Rólunk

Tevékenységünk

A Tecnocasa 1986 óta nyújt ingatlanközvetítői szolgáltatást, a 9 országban jelen lévő franchise irodáin keresztül.

Az ingatlanpiac mélyreható ismeretének és a belső képzési rendszernek köszönhetően, az irodák szakemberei teljeskörű szolgáltatást tudnak nyújtani a lakóingatlanok eladása és bérbeadása során.

A Tecnocasa szakértelmének köszönhetően a bonyolultabb ügyek is gördülékenyen haladnak, kiváltképpen az olyan adásvételek, amelyek több iroda összehangolt együttműködését kívánják meg.

A Franchise

Minden iroda, amely elnyerte a jogot, hogy használja a márkanevet, önálló cégként működik, saját tulajdonossal rendelkezik és jogi szempontból független.

A Tecnocasa tehát olyan cégek együttese, amelyek ugyanolyan vállalkozói formában működnek együtt, közös célokat és stratégiákat követve, azonos etikai normáknak megfelelve. A hálózatban működő összes Tecnocasa ingatlaniroda ugyanazt a know-how-t követve tevékenykedik Mexikótól Magyarországig. Minden iroda mind megjelenésében, mind munkafolyamataiban egységes képet mutat, a cégtábláktól és irodai berendezésektől kezdve, a nyomtatványokon keresztül, a lakások hirdetésére használt kirakati hirdetőtáblákáig. Mindannyian csapatban, ugyanazzal a metódussal és ugyanazokért a célokért dolgozunk.

A Tecnocasa franchise hálózat erősségei

Jelenlét

Az ingatlanközvetítő ügynökségek aktív jelenléte a területen, és a területek kizárólagos felosztása lehetővé teszi a képviselők számára a helyi ingatlanpiac mélyreható megismerését, a valós eladások, a kereslet és a kínálat adatai alapján.

Know how

A 40 évnyi a tapasztalat az ingatlanszektorban, megmutatkozik a munkamódszerben, az etikában, vagy akár a formanyomtatványokban, annak érdekében, hogy megóvja az eladókat és a vevőket.

Együttműködés

A CRM rendszerünk összeköti a Tecnocasa Csoport irodáit, állandó információcserét biztosítva. Az ingatlanközvetítő irodák közötti kereslet megosztás megsokszorozza annak lehetőségét, hogy az Ügyfél megtalálja a kívánt ingatlant. A rendszer segít a minőségi szolgáltatás nyújtásában, az adatkezelésre és az adatvédelemre vonatkozó jogszabályokkal összhangban.

A Tecnocasa továbbképző iskola

A munkatársak folyamatos képzése tanfolyamokon és kurzusokon keresztül, hogy megismerjék a vállalat egyedülálló know-how-ját.