontúságra, az exkluzív és modern szolgáltatásokra helyezte a hangsúlyt.

A Tecnocasa csapatában a modern gondolkodású és rugalmas fiatalok mindig nagy lehetõséget kaptak és kapnak. A Tecnocasa filozófiája, hogy a hálózat növekedése csakis "belülrõl" lehetséges, ami azt jelenti, hogy a Tecnocasa kizárólag azoknak adja át a márkanév használatának jogát, akik a hálózat keretein belül nevelkedtek, és eredményeikkel bebizonyították, hogy alkalmasak egy új Tecnocasa iroda irányítására. Ennek a politikának a sikerét és eredményességét mutatja, hogy a hálózat ismertsége az évek múlásával egyre növekedett, ami a minõség egyfajta garanciája.

A hálózat fejlõdésében 1994 májusa jelentett mérföldkövet, amikor a Tecnocasa átlépte Olaszország határát és megkezdte mûködését Spanyolországban, és ezt követõen több európai országban, köztük Magyarországon is. Budapesten az elsõ iroda 1996 novemberében nyílt meg. A kezdeti 65 irodából az elmúlt 25 évben megközelítőleg 3500 ingatlanközvetítő irodát számláló nemzetközi hálózat lett. A Tecnocasa által alkalmazott terjeszkedési módszer különbözõ gazdasági helyzetben lévõ térségekben, kultúrákban, és országokban is bebizonyította életképességét. A módszert kézikönyvbe foglalták annak érdekében, hogy a társirodák az ügyfelek felé azonos szolgáltatást tudjanak biztosítani.

Jelenleg Olaszországban, Spanyolországban, Belgiumban, Franciaországban, Lengyelországban, Romániában, San Marinoban, Csehországban, Mexikóban és Magyarországban található Tecnocasa képviselet.

A Tecnocasa számokban

 • Olaszország: 2368 ügynökség
 • Spanyolország: 303 ügynökség
 • Magyarország: 17 ügynökség
 • Mexikó: 29 ügynökség
 • San Marinói Köztársaság: 1 ügynökség
 • Cseh Köztársaság: 4 ügynökség
 • Lengyelország: 23 ügynökség
 • Franciaország: 2 ügynökség
 • Románia: 1 ügynökség
 • Tunézia: 13 ügynökség
 • Thaiföld: 2 ügynökség
 • Marokkó: 1 ügynökség
 • USA: 1 ügynökség

Összesen 3546 ügynökség

A Franchise

A Tecnocasa egy olyan nemzetközi márkanév, amely franchise-hálózatban mûködõ ingatlanközvetítõ irodákat takar.

Minden iroda, amely elnyerte a jogot, hogy használja a márkanevet, önálló cégként mûködik, saját tulajdonossal rendelkezik és jogi szempontból független.

A Tecnocasa tehát cégek együttese, amelyek ugyanolyan vállalkozói formában mûködnek együtt, közös célokat és stratégiákat követve, ugyanolyan etikai normáknak megfelelve. A hálózatban mûködõ összes Tecnocasa ingatlaniroda ugyanazt a know-how-t követve tevékenykedik Mexikótól Magyarországig. Minden iroda mind megjelenésében, mind munkafolyamataiban egységes képet mutat, a cégtábláktól és irodai berendezésektõl kezdve a nyomtatványokon keresztül a lakások hirdetésére használt kirakati hirdetõtáblákig. Mindannyian egy csapatban, ugyanazzal a metódussal és ugyanazokért a célokért dolgozunk.

A franchise rendszer összetartása garantált az egységes kinézet és a munkamódszer által, amely minden franchise-átvevõ számára kötelezõ érvényû.

A franchise-átadó a franchise-átvevõnek a márkanév átadásával egy komplex szolgáltatási csomagot is átad, amely biztosítja az egyes irodák kezdetektõl való zökkenõmentes mûködését, lehetõséget nyújt a szakmai hozzáértés minél magasabb szintre való fejlesztésére, továbbá foglalkozik a márkanév marketingjével, a Tecnocasa név minél szélesebb körben való megismertetésével.

© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet